Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 284 oldal |
Amit itt kiolvastam az előző hozzászólásokból az derült ki, hogy egy telefonról ugyanazt a kódot be lehetett kűldeni. Tehát addig kűldték amíg nem nyertek! Nem ez derült ki? Úgy, hogy csak volt valami stikli a dologban ahogy azt páran sejtették is. Szívemre teszem a kezem és bevallom, ha tudtam volna biztos én is így kűldtem volna be azt a 6 kupakomat, de kidobott 1200 Ft. után úgy döntöttem, hogy spórolok egy kicsit és 1-2 hónap múlva megveszem valamilyen akcióban nem sokkal többé ezt a telefont.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
dögöljön meg a szomszédé is, magyar mentalitás
Teljesen igazad van Spíler! Ügyesek voltatok (márha te egyik vagy a sok közül)
Teljesen igazad van Spíler! Ügyesek voltatok (márha te egyik vagy a sok közül)
ani2 - hogy gondolod, hogy egy kupakkal nyerte degeszre magát? Minden megnyert telfonhoz prezentálni kell a kupakot!
Ezek szerint van aki egy kupakkal nyerte magát hülyére. Szemesnek áll a világ! Akkor most fogok beszálni a játékba.
telefonon többször lehetett küldeni? nem is tudtam 

margitka
én idáig is csak egyszer küldtem igaz a neten ott úgy emlékszem nem lehetett többször küldeni!
én idáig is csak egyszer küldtem igaz a neten ott úgy emlékszem nem lehetett többször küldeni!

PepsiSpiler! Tetszik a mailcímed! 

Ezt most komolyan mondjátok hogy ugyanazt a kódot többször is be lehetett küldeni ?
...koszonetet kell mondanunk szerintem TELKO NENI-nek.... meg a hozza hasonloknak akik kozbenjartak a jatekszervezoknel...
annyira kedves volt hogy harcoltak az "igazsagert"
de tenyleg!
es mennyire meghato volt hallani a korulmenyeket amikben el.... aztan azt h bizony bizony o is sunnyogott mar nyeremenyjatek alkalmabol, persze bocsanatos bun, hisz o a gyerekeiert tette, mig a pepsisnyertesek meg csak azert jatszottak hogy perverz nyeresi vagyukat kielegithessek.
mert szegeny szegeny o es gonosz gonosz tobbiek.
vegulis igaza van, van 1 oriasi bune a nyerteseknek... az hogy UGYESEK voltak es NYERTEK. hogy hasznaltak az eszuket, hogy tomerdek penzt fektettek bele a puffogas fujjolas, kopkodes helyett.
na de mindenkinek megvan a maga keresztje, csak hat a sajatjat konyebbenk erzi, meg aztan nehogymar a szomed fuvet nyirjon, mikor nekem kavicsos a kertem. jo, fumagot nem vetettem, de akkoris.
meghati latno az "osszetartast" ami ezt az orszagot, pontosabbann benne elo "embereket" jellemzi.
telko: remelem most mar jol erzed magad.
na kiirtam magam, johet a forum-ollo...
annyira kedves volt hogy harcoltak az "igazsagert"
de tenyleg!
es mennyire meghato volt hallani a korulmenyeket amikben el.... aztan azt h bizony bizony o is sunnyogott mar nyeremenyjatek alkalmabol, persze bocsanatos bun, hisz o a gyerekeiert tette, mig a pepsisnyertesek meg csak azert jatszottak hogy perverz nyeresi vagyukat kielegithessek.
mert szegeny szegeny o es gonosz gonosz tobbiek.
vegulis igaza van, van 1 oriasi bune a nyerteseknek... az hogy UGYESEK voltak es NYERTEK. hogy hasznaltak az eszuket, hogy tomerdek penzt fektettek bele a puffogas fujjolas, kopkodes helyett.
na de mindenkinek megvan a maga keresztje, csak hat a sajatjat konyebbenk erzi, meg aztan nehogymar a szomed fuvet nyirjon, mikor nekem kavicsos a kertem. jo, fumagot nem vetettem, de akkoris.
meghati latno az "osszetartast" ami ezt az orszagot, pontosabbann benne elo "embereket" jellemzi.
telko: remelem most mar jol erzed magad.
na kiirtam magam, johet a forum-ollo...
ok koszi
nekem is, nem ertem sexplorernek mibaja... tuzroka rendesen mutatja...
nekem is, nem ertem sexplorernek mibaja... tuzroka rendesen mutatja...
fradigy, tele van...
kupaknaplotokvan van valami vagy ures?
merthogy? Én eddig is vettem pepsit, most többet - tele a pince...
Ildicc ne kábíts már! 

A gyerekeim iskolájában is elindult a kupakgyűjtés. 80kg üdítős kupakért kap tolószéket egy volt diákja az iskolának. Mi már beküldtük az itthon lévő kupakokat.
miért, eddig be lehetett több telefonról küldeni
Már megint lemaradtam
" alt="
">
Már megint lemaradtam
" alt="
">Eltartott nekik pár évig, amíg eljutottak arra a szintre, amit a CC az első pillanattól tudott.
goldwomen
1 kódot már csak 1x lehet beküldeni!
1 kódot már csak 1x lehet beküldeni!
minek van vége?
Vége