A milka ecofamily játékszabályzat felsorolt termék ean kódok köszönö viszonyba sincsenek a bolt készlettel

" alt="

"> amatőr banda
sada
Ezt értem de akkor miért magyarázta indokolta anno ezzel a screvo? Drheernél nem gond hogy a galériában nanipulálhstó a blokk ,?

" alt="

">
Sziasztok!
Nem sikerült beregisztrálnom BET Audis játékra mert a játékoskártyánál beírt tényleges születési helyemet érvénytelen születési helynek írja ki. Anno a lottózóba odaadtam a személyit és a lakcímkártyát . Lehet,hogy valamit rosszul írtak be? Így aztán várhattam a szerencsekáryás nyereményeket! Van valami tippetek? Hétfőn természetesen felhívom a SZJZRT t
Tesco dolce gusto kódfeltöltés működik valakinek?
Megadom a db számot és ezt írja ki:
"A megadott tételek összege nem éri el a játékszabályzatban meghatározott belépési küszöböt."
Jeleztem a hibát, küldtem mailt képernyőfotóval.
pityesz76
"A dreheres játékokon meg lehetett a galériából? "
Valóban jó oka van annak, hogy az appban nem fogadnak feltöltést a galériából.
De:
A dreheres játék nem appos játék volt és nem tudom elképzelni, hogy egy laptopról v asztali gépről hogyan lehetne eredeti (nem galériás) képet feltölteni.
Ja, értem. Hát, ugye a szabályzatban nem volt részletezve, hogy mi lesz benne, az 5000 Ft meg igen karcsú büdzsé egy csomaghoz sajnos.
weber
A várt mosószerek helyett, egy swiffer felmosó és egy légfrissítő van.
Ennyi.😬
nyikolaj007!
Mit jelent hogy fura a tartalma?
maja12
köszönöm. bízom benne, hogy megérkezik a többi is

" alt="

">
Johnny
Szerintem online számla. Egyik játéknál láttam reggel 6-os feltöltést, lehet kérni onnantól szállítást.
zizke köszönöm
Akkor remélem a többit is küldik hamarosan
fozo.gabi!
Nekem 2 alkalommal érkezett!
fozo.gabi!
Nem volt mennyiségi korlát, én egyszerre kaptam meg mindet, amit nyertem,
aki játszott az augusztusi baba játékon ahol tusfürdő nyereményt lehetett kapargatni és többet nyertek azoktól kérdezem, hogy ha már megkapták, akkor egy személy egyet kapott vagy többet akár? Nem láttam mennyiségi korlátot. Ma érkezett egy tusfürdő, de még várnék többet....
Jogos pityesz 76!
Kíváncsi lennék, az a játék miért indult egyáltalán a weboldalon. Kipróbálták, hogy mennyivel több pályázat megy be úgy? Mert még az elején sokan írtak nekik, hogy diszkrimináció az okostelóval nem rendelkezőkkel szemben és akkor annyira hangoztatták, hogy maradnak az app-on és ennél a játéknál mégsem.
sada erre írtam:
Okkal nem engedik a galériás kép feltöltését.
De hagyjuk

" alt="

">
Gloria91
Köszönöm 😉
Saját autóval vitték?
A Szobival nyert TV nekem a hét elején megjött.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások