Nálam folyamatosan üres az oldal ahogy a 2-es pontban írod.
Facebook-ról megnyitva is....
Rita21
Én se ma kezdtem, de nem tudnám biztosra állítani, hogy minden okés a Kinder oldalával. És szerintem most se jó!
Eddig 3-féle hibát tapasztaltam: 1) Tök üres oldal (még az indulás környékén, kb. egész nap, 00:00 - 16:43-ig) 2) "Ferrero - Maintenance Page" hibaüzenet (legutóbb úgy 1 órája) 3) az oldal grafikailag ugyan megjelenik, de nem fogadja be a pályázatot (jelenleg ez van nálam / szerintem)
Laptopon Firefox és Chrome alatt próbálkozom, illetve Android telefonnal
(Amúgy én nem feltétlenül a lebonyolítót szeretném meggyőzni, hogy sok a hiba a játékával - ezt valószínűleg nem is sikerülne, hanem nyerni szeretnék).
Na ha ezek után se nyerek...

" alt="

">
Bár a Lays még furább volt, mert elvileg senki nem tudott tölteni utolsó nap, mégis lett nyertes.
Nálam eddig semmi... még eddig 1x sem töltötte be az oldalt au elmúlt 3 napban. Telefonról 3 különböző böngészővel próbáltam....
Én ma töltöttem és most is jó.
Kinder megint fos nem jön be most még az oldal se ! Válaszuk nálam van a hiba mert mennek be a pályázatok . Hát nem ma kezdtem mégis ezek szerint én vagyok a béna csatolom válaszukat .
Folyamatosan érkeznek játékosainktól a pályázatok, kérjük, CTRL + F5 billentyűkombináció lenyomását követően próbálja meg az új pályázatait beküldeni,
vagy nyissa azt meg egy másik böngészőben és jelezze felénk, ha továbbra sem sikerült a beküldéseket megtennie.
Köszönettel,
a Kinder csapata
Ha más se tud feltölteni kérem írjon már nekik mert hülyének nézik az embert
Na, ha a mostani Kinder játékkal nem nyerek, akkor semmivel! ( = Megin' sz@r az oldal. De most aztán el nem mozdulok a gép elől, amíg meg nem javul! És remélem, hogy az egyik heti díjat sikerül majd elcsípnem! Ideje lenne.

" alt="

"> )
( Amúgy meg Ferrero monnyon le, hogy így szívatja a csokifüggő kisgyerekes szülőket! De most komolyan... ez a csomó bénázás noooormális?!? )
Rita21: köszönöm szépen. weber: én a 10 ezres tesco Mastercard játékkal nyert utiról beszéltem.
Sajnos tudomásul kellene venned, hogy amit nyeremény utalvánnyal veszel, az a legolcsóbb, mert az ingyen van.
sada
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
Milyen 20.000? 10.000 Ft-osak a Tesco Mastercard utalványok. Már ha egyről beszélünk.
Jobb lenne, ha kedvedre aprózhatnád, de azért nem olyan nagy kihívás 20ezret egyben elkölteni.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
20 000-et egy összegben kell levásárolni
Rita21: köszönöm szépen. Milyen email címre írtál nekik?
magdi23 ma írtam nekik és hamar jött válasz. Náluk van valami hiba már javítás alatt van a dolog. Kértem írjanak ha megoldódott . Ha jön fejlemény írok
Sziasztok! Tesco e-utalvánnyal nektek sikerült fizetni? Nekem nem és az egy napon nyert 2 uti közül, csak az egyiket kaptam meg 2 hete, azóta nem válaszolnak az e-mailre.
Igen, nagy választék nincs. Itt is csak kétféle tabletta volt. 60 db-os meg a 44 db-os. Semmi más.
Aldiban egyféle Finish terméken kívül én nem találtam mást.
Igen, én is megszámoltam. Előtte direkt megnéztem, hogy tutira jó? Igen, benne van a táblázatban. De én hülye azt nem néztem meg, hogy valóban be tudom-e írni. Még az a 60 db-os citromos volt, az benne van a lenyitható részben, akkor azt veszem meg...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások