sátánka: egyél még sok csokit biztos összejön előbb utóbb.

ez az eddigi mérleged lenne ,sátánka? mert tegnap nem lehetett küldeni!
nagyon sok csokiból nulla nyeremény
nem, birka7, nem én voltam.
ildicc! te hagytal a westendbe 90.000 ft?
En is voltam es azt mondtak valaki ilyen nagy tetelben vasarolt!!!!!
törpi
az sms-ben küldött kódot ellenőrzik, de nagyon fel lehet gyorsitani a dolgot, ha kiírod az sms-ben küldött kódokat egy papírra-utólag már én is okos vagyok, megspóroltam volna egy háromnegyed órát
törpi!
Szerintem ne töröld ki,nekünk ma külön felhívták ráa figyelmet,hogy a telefont magát is vigyük.
ildicc:ezek szerint nem is fontos elmenteni az sms-eket? mert ha kiírjuk,hogy melyikkel nyertünk és ők is számítógépen ellenőrzik,akkor nem kell hozzá az sms vagy tévedek?
Most jöttünk meg Fundango - beváltásból. Aki ma a Pólusba akar menni, ne tegye, mert nem működik a számítógépük. Így eljutottunk a Westendbe, a Dockyard Island üzletbe. Kedvesek, készségesek, és jó a választék. Bár a lányok óckodnak tőlünk, "utalványosoktól" de azért jó képet vágtak a dologhoz. Végülis húsz perc alatt végeztünk, próbával, válogatással, ellenőrzéssel. Kérésük az eladóknak, hogy aki több utalványt nyert, ha lehet, egy exceltáblába gyűjtse össze (kód/telefonszám) és nyomtassa ki - így nekik is egyszerűbb, és magadat is megkíméled attól, hogy végigvárd, míg a nyerőlistára átvezetik a dolgaid.
Nagyobb méretű hölgyemények a ffi pólók közt találnak kedvükre valót - bár van női xl, de az a modellekre jó...
Röviden ennyi - remélem, segítettem...
laszlo0515
Én akkor küldöm amikor vált, de mindenkinek megvan a saját módszere amire esküszik. szerintem a siker attól függ hogy egyszerre épp hányan próbálkoznak. Ha sokan akkor nyilván ugyanaz a módszer ami előbb bejött nem biztos hogy megint sikeres lesz....
Viki jó volt a fotós

Az a nagy titok, de ha jól nyomsz még akkor is valaki lehet gyorsabb.
Köszi Ditke!!
És azt még megkérdezhetem, hogy a percváltás előtt, után , vagy közvetlenül kell-e beküldeni a kódot. Kérem aki tudja az írjon!!
Köszi!!!
Ditke: aha értem, köszi.
Paint: nem is vagy Te mamut. A múltkori hűtőmágneses képen látszottál és ott nem voltál mamut, ne mondjál már ilyeneket.

laszlo0515
szerintem internet
Viki
Nincs fent az oldalon, de ahogy néztem, sokminden nincs fent, itt nagyobb volt a választék

...és valyon olyan mamutokra mint én jó lesz a póló...

sziasztok!
Valaki tudna nekem tippeket adni,hogy hogyan kell beküldeni mkor és hol (sms internet). Én is szeretnék nyerni, kinéztem magamnak egy jó pólót megy egy nyári nadrágot. Kérlek segítsetek. Köszi!!!!!! :-)
Nem , egy halványkéket, nekem az jobban tetszett. Nem tudom fent van-e az oldalon, de mindjárt megnézem

Ditke: azt a narancssárga dzsekit vetted meg? Az tök jól né z ki.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások