Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 320 oldal |
IDE sosem irok, de most:Köszönöm. NAGYON
Furtunácska ! Nagyon köszönöm,hogy rám találtál,maradj velem,légyszi !!!
" alt="
">
" alt="
">Fortuna! Légy szíves teljesítsd végre a nagy álmomat azt a hajóutat nagyon szeretném , de jól jönne egy új kocsi is . Az esélyt megadtam .
" alt="
">
" alt="
">
Kedves Fortunácska!
Nagyon elpártoltál tőlem, mostanában semmi sem sikerül!
" alt="
">
Gyere vissza, hiányzol! 3
Nagyon elpártoltál tőlem, mostanában semmi sem sikerül!
" alt="
">
Gyere vissza, hiányzol! 3
Kitartás ,teljesülni fog !!! ?
" alt="
"> Nekem 20 évig kellett várnom !
" alt="
">
" alt="
"> Nekem 20 évig kellett várnom !
" alt="
">Nagy utazás, az álmom, és megnyerni szeretném.
Fortunácska ! Egy kis meglepinek én is örülnék
" alt="
"> Légyszi ?
" alt="
">
" alt="
"> Légyszi ?
" alt="
">Látlak h. itt repkedsz felettünk, de ne repülj tovább... szállj le hozzánk v. állj meg h. el tudjalak kapni... :-*
Kérlek... a lehetőségek nagyon jók... csak sikerüljön, kérlek...
" alt="
">
Kérlek... a lehetőségek nagyon jók... csak sikerüljön, kérlek...
" alt="
">Köszönöm Fortuna a múlt hetet,de az igazi még várat magára.Maradj minél tovább nálam. Szívesen látott vendég vagy .
" alt="
">
" alt="
">
Kedves Fortuna!
Köszönöm a kisebb nyereményeket,de végre jöhetne már egy nagyobb is.Légy szíves intézkedj !
Köszönöm a kisebb nyereményeket,de végre jöhetne már egy nagyobb is.Légy szíves intézkedj !
Kedves Fortuna!
Nagyon örülök,hogy erre a fórumra sodort az élet ebben tuti a te kezed is benne volt
" alt="
"> Nagyon sok szép nyereményt nyertem az által,hogy itt lehetek,és kedves embereket ismerhettem meg aminek nagyon örülök.
Legyél velünk mindig Fortuna !
Nagyon örülök,hogy erre a fórumra sodort az élet ebben tuti a te kezed is benne volt
" alt="
"> Nagyon sok szép nyereményt nyertem az által,hogy itt lehetek,és kedves embereket ismerhettem meg aminek nagyon örülök.
Legyél velünk mindig Fortuna !
Nem is köszöntem meg h. jó dolgok történtek mostanság erre felé, meg még kicsit távolabb, egy két jobb nyeremény is landolt. Holnap is jó lenne ha jó lenne...
" alt="
"> Legyél velem kérlek...
" alt="
">
" alt="
"> Legyél velem kérlek...
" alt="
">Kedves Fortuna!
Nagyon régen jártál nálam.Szeretném ha vissza jönnél egy szép nyereménnyel.
" alt="
">
Nagyon régen jártál nálam.Szeretném ha vissza jönnél egy szép nyereménnyel.
" alt="
">
Köszönöm szépen Fortuna a nagyot és a kisebbet is. A mait viszont annyira, de annyira szeretném, hiszen tudod! Segíts!
" alt="
">
" alt="
">Lehetne megint Gyermelyi játék mert nincs lisztem !
Vagy Nagyi titka...!😆
Vagy Nagyi titka...!😆
Köszönöm Fortuna én a kicsinek is örülök,de most már jó lenne egy nagyobb nyeremény is . Légyszi segíts !
Köszönöm ezt a nyereményt.
" alt="
">Hiszem,hogy mellém szegődtél.Maradásra kérlek.Köszi.
" alt="
">
" alt="
">Hiszem,hogy mellém szegődtél.Maradásra kérlek.Köszi.
" alt="
">Köszönjük szépen... ha holnap is ennyire velem leszel, akkor az csodás lesz...
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna! Kérlek segíts,szeretném ha sikerülne.Nagyon bízom benned.
Kedves Fortunácska!
Köszönöm az eddigieket, és még egy utolsó nagy dobásban igazán segíthetnél az idei évre!!! Legyél velem a mai napon, fogd a kezem!
Köszönöm az eddigieket, és még egy utolsó nagy dobásban igazán segíthetnél az idei évre!!! Legyél velem a mai napon, fogd a kezem!