Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 255 oldal |
Danonino mágnesekből a következő betűk cserére várnak: É, K, N, Ö, P, T. Ezenkívül van Bombis és régi Danette Duett Madagaszkár mágnesből pingvines.
A tesz veszen kerámiás és gumis mágneseket áruló alexianról van vkinek esetleg negatív tapasztalata?
Keresek danóninós hűtőmágneseket, azt hiszem már csak ezek hiányoznak: B,C,M,Q,R,Ü,Y
Ha valaki tudna nekem segíteni legyenszives írjon
Tudok cserébe adni: 2 pontos Pampers vonalkód, Spar pontok, DM pontok. Esetleg mást.
Ha valaki tudna nekem segíteni legyenszives írjon
Tudok cserébe adni: 2 pontos Pampers vonalkód, Spar pontok, DM pontok. Esetleg mást.
Sziasztok!
Régebbi hűtőmágneseinket elcserélném valami másra!
Régebbi hűtőmágneseinket elcserélném valami másra!
Márta!
nem tudom a nick nevedet,de írtál nekem mágnes ügyben,de nem tudok neked írni,visszadobja a leveleimet,lehet,hogy betelt a postafiokod. Nincs másik címed?
nem tudom a nick nevedet,de írtál nekem mágnes ügyben,de nem tudok neked írni,visszadobja a leveleimet,lehet,hogy betelt a postafiokod. Nincs másik címed?
Danonino hűtőmágnest keresek K I N T E A Á L Z R betűk kivételével. Vonalkódok, kuponok, kozmetikumok volnának cserére. Vagy mit kérnél érte?
tankol bocs 

...ha valaki 2-3-szor tunkol akkor gondoljon már rám is mol dakar ügyben.
Jó? 
Jó? 
Megtudná nekem valaki mondani, hogy a Danoninós hűtőmágnesek hány darabból állnak? Milyen betük nincsenek benne?
Köszi előre is a segítséget!
Köszi előre is a segítséget!
A következő mágneseim volnának cserére:
Danonino új széria: A, Á, E, K, L, N, R, T
Valamint volna 2db Univer bébiételes is.
Cserébe bármilyen mágnes érdekelne, amilyenből még nincs nekem!
Danonino új széria: A, Á, E, K, L, N, R, T
Valamint volna 2db Univer bébiételes is.
Cserébe bármilyen mágnes érdekelne, amilyenből még nincs nekem!
fornettis zacsikat elcserélném (20 DB)
Egy hűtőmágnesért nem hiszem, hogy a férjem főnöke örülne, ha a céges autóba drágább benzint tankolnának. Mi meg ezért nem fogunk.
Minya: egyszer kibírod. Mint ahogyan én soha nem használok Calgont, de egyszer kibírom.
Sajnos csak az EVO prémium üzemanyaghoz jár mágnes a simához nem 

Írtó klasszul néz ki!!!!!!!!!!!
oké, van kép, ott van a Mol oldalán.
evimamzi: oké. Tuti elmentem volna most mert 3 percre van innen csak tényleg sajna tele a tank. Van róla fotód? vagy kb. hogy néz ki?
Azért,ha kettőd lesz/dakar ideje alatt/,gondolj rám eggyel légyszi!
Jaj de jóóóóó! megyek tankolni! Pont van itt egy Mol csak tele a tankom.
Köszi.
Köszi.Mol kútnál kell tankolni 10 000 ft értékben.
Sajnos a közelünkbe nincs ilyen benzinkút.
Sajnos a közelünkbe nincs ilyen benzinkút.