Most értem el a Globus infovonalat. és közölték, hogy már kipostázták a receptgyűjtőt!Mi az első héten nyertünk és nem kaptuk meg!
Pozitívként írhatom, hogy utánnanéznek, és újból kipostázzák!

Remélem azt meg fogom kapni!
Írtátok, hogy az nem fér be a postaládába!Ha nem leszek itthon, megint nem fogom megkapni?
Jól bírtad,én 150-nél mondtam,hogy erről akkor ennyit.
200 és semmi.Le a kalappal az előtt akinek sikerült.Hát nem ez álmaim játéka.Mindenkinek további sok sikert.
f.judit: a postaládába nem fér bele.

Legalább 2 óra tojástörés 0 nyeremény:-(
Igaz! Most megyek és megnézem a postaládát!

Akkor így már nem is annyira negatív a nap, igaz?

Ki tudja mit tartogat Neked/Nekünk a mai nap...

Köszi, épp most sikerült őket hívni, én is benne vagyok az adatbázisukban, úgy látszik, az internetes nyerteslista nincs frissítve.

f.judit! Nyugi!!!

A Globus-sal bizti nyertél ue. volt a problémám nem volt fent a nevem és én is aznap nyertem. De a gépben rögzítve vagyok, türelmet kértek.
Köszi! Nem tudom, talán 50-et, de utána is próbálkoztam még sokat, de semmi

Meg ma is sokat "törtem" már, szintén semmi.
Gratula! Kb. hány tojást törtél fel?
Én ha minden igaz nyertem tegnap a Quellén.
Elkérte az adatokat, ennyi. Várom az ajándékot

Én tegnap egy csomó tojást "feltörtem", de semmi. El is ment tőle a kedvem.
A globusmajonez oldalon sem szerepel a nevem a nyertesek között, pedig márc. 12-én kaptam az sms-t, hogy nyertem recepttartó dobozt. Így hiába várom. Felhívni képtelenség őket, "minden kezelőjük foglalt".
A Knorrtól sem kaptam meg még a téli szetteket. Más is van, aki még nem kapta meg?
Na, ez egy jó negatív nap! De még nincs vége!

30 tojásból semmi
valaki nyert már ezen?
A quellén 65 tojásból semmi.
Ezt a levelet kaptam : Felhívás! - A Rendõrkapitány tájékoztatója A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról értesítettek bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az alábbiak szerint járjon el. Az elsõ eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik. Ezután megkérik, hogy nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért. Ekkor egy emeltdíjas számra kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font. Ezt követõen azonban már hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot kiszámláznak. A hívás végén megkérnek, hogy billentyûzzük be a postai irányítószámunkat és a házszámunkat és további két perc múlva tájékoztatnak, hogy mégsem mi vagyunk a szerencsés nyertesek. Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem sokat tehet ellene. Az egyetlen, amit tenni lehet, hogy AZONNAL MEG KELL SZAKÍTANI A HÍVÁST, AMINT EGY ELÕRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY NYERTÜNK VALAMIT Egyéb variációk is elõfordulhatnak, ezért minden hasonló esetben így járjunk el A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos. Nem fogadott hívásként a 0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az elsõ négy ugyanez marad A szám visszahívása 50 font/percbe kerül
Ha mi nem is dőlünk be ilyen csalásnak, érdemes naív hozzátartozóinkat is felvilágosítani.