Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 511 oldal |
Én csak azért hívtam a postát, hogy ha más nincs, akkor kártérítést fizessenek - ugyanis törvény van rá!
ez mind semmi!!
A Danone családi fejtőrő garantált ajándékát és a nyeremény társast még mindig nem kapta meg az anyukám. Többször reklamáltam már a nevében, erre vmikor aug.ban felhívták az anyut, hogy nemsokára megkapja. Azóta semmi, sőt, már a reklamációkra sem reagálnak...
A Danone családi fejtőrő garantált ajándékát és a nyeremény társast még mindig nem kapta meg az anyukám. Többször reklamáltam már a nevében, erre vmikor aug.ban felhívták az anyut, hogy nemsokára megkapja. Azóta semmi, sőt, már a reklamációkra sem reagálnak...

Az okt. 24-én nyert Globus tálkáim még mindig sehol. Írtam nekik emailt, amire azt a választ kaptam, hogy nov. 3-án postázták és megadták a csomag azonosítóját is. Felhívtam a posta ügyfélszolgálatát, holnap visszahívnak, hogy mi a helyzet. Sajnos valószínű, hogy ugyanezt el kell játszanom a Délhús póló és a Nívea csomag miatt is... Nem minősítem a dolgot...
Az L&M cigitől 08.30-án kaptam SMS-t a garantált CD tartó táskáról. Tegnap már meg is jött ...
dallas
Akkor még nem láttad a coop nyerteseket
Az egyik játékban a 20 nyertesből, ha jól rémlik 6 vagy 7 a Takács familia Anarcsról
Akkor még nem láttad a coop nyerteseket
Az egyik játékban a 20 nyertesből, ha jól rémlik 6 vagy 7 a Takács familia Anarcsról
Már biztos hogy nekem van üldözési mániám.
CBA játék:
Összesen több nyertes van ALAP nevezetű településről mint Budapestről
Ez tényleg alap!
CBA játék:
Összesen több nyertes van ALAP nevezetű településről mint Budapestről
Ez tényleg alap!
Felhívtam a Knorrt, mert október 14-én hívtak adategyeztetés céljából, a tányér meg sehol. - Utánanéznek stb.
Visszahívott szerdán az ügyfélszolgálat, hogy "épp most"
akarták a tányért kihozni, csütörtökön vagy pénteken várhatom.
Ma már vasárnap van, tényleg "várhatom", úgy tűnik...Az biztos, hogy nem reklamálok többet, már én rühellem, hogy pitiznem kell minden nyereményért.
Visszahívott szerdán az ügyfélszolgálat, hogy "épp most"
akarták a tányért kihozni, csütörtökön vagy pénteken várhatom.
Ma már vasárnap van, tényleg "várhatom", úgy tűnik...Az biztos, hogy nem reklamálok többet, már én rühellem, hogy pitiznem kell minden nyereményért.
Már 2lassan 2 hete sorsolták a cifet,és a listát nem képesek feltenni.A 7.én küldött globus sms-emről most jött délután visszajelzés.Időben

Én sem találok a Tesco-ban kódos Duracelt
Már két elemet kellett vennem azóta, szórólap volt kihelyezve, de kód az nem
Már két elemet kellett vennem azóta, szórólap volt kihelyezve, de kód az nem

Mindenképpen. 

Akkor megyek is takarítom a cipőcskéimet, megadjam a nálunk ügyeletes miki mobilszámát?

galeria,
ha jó leszel, biztosan kapsz egyet a mikulástól...
ha jó leszel, biztosan kapsz egyet a mikulástól...

Szerintem meg pont azért jó, mert pici és nem olyan nagy, mint ált. alig fér el
Szóval jó pici helyen elfér, de mégis jól tartja a meleget
De ha Neked nem tetszik, add nekem
Szóval jó pici helyen elfér, de mégis jól tartja a meleget
De ha Neked nem tetszik, add nekem

Hatalmas terveim voltak a marlborós hálózsákokkal, ma végre láttam, hogy valójában milyenek, nos szerintem ez egy blöff, vékony, semmit érő és sokkal kisebb mint a képen 

Másoknak biztos sokkal nagyobb problémájuk is van, mint az enyém, de akkor is leírom. Nem tudom, mi a fene van az itteni postával (Bp. belváros), h. iszonyat lassú (okt. 24-én nyert Globus tálkák sehol, Nívea Creme sehol, Délhús póló sehol). A többiek rég megkapták - pl. Anyu a tálkákat vidékre 1 héten belül...
Globus tálkák. Szép kékek
Mindkettő törött 
Mindkettő törött 
Ez a Knorr kész vicc! Már nem lehet eldönteni, hogy mi a jó beküldési időpont!
A múltkor csak úgy feldobtam egy pályázatnyit a hét közepén, hát nyertem, most feladtam a pénteki elsőbbségivel 8 pályázatnyit, hát persze, hogy nem nyertem!
Én már mindent próbáltam, de így nem lehet tányérhoz jutni! Teljes vicc, hogy a posta dönti el, ki nyer és ki nem!
Ezért volt jó az első forduló, aki belefért a 10000-be nyert, aki nem, az nem! De legalább nem a postán múlt a dolog! Ez a méreg!
A múltkor csak úgy feldobtam egy pályázatnyit a hét közepén, hát nyertem, most feladtam a pénteki elsőbbségivel 8 pályázatnyit, hát persze, hogy nem nyertem!
Én már mindent próbáltam, de így nem lehet tányérhoz jutni! Teljes vicc, hogy a posta dönti el, ki nyer és ki nem!
Ezért volt jó az első forduló, aki belefért a 10000-be nyert, aki nem, az nem! De legalább nem a postán múlt a dolog! Ez a méreg!

Nem találok kódos Libero pelenkát,mindenhol és mindegyikről levették ,nem értem hogy miért nem belülre tették.
prescott
Ennek semmi köze a Nyereményjáték infók-hoz:
prescott Hozzászólás - 2005. november 17. :: 06:22
Sziasztok!
Kinek küldhetek ingyenlottós(fotexnet) meghívót!
prescott
Ennek semmi köze a Nyereményjáték infók-hoz:
prescott Hozzászólás - 2005. november 17. :: 06:22
Sziasztok!
Kinek küldhetek ingyenlottós(fotexnet) meghívót!
prescott
Sziasztok!
Én is máa nagyon régen beküldtem a Huggies blokkokat,de még semmit sem kaptam.
Én is máa nagyon régen beküldtem a Huggies blokkokat,de még semmit sem kaptam.