Szintén Tesco-s akció: Knorr Rafinéria alap 189 Ft. + ajándék a második csomag, ami a három legújabb tepsis Rafinéria közül választható.

A Scontoban nagyon nagyon sok minden 20% kedvezménnyel kapható
Knorr instant leves a Tescoban 3-at fizet,4-et vihet!285ft (4)jan.26-tól február 8-ig
A danonino puzzle mágnes és plüssdínó akció a Corában is van.
Szuper Szombat 2007. január 27.
2007. január 27-én, szombaton minden SPAR, Kaiser's és INTERSPAR áruházban 50 % kedvezményt adunk a polcon feltüntetett árból az alábbi termékekre:
Összes tojás
Összes MP3-lejátszó, discman*
Ma voltam a DM-ben és mondta az eladó csaj, hogy a karácsonyi csomagok 50%-os kedvezménnyel kaphatók. Ilyen példáúl a Palmolive csomag, az összes parfüm csomag (Mex, Espitite, Antonio Banderas, Kamill, L'oreal). Nagyon megéri így. Főleg, hogyha még a 15%-ot is levonják. :-)
Sziasztok!
Tegnap voltam Pesten suliban.
Az Astoriánál, a Szentkirályi út sarkán levő spárban még elég sok 999 Ft-os edényt láttam, aki szeretné beváltanI!
A törökbálinti CORA-ban Milli-sek voltak bögrével és Actimele-sek esernyővel.
Szintén Tesco: Libero pelust adnak 3-db minta-, van a csomiban egy 400Ft-os kupon, amit februárban lehet érvényesíteni Discovery pelus vásárlásakor.
4 Milli krémtúró vásárlása esetén kemény fedeles post it tömb.
2 x 6-os Danonino = 3x3-as puzzle mágnes
3x 6 -os Danonino = kis dinó.
Mindez a Tescoban.
Érdemes megnézni,semmire nem kötelez,
akár már most "fillérekért" meg lehet a nyári nyaralásod vagy
téli,tavaszi üdülésed.
http://www.gulliver.hu/hu/?refajanlo=16028
CBA-ban 2 db knorr egyszerű leves vásárlása esetén vászontáska ajándékba.A leves 129 ft.
Február 1-ig a Tescoban
Knorr Rafinéria 1-et fizet 2-öt kap.
Knorr kockák 2-öt fizet 3-at kap.
Bármely ízvariáció esetén.
Nem tudom volt e már,ha igen,bocsi!
Nemrég láttam 1 újságban,hogy a kinder buenot is meghosszabbítoták.
Mármint az ajándékok beváltását, Jan. 15.-ig.
lehet a www.kinderbuenobeugro.hu -n is fent van,nem néztem.
poca Hozzászólás - 2007. január 12. :: 14:24
Nem tudom volt-e már ma voltam a Spárban és azt mondták, hogy márc. 31-ig meghosszabbították a WMF edények beváltásának a határidejét.
Viki,köszi az infót! Eddig még nem láttam ezt.
Fáreó: plusz fél év.
http://www.activia.hu/ritmus_program
Fáreó: továbbra is elfogadják, írták is pár hete talán hírlevélben.

Te használtad valaha is? Én egyszer sem.

Az activia ritmus kártya,amit tavaly lehetett nyerni a joghurttal,láttátok,csak 2006-ban volt érvényes,legalábbis a mienken az van.
Akkor hogy lehet szerezni újat,vagy ezt meghosszabbítani?

" alt="

">
Viki, szvsz nem. Csak a villanyszámlás, de az majd csak 18-tól él. Sajnos. Egy cipőben járunk - pár blokkért én sem autózom ki Törökbálintra, pedig nem volna rossz...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások