Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 319 oldal |
Sziasztok, én is segítséget kérnék. Nekem a magánnyomozó még mindig azt mondja, hogy majd hív, mert sok a dolga. Áron nem küldött semmit, otthon pedig csak a számítógépet mutatja az emailekkel. Segítsetek ha tudtok, köszönöm!
nekem felajánlott 4 választ, hogy szerintem mi történt. Az egyik az volt, hogy Botond vitte el, a másik, hogy a takarítónő félrebeszélt, meg 2 bonyolultabb lehetőség. Addig tököltem a válasszal, hogy nem jelöltem semmit, most meg már azt írja ki, hogy köszönjük, hogy megfejtettem a rejtélyt. Ezt külön ajánlotta fel, a 4 kvízkérdéstől függetlenül.
No, én is végigmentem. Választottam a négy alternatívából is, de szerintem a helyes megfejtést majd csak a játék végén tudjuk meg és mindenki ugyanazt az üzit kapja.
Hát én elakadtam...
Magánnyomozó már segített de fénykép elemző nem....Mit kéne csinálni?
Magánnyomozó már segített de fénykép elemző nem....Mit kéne csinálni?
Hát én még nem tudom melyikre tippeljek?
Köszönjük hogy megfejtetted az eltűnt 107 éves Pall Mall doboz rejtélyét! Az eredményt december 5-én megtudod!
EZ A VÉGE!
EZ A VÉGE!
Nekem is megvannak a kérdések a végén, de én sem tudom melyik a helyes! Valaki tudja? Az megsúgja nekem is?
Lille nekem nem volt 4 választható válasz! Ez hogy lehet?
"A játék véget ért, töltsd ki a tesztet mellyel értkes ajándékokat nyerhetsz!" Ez lett a játék vége! Sikerült! 

na végeztem. De a 4 lehetséges válasz közül, melyik a helyes? Nektek is a végén feladott 4 választ, hogy ki lophatta el a dobozt?
A többi fordulót sikeresen végigvittem, de itt megakadtam! Segítene valaki?
Tud valaki segíteni? Ebben a 3. fordulóban elakadtam. VAn valami célja a névjegykártyáknak? Mindenhol mutatok mindent, de semmi...
Én most felvettem névjegykártyákat, de hogyan tovább???
Segítene vki? Elakadtam a telefonnál elolvastam az sms-eket és nem tudok tovább menni!ű

Sziasztok!
Lenne valaki olyan kedves és segítene nekem?A legelején tartok, amikor keresni kell a dobozt a számítógépre és a fiókra tudok kattintani.a fiókból kivettem valami fekete tárgyat, de ezután nem tudom mit kell csinálni?
Lenne valaki olyan kedves és segítene nekem?A legelején tartok, amikor keresni kell a dobozt a számítógépre és a fiókra tudok kattintani.a fiókból kivettem valami fekete tárgyat, de ezután nem tudom mit kell csinálni?
Az írta ki hogy megoldottad a rejtélyt, a játék 3 fordulós, és szerintem az megvolt.
mert ez az uccsó volt??
Hát ez szörnyű volt, azt reméltem hogy ennél azért kicsit bonyolultabb, és hosszabb lesz az utolsó fordul

Köszi, még próbálkozom. A kvízt már megcsináltam.
nyilak nálam sem volta, csak egyszer kiírta, hogy vége, töltsem ki a kvízt