Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 191 / 249 oldal |
Teszvesz - pmjudit
Microsoft XBox 360 Elite ÚJ! 1 Ft-ról! Nincs Minimál Ár! Csak 5 napig!
http://www.vatera.hu/microsoft_xbox_360_elite_uj_
1_ft_rol_nma_5_nap_98346199.html
http://www.vatera.hu/microsoft_xbox_360_elite_uj_
1_ft_rol_nma_5_nap_98346199.html
Én visszaválaszolnék, leírva újra a problémát.
Azt jelölted be, hogy 4 db különálló termék? És mindre licitáltak is? Mert ha csak egyre, akkor még neked úgy jelzi, hogy 3 db megvan...azt pedig le tudod zárni anélkül, hogy jutalékot számítanának...
Azt jelölted be, hogy 4 db különálló termék? És mindre licitáltak is? Mert ha csak egyre, akkor még neked úgy jelzi, hogy 3 db megvan...azt pedig le tudod zárni anélkül, hogy jutalékot számítanának...
TH
aranyos vagy, köszönöm
" alt="
"> Már vissza is válaszoltak: csak annyit, hogy hol találom a jutalék-visszatérítéssel kapcsolatos szabályokat.. aszerint ugye nem jár vissza, és ez eddig ok is, én nem ezt kérdeztem tőlük... na, mindegy, megjegyeztem: sose fogok több db-számot beírni
" alt="
"> azért köszi!
aranyos vagy, köszönöm
" alt="
"> Már vissza is válaszoltak: csak annyit, hogy hol találom a jutalék-visszatérítéssel kapcsolatos szabályokat.. aszerint ugye nem jár vissza, és ez eddig ok is, én nem ezt kérdeztem tőlük... na, mindegy, megjegyeztem: sose fogok több db-számot beírni
" alt="
"> azért köszi!Teszvesz: szandra_
Nórika!
Sikerült felvenni a kapcsolatot? Ha nem, szívesen segítek, hol találod
" alt="
">
Sikerült felvenni a kapcsolatot? Ha nem, szívesen segítek, hol találod
" alt="
">TH
köszi, megpróbálom.. igazad van, végülis egy próbát megér...
" alt="
">
köszi, megpróbálom.. igazad van, végülis egy próbát megér...
" alt="
">Nórika! Próbálj jutalékvisszatérítést kérni! Bár figyelmetlenség miatt nem írja, hogy lehet
" alt="
"> Esetleg próbáld meg kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megírni a problémádat...
" alt="
"> Esetleg próbáld meg kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megírni a problémádat...Na, meglett a Teszveszen a tanulópénzem
" alt="
"> : valamit rosszul csináltam... feltettem 4 db terméket, egy licitre egyben 1499 Ft-ért,(kitöltöttem: 4 db különálló termék - talán ezt nem kellett volna) elvitték, de a jutalékot 4x1499 után számolták
" alt="
">
" alt="
"> : valamit rosszul csináltam... feltettem 4 db terméket, egy licitre egyben 1499 Ft-ért,(kitöltöttem: 4 db különálló termék - talán ezt nem kellett volna) elvitték, de a jutalékot 4x1499 után számolták
" alt="
">Teszvesz - pmjudit
a teszveszre tettem fel új cuccokat,vásárlási utalványt is elfogadok(manocska131)
Sokina!
Bocsi, igazad van, csak annyi mail jön(egyebek is), valószínűleg elfelejtettem választ írni, mindjárt írok!
Bocsi, igazad van, csak annyi mail jön(egyebek is), valószínűleg elfelejtettem választ írni, mindjárt írok!
Ismeri valaki a csillagpisti tesz-veszest? elég későn kérdezett és már nem tudtam neki válaszolni kis cipő ügyében.
Bio-teák és könyvek kerültek fel az oldalamra
" alt="
">
" alt="
">carla
Én írtam, de nem válaszoltál.
Én írtam, de nem válaszoltál.
Vatera - ferkat Sok gyerek overall stb...
Gyerekruhák a vaterán: chiara82 néven, ha valamelyik megtetszik írj egy mailt.
" alt="
">
" alt="
">Újabb termékeket tettem fel theni_1975 név alatt TeszVesz-en.
Esetleg nyereménytárgyakra való csere is érdekel az adapterekért és a tablettákért.
Esetleg nyereménytárgyakra való csere is érdekel az adapterekért és a tablettákért.
sziasztok.
nagyon olcson vannak fent fehérnemüim a tesz veszen.
tofika03 vagyok fent ha érdekel akkor irjatok vásároljatok.
köszi ha benéztek hozzám
moni
nagyon olcson vannak fent fehérnemüim a tesz veszen.
tofika03 vagyok fent ha érdekel akkor irjatok vásároljatok.
köszi ha benéztek hozzám
moni
Vatera: love84
Keresek cserére 180 cm hosszú polár plédet.
Keresek cserére 180 cm hosszú polár plédet.