Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 20 / 303 oldal |
A toilokdon az utolsó helyen volt a titkos játék "vége". Hát ezért a 30x50 zsetonért most rohadtul megküzdöttem.
62 db Byncode a Boutygamen.
Prizee-s plüss róka és Toilokdo-s egérpad eladó.Ajánlatokat e-mailben.
Ki tudja,hogy a Gratouille + kód hol szerezhető?
A heti játék felett, a rózsaszín malac...
Bocs lehet nagyon hülye vagyok de hol legfölül? Shopping mánia? Én azzal nem tudok játszani. Kapirgáltam már az eltűnt állatkákat is, de semmi. " alt="">
Csesszék meg!
Viki: ott van legfelül ha belépsz.
Aki nem klubtag az már nem lehet. Próbáltam, hogy elvásároljam a gyémántjaimat de nem enged, úgyhogy akinek még van eleve az tud Prizze Clubból vásárolni.
Aki nem klubtag az már nem lehet. Próbáltam, hogy elvásároljam a gyémántjaimat de nem enged, úgyhogy akinek még van eleve az tud Prizze Clubból vásárolni.
krida: nem tudunk venni a gyémántokból semmit sem, mert inaktív a gomb. Hiába írja azt hogy tudunk vásárolni.
basztikuli, egy hétig nem vagyok azt minden a feje tetejére áll?" alt="">
07.21ig klubtag vagyok.. ha jól értelmezem a gyémántjaimért még kérhetek ki cuccot, és ki is küldik?!
minden esetre beváltom az össze pp-met.. és ennyi volt a prizee " alt="">
07.21ig klubtag vagyok.. ha jól értelmezem a gyémántjaimért még kérhetek ki cuccot, és ki is küldik?!
minden esetre beváltom az össze pp-met.. és ennyi volt a prizee " alt="">
Mi az a tireline? " alt=""> Mit kell törni? " alt="">
Nekem is adott, van az a Tireline, törni kell, ha nem töröd magától tör azt ad 0,1 bubzot, volt már ez a játék.
A béta Prizee jön helyette. Én azt nem értem miért kapok minden nap csak úgy 1 centet? Visszanéztem a historíban, abban is benne van de hogy mire kapom? Ki van húzva.
bernie72
Ja arra rájöttem, hogy ha klikkelek tovább lép, csak azt hittem, hogy 22-én visszajönnek az ajik is vagy valami, de ha csak külsőleg változik, az nem nagyon érdekel.
Ja arra rájöttem, hogy ha klikkelek tovább lép, csak azt hittem, hogy 22-én visszajönnek az ajik is vagy valami, de ha csak külsőleg változik, az nem nagyon érdekel.
Capucci! Ha a vlgln klikkelsz középen arra a kis bigyóra, akkor továbblép, vissza a prizére! Lehet játszani! 22-én külsőleg fog megújulni!
Láttátok a prizee-t valami bigyusz jön be, hogy vége a játéknak mindent lesatirozz, aztán jön egy francia szöveg, amiből annyit értettem, hogy június 22-én lesz valami, de hogy mi???? Ha valaki többet tud, légyszi írja le. Köszi
Böbe,az sajnos oda van! Már csak a bubz árát kaphatod meg,ha valaki megveszi a tolladat a butikban.
Május 11-én nyertem még egy neontollat a Prizee-on, amit eddig nem kaptam meg. A rendelés helyzete részben a következő szöveg:
"Gain transféré en boutique PrizeeBay" Szótárral lefordítva ez kb.azt jelenti, hogy a nyereményt áttették a PrizeeBay boutique-ba. Kapott már valaki ilyen szöveget korábban és meg is kapta az ajándékot? Kell valamit nekem tennem? Előre is köszi a választ.
"Gain transféré en boutique PrizeeBay" Szótárral lefordítva ez kb.azt jelenti, hogy a nyereményt áttették a PrizeeBay boutique-ba. Kapott már valaki ilyen szöveget korábban és meg is kapta az ajándékot? Kell valamit nekem tennem? Előre is köszi a választ.
Köszi, már nem aktuális a kérdésem. Most látom, hogy el vagyok maradva egy-két nappal! " alt="">
Kizárólag angol nyelven találtam meg a Prizze új szabályát, én meg csak németül beszélek.
Valaki nem tenné meg, hogy tájékoztat, hogy most milyen változás van... ?
Előre is köszi!
Valaki nem tenné meg, hogy tájékoztat, hogy most milyen változás van... ?
Előre is köszi!