Bacchus felvetette, hogy valahogyan egymásra kellene találnunk.
Azt hiszem, az ismerkedés nem lesz nagy gond egyikünknek sem, mert a buszon csak játékosok lesznek. Azonban valami jelet (esetleg kettőt) ki kellene találni, amiről biztosan felismerjük egymást.
Pl.: pallmall-os nyakbaaki.
a mai nap van határidőnek megjelölve.
azt javaslom, hogy mindenképpen jelentkezz, hogy igénybe kívánjátok venni, csak írd meg, hogy a pontos név, utazási paraméterek tekintetében néhány nap múlva adsz választ.
Meddig kell válaszolni az úttal kapcsoltaban? Nálunk nincs eldöntve , hogy mivel és ki megy?
Horvátországba kell útlevél, vagy elég az új típusú személyi?
mi is megyünk

bár mi cseréltük az utat

nagyon köszönöm annak akivel sikrült a csere , még sose láttam a tengert

s.anikó!
Nagyon köszönöm, hogy beírtad annak idején az infot.
Kár, hogy nem jössz, Te igazán megérdemelted volna, hogy ott legyél.
Én az irodavezetővel beszéltem telcsin, mindenki jelezzen vissza, átruházásssal nem lesz gond; viszonylag hamar meg kell mondani a neveket; Hősök teréről indulnak a buszok (most hirtelen ennyi jut eszembe)
Fel lehet hívni őket, de csak jó sokára veszik fel a kolléganőjük telefonját. (Szerintem, amikor megunják a sok csörgést. ) Sajnos a többiek semmit nem tudnak a Ledós út részleteiről.
Porec gyönyörű, Postojna is kihagyhatatlan, a közelben szerveznek hajókirándulásokat a Limszki fjordhoz.
Sziasztok, jó ötlet ez a topic. Már reggel óta próbálom a telefonszámot felhívni, de lehetetlen, írtam nekik emailt. Nekem is a biztosítás lett volna a kérdésem, meg hogy máshol is fel lehet e szállni a buszra.
Aki volt már azon a részen írhatna mit érdemes megnézni, jó lenne ha el lehetne jutni valahogy a Plitvicei tavakhoz, azt mondják csodálatos.
Sziasztok!
Jaj de jó, hogy beírtad, hogy beteg a hölgy. Csak vártam a választ, csak vártam a választ, de akkor ezért nem jön. Pedig egy csomó kérdést írtam.
Volt már valaki Porec-ben a nyertesek közül?
A Ledo-játék infóját én írtam be először a fórumon!
Én végül nem játszottam, de örülök, hogy sokan nyertek közületek.
Minden nyertesnek jó nyaralást kívánok!

Az utasbiztosításra rákérdeztem telefonon, az nincs benne a nyereményben, mindenkinek külön érdemes kötnie.
A topik jó ötlet:-), várjuk a további észrevételeket, tippeket.
Sziasztok!
Egy olyan fórum témakör indítását javaslom ezúton, ami a Ledo nyertesek számára adna információkat - főleg a szeptember 22-i indulás előtt. Már most is felmerült egy-két kérdés, probléma. Kiderült például, hogy az a hölgy, akitnek a telefonszámát, illetőleg e-mail címét megadták jelenleg éppen beteg, és hétfőn tud bemenni először. Így hát választ a levelére egyelőre senki ne várjon tőle. Pedig kérdés biztos akad még. Például van-e utasbiztosítás, mi az ebéd menü, meg hasonlók. (Ha nincs utasbiztosítás, akkor ne feledjétek, hogy éppen fut a Postaőrrel egy ilyen jellegű nyereményjáték.) Szóval ilyen dolgokban lehetnbe hozzászólni.
Újabb hozzászólások