Sziasztok! Ez most jött...
Csak hogy a pozitív topicba is írjunk! 😉
Kedves Nyertesünk!
Ezúton szeretnénk szívből gratulálni Önnek! 2021. szeptember 08-án lezárult
"Becsöngettek - Nestlé és Mizo” nyereményjáték,
mely játékban Ön nyertesként Disney hátizsák ajándékcsomagot nyert!
Az Ön nyereményét legkésőbb 2021. november 29. napjáig kézbesíteni fogjuk az R-Polita Group Kft.-n -,mint jelen nyereményjáték kézbesítőcégén - keresztül az Ön által a nyereményjátékban megadott címre.
Elnézését kérjük, amiért nyereménye kézbesítésének időpontja megváltozott rajtunk kívülálló logisztikai késedelem miatt. Az okozott kellemetlenség miatt szeretnénk nyereményét kiegészíteni
1 db 450g-os Nesquik gabonapehellyel és
1 db 450 g-os Cini Minis gabonapehellyel,
melyeket nyereményével együtt kiszállítunk.
Amennyiben kézbesítési adataiban változás történt kérjük, hogy jelen levélre történő válaszlevélben írja meg nekünk azokat (becsongettek@retropolita.hu), hogy módosíthassuk a kézbesítési adatait, legkésőbb jelen levél érkezésétől számított 10 napon belül.
Nyereményével kapcsolatos további információkat a nyereményjáték honlapján megtalálható játékszabályzatban olvashat vagy tájékoztatást kérhet az alábbi címeken: Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. vagy a Nestlé Fogyasztói Szolgálat 06-80-442-881-es ingyenesen hívható telefonszámán.
Még egyszer Gratulálunk nyereményéhez és köszönjük megértését!
További Szép Napot Kívánunk!
Üdvözlettel:
a Nestlé Hungária
csapata
Screvo - Nestlé gabonapelyhes játék volt
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 243 oldal |
Lidlben vásároltam most 7.000-ért, és 2 pontot kaptam. Ezek szerint nem muszáj 5-ször menni a 3 hét alatt, hanem 3000 Ft-onként 1 pont. Ez jó hír 😃
Magyar Postának egy pozitív vélemény:
a pénteken feladott postán maradó levelem hétfőn már meg is érkezett
" alt="
">
a pénteken feladott postán maradó levelem hétfőn már meg is érkezett

Köszönet a NaturAqua Csapatának ma küldtek pótkódokat a hibásak helyett.
" alt="
">

Ez a crocs-nál is így volt. Mindenesetre örülök, hogy most is így van. Ha netalántán nyernék...
Csatlakozom
" alt="
"> 8-án nyertem,9-én vissza igazolták,ma meg már szomszédnál leadva a bőrönd,azaz nem voltunk itthon ,de megérkezett
" alt="
">

Dörmi samsonite hatalmas pirospont,hétfőn reggel nyertem napit,blokkot azonnal fotóztam,estére már küldték is kódot.Kedden levásároltam,ma már itt is csomag,ilyen gyorsan még nyereményhez nem jutottam 😊
Írtam a Screvonak, hogy nem jó az iOS- n. Rám írtak, hogy javították és elnézést kérnek.
Úgy piszkálta a csőröm. 😁
Tudod vannak olyanok, amíg ő csinálja addig jó. De ha más az már nem jó. 🤔
Tudod vannak olyanok, amíg ő csinálja addig jó. De ha más az már nem jó. 🤔
Paintuci:Igen,szívemből szóltál
" alt="
"> köszi

Szegeden szerethetik a győri termékeket mindig nyernek kisebbet és nagyobbat. 😉
Burn - Végre nem kell meséket kitalálni a páHázathon'...
Bárcsak a Nagy Testvér is követné a példájukat.
Bárcsak a Nagy Testvér is követné a példájukat.
A Heineken megjavult.
Olvastam az akkori beírásod.
Az bizonytalanított el, hogy a képen valóban kekszek vannak, de a jsz-ban több helyen úgy szerepelt, hogy 1 győri édes terméket. Az pedig több van. Szerintem ez nem csak nekem volt kérdés. Minden esetre örülök, hogy pontosították!
Az bizonytalanított el, hogy a képen valóban kekszek vannak, de a jsz-ban több helyen úgy szerepelt, hogy 1 győri édes terméket. Az pedig több van. Szerintem ez nem csak nekem volt kérdés. Minden esetre örülök, hogy pontosították!
Hm....
Pont ezt írtam be 2 napja. A "Győri Édes" egy márka. Csak a kekszek és a zabfalatok viselik ezt a márka nevet.
Nem tudom, mi bizonytalanított el.
Pont ezt írtam be 2 napja. A "Győri Édes" egy márka. Csak a kekszek és a zabfalatok viselik ezt a márka nevet.
Nem tudom, mi bizonytalanított el.
Győri édes játék miatt telefonáltam reggel a kapcsolatoknál megadott telefonszámra. Rákérdeztem, hogy pontosan mely termékek játszanak, mert ez a jsz-ból nem pontosan derül ki.
Nagyon kedves volt a hölgy, megnézte a jsz-t, igazat adott, hogy nem egyértelmű,de ő sem tudta mi játszik. Azt mondta szól a szervezőknek, hogy pontosítsák.
Most megnéztem a jsz-t, és felsorolják a résztvevő termékeket! 😊
Így már egyértelmű.
(Nem biztos, hogy az én telefonhívásom miatt, de akár hihetem azt is. 😊)
Nagyon kedves volt a hölgy, megnézte a jsz-t, igazat adott, hogy nem egyértelmű,de ő sem tudta mi játszik. Azt mondta szól a szervezőknek, hogy pontosítsák.
Most megnéztem a jsz-t, és felsorolják a résztvevő termékeket! 😊
Így már egyértelmű.
(Nem biztos, hogy az én telefonhívásom miatt, de akár hihetem azt is. 😊)
Az előző játékban 116 821 Magyar Termék védjegyes áruval pályáztak.
Most, hogy a fődíjhoz mind a 4 részt vevő védjegyes gyártótól kell venni 1-1 db promóciós termékét, sokkal kevesebb pályázat lesz a fődíjra.
Még a gyűjtögetőknek is venni kell valamilyen rovarírót v riasztót, ha fáj a foguk a millára. (légy, szúnyog, kullancs, hangya, csótány, moly, poloska, bolha, darázs + az egér is játszik)
Most, hogy a fődíjhoz mind a 4 részt vevő védjegyes gyártótól kell venni 1-1 db promóciós termékét, sokkal kevesebb pályázat lesz a fődíjra.
Még a gyűjtögetőknek is venni kell valamilyen rovarírót v riasztót, ha fáj a foguk a millára. (légy, szúnyog, kullancs, hangya, csótány, moly, poloska, bolha, darázs + az egér is játszik)
Most jött email,h ma átadják a futárszolgálatnak (Express One) a Tesco - Chio utalványokat. Akkor elvileg holnap érkezik...
Köszi Zsu
" alt="
">

jojó
Majd beírom, ha sikerült.
" alt="
">
Majd beírom, ha sikerült.