Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 246 oldal |
Szia!A 06-40-400-400at hívtam fel,a fogyasztói kapcsolatok infovonala talán.Kiválasztottam azt a menüt, ami a kozmetikai dolgokhoz kapcsolódik. Ott kapcsoltattam az ügyintézőt és vele beszéltam.Hétfőn feladtam a kuponfüzetet és ha megkapják kiküldik futárral.
Szerintem nem kell újra megrendelni,nem maci lesz csak előkerültek a hiányzó macik,mégsem volt rossz a rendszerük. Majd újra leveszik a pontot és küldik a macit. Átküldöm neked a mailt.
én arról sem kaptam mailt, hogy nem lesz Cocco maci, csak vissztatették a pontjaimat. Most arról sem kaptam, hogy mégiscsak lesz.
Beírnátok mi volt a mailben? automatikusan leveszik a pontot, vagy majd megint meg kell rendelni? és kb mikor lesz maci?
Beírnátok mi volt a mailben? automatikusan leveszik a pontot, vagy majd megint meg kell rendelni? és kb mikor lesz maci?
Smile, OK
De igen,kaptam,csak elfelejtettem,hogy az nem a mindennapos mailcímemre van regizve

aranyalma!
Sajnos még nem. Megírnád nekem mit írnak pontosan. Köszi.
Sajnos még nem. Megírnád nekem mit írnak pontosan. Köszi.
sziasztok!
Mivi-től mail, mégis lesz Cocco maci.
Milyen jó, hogy nem vásároltam le a pontokat másra.
Smile gondolom Te is kaptál ilyen levelet.
Mivi-től mail, mégis lesz Cocco maci.
Milyen jó, hogy nem vásároltam le a pontokat másra.
Smile gondolom Te is kaptál ilyen levelet.
Drága Anett, kérlek szépen add meg nekem is ennek a kedves hölgynek az elérhetőségét, mert még én sem kaptam meg a törölközőket!! Nagyon, nagyon köszönöm, előre is!!!
Múlt héten hétfőn nyertem SÁGA bögrét.Csütörtökön megkaptam,de sajnos törötten érkezett.(Posta hibája)Telefonáltam a Feminához,akik továbbították panaszom a SÁGa felé,Ők megígérték,hogy kapok 1 új bögrét.Pár perce már át is vettem.Nagy-nagy puszi a Ságának

Lindababa, rájöttem a technikára
De van matricám bőven, csütörtökön Gödöllőn gyűjtöttem be 4 db ot a vásárlókocsikból, A Biztonságiőr ferdén nézett rám, amikor az egész kocsisort szétszedegettem, de bánja fene
A fiam pedig tegnap a miskolci interspárban gyűjtögetett. Sőt tegnap a gyöngyösi Tesco bevásárlókocsijából is összeszedtem egyet.
Szóval matrica is van, ismerősök is vannak autóüval, csak Fortuna is kacsintson rám.
Tényleg, ha valakinek nem sikerült volna matricát szerezni, nagyon szívesen felajánlok
CSak egy e-mail-t küldjön..
De van matricám bőven, csütörtökön Gödöllőn gyűjtöttem be 4 db ot a vásárlókocsikból, A Biztonságiőr ferdén nézett rám, amikor az egész kocsisort szétszedegettem, de bánja fene
A fiam pedig tegnap a miskolci interspárban gyűjtögetett. Sőt tegnap a gyöngyösi Tesco bevásárlókocsijából is összeszedtem egyet.
Szóval matrica is van, ismerősök is vannak autóüval, csak Fortuna is kacsintson rám.
Tényleg, ha valakinek nem sikerült volna matricát szerezni, nagyon szívesen felajánlok
CSak egy e-mail-t küldjön..Az unilever fogyasztói kapcsolatoknál telefonos hölgy előtt le a kalappal.Mondtam, hogy még mindig nincs Dove törölközőszettem és hogy nem kérték el a pontgyűjtőt.Rögtön mondta, hogy küldjem el levélben a vonalkódot személyesen neki és futárral kiküldik. Végre történt valami!
velem is tegnap kedvesek voltak,jó a tapasaztalatom eddig. a másik dologra nem kérdeztél rá?
Törpi!" butuskán "4 napja küldtem az smseket és sajnáljam magam,hogy nem nyerek. Tegnap este megnéztem a telefonom jobban és akkor vettem észre,hogy nincs hely bejövő üzenet számára. Ahogy kezdtem kitörölni az smseket 3 db sms kaptam az Energizertől,hogy borotvát nyertem. De sajnos nem tudtam a blokkok számát! Ma vissza keresték készségesen!
frezia71: megosztod velünk,hogy milyen kérdéseidre kaptál választ?
Az ENERGIZER játékkal kapcsolatban nagyon kedvesen felvilágosított a hölgy,sőt még vissza is hívott.
ludas3274
Én például le tudtam szedni a matricát a céges autóról fotózás után. Jó lesz legközelebb, legutóbb már úgysem kaptam.
Én például le tudtam szedni a matricát a céges autóról fotózás után. Jó lesz legközelebb, legutóbb már úgysem kaptam.
Tegnap délután rendeltem meg a szüleim karácsonyi ajiját,és ma reggel már 8 elött csengetett vele a futár. Ez nagyon gyors volt.

A kaiser játékot lebonyolító Promo Reklámügynökség Kft-nek nagy-nagy +, kifelejtettem a blokkot az egyik borítékból és ma hívott egy hölgy, hogy pótoljam és akkor küldik a naturland csomagot, pedig már teljesen le is mondtam arról a csomagról.
Az irodaházban ahol dolgozom, megkértem a jogászhölgyet, had fotózzam le az autóját, erre kiviharzott, azt hittem baj van, de nem
2 kolléganőt is behívott, hogy ők is autóval jöttek dolgozni
Sőt egy páciens is felajánlotta, hogy lent áll a patak mellett, kicsit nyomott az autó, de ha jó akkor fotózzam
Teljesen jófej emberek vannak a környezetemben, csak a matricáim vannak fogytán.
Gyöngyösön már nincs a Spárban, holnap Hatvan, Vác, Budapest. Gödöllő útvonalon leszek. Tudtok tuti matrica lelőhelyet? Köszi.
2 kolléganőt is behívott, hogy ők is autóval jöttek dolgozni
Sőt egy páciens is felajánlotta, hogy lent áll a patak mellett, kicsit nyomott az autó, de ha jó akkor fotózzam
Teljesen jófej emberek vannak a környezetemben, csak a matricáim vannak fogytán.
Gyöngyösön már nincs a Spárban, holnap Hatvan, Vác, Budapest. Gödöllő útvonalon leszek. Tudtok tuti matrica lelőhelyet? Köszi.
Jó, hogy nyertem a Tefal utalványt, mert az új vasalóval most kivasalom a hónapok óta felgyűlt ruhát, lepedőt. Közben le-leülök a gép elé.