Hát igen..
Legalább a vásárlási összeg lenne magasabb,hogy nagyobb legyen az esély a főnyereményre. Á, elcseszett egy játék.
És nincs is mindenhol OTP.
Utazni kell érte.
Ez így olyan, mint egy gyenge OTP reklámajándék.
Szinte bármelyik banknál nyitsz egy számlát, vásárlás nélkül adnak több tízezer forintot. Így nyitottam a Gránitnál. Semmilyen havi költségem nincs vele. Nyilván tudom, ez egy eldobható kártya lesz, nem kell a kártyadíjat fizetni később, de ez így akkor is nevetséges nyeremény.
Bőven elég lett volna a fődíjnál. 6 milláért már szívesen bemegyek a bankba.
pityesz76
Másként kell adózniuk az átutalás és másként a bankkártya után.
A bankkártya olcsóbb.
jojó
a fődíjnál értem, hogy ha 6 felé lenne osztva, akkor 6 ember örülne, viszont a 6millió forint az egy olyan összeg aminél már akár egy lakás beugró tőkére vagy egy valamirevaló felújításra is gondolhat az ember.
Szép... biztos nagyon fog örülni aki megnyeri

" alt="

">
Miért nem jó nekik az àtutalàs
jojó!
Ez igaz, de az is, hogy tök nevetséges ez a hercehurca 10.000 Ft nyereményért. Menjél el OTP-be, írjál szerződést 3 példányban, küldd el ajánlottan az egyik példányt és majd valamikor nyár közepéig feltöltik neked a pénzt a kártyára. Vicc.
Nescafe leoszthatná 6* 1 millára a nyereményt /6 ember örüljön /
Én már nem Kinderezek,de az elején sokszor ugrott fel"Karbantartás alatt ! " szöveg
Én írtam a Ferrero nak. Megírtam hogy amióta csak "elindult" a játék az egész egy vicc ! Nagyon kíváncsi leszek a válaszra és hogy gy fog e történni valami ....
Ez a Kinder játék egy vicc! Ferrero helyében komolyan elgondolkoznék, hogy az A4C-t bíznám-e meg a következő promóció lebonyolításával. Tényleg nem veszik észre, hogy ezzel baromi nagy kárt okoznak a Kinder márkanévnek?!
Értem, hogy az A4C kiadta a levelezést egy inkompetens csapatnak, aki össze-vissza írogat, mert azt sem tudja, hogy mi van. Meg hogy a játék szervere sem túl megbízható, és a pályázatok, meg a visszajelzések is akadozva érkeznek. De attól a felelősség még a lebonyolítóé!
Részemről is befejeztem ezt a játékot.
weber: ja értem, bocsánat.
Nyilván nem 1 névre ment a 3.
weber, Johnny-X: ha jól értelmezem, a Kinder szabályzat szerint csak egy napit nyerhetünk. "Egy Játékos több Pályázat benyújtása esetén is maximum 1 db napi és 1 db heti nyereményt nyerhet a Játék teljes ideje alatt."
Az előző Kinder játék Pinyáta nem igazán volt "megpakolva "
weber
Kinder: nálam ugyanez. 1 találat a 3-ból. Elég gyorsan reagálnak a népek, ezek szerint többen is figyeltünk / próbálkoztunk az üzemszüneteket követő max. 1-2 percben feltölteni. Hát, ennyi sikerült... (arra ezek szerint azért vigyáztak a szervezők - bocs, lebonyolítók - , hogy az 1 milliós heti időpontok előtt helyreálljon a rend, és ne lehessen "ügyeskedni" a feltöltéssel).
No, szóval eddig áldoztam 3 x 1,5e Ft-ot erre a nyavalyás pinyátára (pályázatok beszerzése) + ezek szerint kell még egy picit a postára is költeni. Én is őszintén remélem, hogy telepakolják csokival a nyereményt, ha már ennyit bukdácsolt az indulás, plusz idegeskedtünk egy csomót a feltöltéssel!!!
Weber en ma próbáltam többször sikertelenül
Egy elsőbbségit bekockáztatok, de remélem egy kicsit több édességet pakolnak bele mint tavaly. Mert a pinata tényleg nem ér ennyit.
Általában híve vagyok a blokkok postázásának, de egy pinyáta nem ér ennyit.
Elsőbbségi levél: 390 Ft
Uez ajánlottan: 1190 Ft.
(Ráadásul ki tudja hol van a legközelebbi posta.)
Kérjék csak be mindet és akkor a sok photoshopper ki is esik a játékból!!!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások