chandler!
Nem és én ma a Mondeleznek és a lebonyolítónak is írtam.Ne csak a játékosoknak kelljen mindent betartani....
Sziasztok!
A TopJoy applikációba nem tudom beírni a dátum napját . Hiába érintem az 1 est böködöm az OKt csak a 2026. 06. íródik ki a nap helyén a naptár pittogram marad Az óra -perc beírás működik. Valamilyen okos javaslat tapasztalat?
Köszönöm mán igen szépen!
Vágási 2.0
pityesz76
Hozzászólás:
2026. június 01. :: 01:01
nestle játékszabály
1.1.1.8
Pontbeváltás: ....... A Szervező felhívja a Játékosok figyelmét, hogy a be nem váltott pontok a Játék végét követően elvesznek, utólagosan nem válthatóak be ajándékra vagy számíthatóak be más Promóciókba.
Mintha a játékszabályzatban benne lett volna, törlik a nestlen a pontokat.
Sziasztok. Sportszelet 150.000 utalást kapott már valaki?
Szerintem ez evidens. Volt egy játék ami tegnap végetért és ma kezdődik egy új.
Nestlé - Hűség
Mégis törölték a pontokat...
https://www.webnyeremeny.hu/spar-interspar-knorr-nyer
emenyjatek
https://www.unileverjatek.hu/knorrspar
Hol találom, eltűnt az oldalról vagy csak én nem látom sehol a Spar-Knorr 1500Ft-os blokk nyereményjátékot ?
Ápr. 30- Jun. 10-ig tart még.
7Days-al én is úgy jártam tegnap is meg ma is (30-31.én)
De már nem írtam nekik úgyse válaszolnak , meg ár játszani se lehet vele.
nestle játékszabály
1.1.1.8
Pontbeváltás: ....... A Szervező felhívja a Játékosok figyelmét, hogy a be nem váltott pontok a Játék végét követően elvesznek, utólagosan nem válthatóak be ajándékra vagy számíthatóak be más Promóciókba.
Juthka
köszönöm

" alt="

">
peralgin, én is várok még Milka Húsvét - Spar utalványt.
Tegnap még müködött az oldal az biztos. Csak fura hogy 31-én meg nem. Akkor úgy kell kiirni a szabályzatot, hogy hogy ha az összes nyeremény elkelt, akkor a játék hamarabb lezárul mint május 31.
Simán lehet hogy már megvan az összes nyertes, azért állították le, miután a fődíjak is nyerőidőpontosak voltak. Volt már ilyen.
2-kor zárt az ital kis- és nagyker. 13.58-kor bementem csak ezért.

" alt="

">
Szerintem ihatunk rá hideg vizet

" alt="

">
Én is írtam, hátha...szintén ezt írta nekem is.
NyertesEtke, nekem sem sikerül ma játszani a 7days-szel. Eddig minden kódot elfogadott, de most nem. Azt irta rá hogy érvénytelen vagy már felhasználták. Vagy valaki játszott már a kódommal véletlenül, vagy nem tudom. Én mindenesetre irtam nekik egyből pár perce, de nem hinném hogy választ kapok rá.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások