Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 51 oldal |
Szeretnék segítséget kérni a blikk nők rejtvénymellékletéhez.A Füles 35.oldali rejtvényhez és a rejtvénkoktél 2014/8.sz.33.oldal megfejtéséhez.Köszönöm
Meglepetés mostani számában tud valaki segíteni? 3102 és 3104
A Meglepetés Konyha Rejtvényéhez szeretnék segítséget kérni, ha valaki már megfejtette. Köszönöm
Ismét segítséget kérek, remélem, hogy most segít is valaki.
TVR-HÉT 24-es számában való rejtvényt nem tudom megfejteni!
Segítséget köszönöm előre is és priviben várom!!
TVR-HÉT 24-es számában való rejtvényt nem tudom megfejteni!
Segítséget köszönöm előre is és priviben várom!!
Még mindig várom a segítséget!
Köszönöm!
Köszönöm!
Szeretnék segítséget kérni a Kiskegyed 13. sz.-ban az első rejtvény megfejtéséhez. Nekem a mondat 3.-dik részével van gondom. Előre is köszönöm. Privit írjál, mert nem mindig nézem ezt az oldalt!
Szeretném megkérdezni, hogy a Kis Füles 3. száma van valakinek?
Szívesen!
" alt="
">

Zsuzsa köszi a választ!
" alt="
">

szandra1989
Az idén még nem vettem, de tavaly be lehetett küldeni.
Egyébként oda volt írva - postán és @-ben is, ha most nem látod, akkor valószínűleg nem lehet.
Az idén még nem vettem, de tavaly be lehetett küldeni.
Egyébként oda volt írva - postán és @-ben is, ha most nem látod, akkor valószínűleg nem lehet.
sziasztok!kérdezném hogy vkitudja e hogy a blikk nők rejtvényét be e lehet küldeni emilben is vagy csak levelezőlapon.?köszi
Köszönöm miki58 és aki próbált segíteni!
Talán krist írt be megfejtéseket! Most már nem látom!
Elnézést kérek! Én ezt meg sem fejtettem, csak egy valaki álal beírt megfejtést írtam be! Úgy látom, hogy törölte a beírt szöveget, nem tudom ki volt az! Még egyszer elnézést!
miki58!Nem pontos az általad közölt Tolnay Klári idézet,nem 63 betű,ugyanis ennyit kellene a kockákba beírni.Az interneten "Harmóniaórán Tolnay Klárinál" címszó alatt olvasható hasonló tartalmú idézet,de ez sem olyan formátumban,amit a rejtvénykészítők várnak megfejtésként.De a szándék értékelendő!
miki58 nagyon szépen köszönöm! VANNAK MÉG SEGÍTŐ EMBEREK DE MÁR KEVESEN,DE ANNÁL TÖBBEN A ......!!!! HA TUDOK ÉN IS SEGÍTEK MÁSOKON. MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM
OK! Bocs, ezek után csak privátba segítek!
Egyáltalán nem ugyanaz.
Az a tisztességes, ha mindenki megdolgozik a saját esélyeiért.
Ha elakad és kér, valószínű kap segítséget, főleg ha ismert, aktív fórumos, s máskor, másban ő is segített.
Egy fórumra beírt megoldást nem csak az az egy-két ember használja fel, akinek szánod, hanem esetleg több tucat néma potyázó is.
Az a tisztességes, ha mindenki megdolgozik a saját esélyeiért.
Ha elakad és kér, valószínű kap segítséget, főleg ha ismert, aktív fórumos, s máskor, másban ő is segített.
Egy fórumra beírt megoldást nem csak az az egy-két ember használja fel, akinek szánod, hanem esetleg több tucat néma potyázó is.
Kedves lolita85! Elnézést, hogy csökkentek a nyerési esélyeid, de ha privátba küldök öt embernek vagy itt kiírom és öten élnek a lehetőséggel az ugyanaz! 20000 vagy 20005 beküldött megfejtésből sorsolnak....Én ezek után is fogok segíteni, ha tudok! Kívánom, hogy nagyon sokat nyerjél/nyerjünk! Üdvözlettel Miki
sziasztok! valaki tudna segíteni a füles évkönyv 81.o található megfejtéshez! Józseffel kapcsolatban. köszike