Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 9330 oldal |
Köszi, Gabi.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Gia
Én is belefutottam ebbe, aztán észrevettem alul a szkennelj lehetőséget. Ott tudod feltölteni
Én is belefutottam ebbe, aztán észrevettem alul a szkennelj lehetőséget. Ott tudod feltölteni
Kinley blokkot hogy tudok feltölteni? Csak most töltöttem le az appot. Ha rámegyek a feltöltésre mindig QR kódot kér. De milyen QR kódot???? Segítsetek légyszi
bodzaszörp!
Próbáld meg asztali gépről, vagy ha úgy próbáltad, akkor mobilról. Nekem laptopon látszik így.
Próbáld meg asztali gépről, vagy ha úgy próbáltad, akkor mobilról. Nekem laptopon látszik így.
hát akkor végképp nem értem, nálam nem enged sehová tovább kattintani, meg sem tudok adni számlaszámot. Írok nekik
Nálam nincs ilyen. Csak pénztárca van, abban az aktuális egyenleg, 2500 Ft. Amit mellesleg hetek óta nem tudok kiutaltatni, mert "valaki más használja az IBAN-t", ami nem igaz, kértem nézzék meg, az 1500-at hová utaltattam és milyen névre, stimmelni fog. De megoldhatatlan a probléma úgy látszik.
P&G visszatérítésnél kaptam visszaigazoló emailt hogy elfogadták és igényelhetem az 1500 Ft-ot. Ha belépek, azt látom, hogy az egyenlegem 1500 Ft, de a virtuális tárcám 0. Egy idő után átkerül oda magától, vagy hogy tudom áttenni hogy vissza tudjam utaltatni?
"Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később."
"Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később."
De csak új előfizetőknek. Sajnos.
Fáreó
Fantás játék. 1 havi előfizetés (bolti ára 4-5000 Ft körüli).
Fantás játék. 1 havi előfizetés (bolti ára 4-5000 Ft körüli).
A Colás vagy Fantás Xbox Game Pass prémium előfizetés nyeremény az hány havi?
Igen az Orbitnál azt tudom és ott csak napi 1 blokk küldhető be.
A Lidles-re tudja valaki a választ?
A Lidles-re tudja valaki a választ?
üzenetet*
Jaj, bocsi nem a Henkel játékhoz kaptam ezt az üzenete, hanem az Orbithoz.
Igen kiírja, valami olyasmit, hogy “elérted az egy IP címről megengedett pályázatok számát”
A Lidl-Persil,Silan,Tomi stb. játéknál jelzi a rendszer,kiírja,hogyha elértem a 10db beküldést? mert sajnos nem számoltam, és jó lenne tudni,hogy küldhetek e még be.
Aki tudja írja meg,köszi .
Aki tudja írja meg,köszi .
iPhonrol nem ment,Androidos telóról most sikerült végre.
Fáreó
Telóról nekem most sikerült a Kométa .
Telóról nekem most sikerült a Kométa .
Kométa nyereményjáték
Nálatok működik a feltöltés?
Most próbáltam mobilról 4 böngészőből is, de nem megy el a beküldés,nem csinál semmit ha a gombra nyomok.
Illetve nem jelzi,hogy feltöltődött volna a fotó.
Régebben már játszottam vele 1x februárban akkor sikerült.
Lehet hogy csak ma nem megy az oldaluk ?
Nálatok működik a feltöltés?
Most próbáltam mobilról 4 böngészőből is, de nem megy el a beküldés,nem csinál semmit ha a gombra nyomok.
Illetve nem jelzi,hogy feltöltődött volna a fotó.
Régebben már játszottam vele 1x februárban akkor sikerült.
Lehet hogy csak ma nem megy az oldaluk ?
Vár még valaki Vizzair utalványt? Én még nem kaptam.
Vágási 2.0!
Köszönöm sikerült . Erre nem gondoltam.
Köszönöm sikerült . Erre nem gondoltam.