A szegedi Primák nem.
Az Auchan igen,
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 9366 oldal |
Ja, azt nem tudtam, hogy a CBA-ban is van ilyen játék, bár életemben nem is voltam még CBA-ban.
Az a CBA ahova én legtöbbször járok pl. nem írja ki, ott figyelni kell, hogy a kis papírt is odaadják.
Tesco is kiírja. Szóval mindegyik, ami most szóba jöhet.
Ecofamily nyugta dettó
Aki Mastercardos játékkal játszik, őrizze meg a kártyás POS szelvényt is a blokkal együtt, ami igazolja, h valóban MC kártyával fizetett.
Pennyben nem kell, ott, tudtommal, szerepel a blokkon, h milyen kártyával fizetett.
Pennyben nem kell, ott, tudtommal, szerepel a blokkon, h milyen kártyával fizetett.
Köszi
nyerokockak.hu
A főoldalon is megtalálod:
https://www.webnyeremeny.hu/lego-nyeremenyjatek
https://www.webnyeremeny.hu/lego-nyeremenyjatek
...és hol van az a játék?
" alt="
"> Mármint az oldal... nem a lego, mert az a boltban.
" alt="
"> Mármint az oldal... nem a lego, mert az a boltban.A Pick utalt ma már valakinek?
Nem fogod elhinni. Lego-val.
" alt="
">
" alt="
">Jó reggelt.. vagy napot... a LEGOKAT mivel lehet nyerni?
weber, törpi!
Köszönöm szépen! 🤗
Köszönöm szépen! 🤗
babar:igen,ma ezt a választ kaptam tőlük:Kedves Játékosunk!
nyereményét a Játékszabálynak megfelelően 120 napon belül GLS futárszolgálattal kézbesítjük önnek.
Üdvözlettel:
a Finish csapata
nyereményét a Játékszabálynak megfelelően 120 napon belül GLS futárszolgálattal kézbesítjük önnek.
Üdvözlettel:
a Finish csapata
Igen babar, hozzánk se jött még.
Lidl-Finish utalványt vár még valaki?
Köszönöm a választ előre is!
Köszönöm a választ előre is!
weber
Hááát ez a Samsung Members-es zoknis játék nem lesz a kedvencem... Nekem is ugrál össze-vissza, Kb. 3. játék próbálkozásra meg már jobbra mászik a zokni... (kb. lehetetlen elkapni a csomagokat). Újraindítás után: a már alakuló pontszámokat (62... 91...102) nem jegyzi meg. Már majdnem földhöz vágtam a telót, amikor látom, hogy némi késéssel ugyan, de megjelent a bűvös 102-es érték az 1. napra. Hihetetlenül béna ez a mini-game! (Mindenkinek kitartást a próbálkozásokhoz, és sok-sok türelmet a játékhoz!)
Hááát ez a Samsung Members-es zoknis játék nem lesz a kedvencem... Nekem is ugrál össze-vissza, Kb. 3. játék próbálkozásra meg már jobbra mászik a zokni... (kb. lehetetlen elkapni a csomagokat). Újraindítás után: a már alakuló pontszámokat (62... 91...102) nem jegyzi meg. Már majdnem földhöz vágtam a telót, amikor látom, hogy némi késéssel ugyan, de megjelent a bűvös 102-es érték az 1. napra. Hihetetlenül béna ez a mini-game! (Mindenkinek kitartást a próbálkozásokhoz, és sok-sok türelmet a játékhoz!)
Na meg tudtam nyitni a játékszabályt és baromság a 100 pontos határ. Kevesebbel is játékban vagy. Erről ennyit.
Samsung Members
Elég idiótán működik a játék. Ha tényleg csak 100 pontnál menti el az eredményt, az érdekes lesz. Nekem ugrál össze vissza a csizma. Másnak is?
Elég idiótán működik a játék. Ha tényleg csak 100 pontnál menti el az eredményt, az érdekes lesz. Nekem ugrál össze vissza a csizma. Másnak is?