Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 192 / 284 oldal |
nekemmár egy hete nem engedi a telefon,elküldjem....

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Már ma délig láthatók a nyertesek.
akkor jó 

Tudtuk. Be is volt írva, többször is.
Tudtátok, hogy a goldban is van kód? 

GRAT. a nyerteseknek! 

Jaj ildicc
....hát....de igaz.
Amúgy engem azzal nyugtatnak a kollégáim sebaj ott jobb lesz a kaja, mert több emberre kell majd főzni. De a te vicced alapján, több embert főznek majd.
....hát....de igaz.
Amúgy engem azzal nyugtatnak a kollégáim sebaj ott jobb lesz a kaja, mert több emberre kell majd főzni. De a te vicced alapján, több embert főznek majd.

ildicc: ez nagyon komoly
Laszlo: gartúúúúúúúúúúúúúú
Laszlo: gartúúúúúúúúúúúúúú

ildicc
igen
kar h nem vicc, mert akkor jot rohognek rajta...

igen
kar h nem vicc, mert akkor jot rohognek rajta...

kb erről szólt a tehenes beírásom 3 napja...
(Hozzászólás - 2006. május 27. :: 20:07)
A kör bezárult!
A téma körbejárva.
(Hozzászólás - 2006. május 27. :: 20:07)
A kör bezárult!
A téma körbejárva.
Ezt a viccet a gumicsizma.hu-n találtam. Ilyeneket az Off topicba szoktunk írni, de asszem, idevág...
A pokolban Beküldés ideje: 2005-03-01 Beküldo: Szivar
A pokolban minden ország népének külön üstje van, ahol a szegény sorsra ítélt delikvensek főnek. Minden üst előtt őrök vigyáznak, nehogy valaki kiugorjon és elszökjön. Időnként egy ördög pedig körbejár ellenőrizni, hogy az őrök éberen vigyáznak-e mindenhol.
Az első, amerikaiak számára szolgáló üstnél kérdezi az ördög:
- Na, minden rendben?
- Igen, válaszolja az őr, - ha valaki ki akar mászni, felmutatom neki ezt a feliratos táblát, hogy neked itt kell szenvedned, s erre megadóan visszatér magától.
A következő üstben az oroszok tartózkodnak. Az őr itt is fölényesen magyarázza az ördögnek:
- Amikor ki akar jönni valaki, ezzel a nálam lévő géppisztollyal ráverek a fejére. Nem kell többet beszélni, ezután már mindent ért, és nem próbálkozik többet.
Végül odalép az ördög a magyarok fazekához, és megdöbbenten látja, hogy az őrök jóval odébb kártyáznak a földön és oda abszolút sem figyelnek a munkjukra. Amikor nagy mérgesen kérdőre vonja őket, az őrök csak úgy félvállról odavetik:
- Ne aggódj, visszarángatják azok egymást, ha valaki próbálkozni akar!
A pokolban Beküldés ideje: 2005-03-01 Beküldo: Szivar
A pokolban minden ország népének külön üstje van, ahol a szegény sorsra ítélt delikvensek főnek. Minden üst előtt őrök vigyáznak, nehogy valaki kiugorjon és elszökjön. Időnként egy ördög pedig körbejár ellenőrizni, hogy az őrök éberen vigyáznak-e mindenhol.
Az első, amerikaiak számára szolgáló üstnél kérdezi az ördög:
- Na, minden rendben?
- Igen, válaszolja az őr, - ha valaki ki akar mászni, felmutatom neki ezt a feliratos táblát, hogy neked itt kell szenvedned, s erre megadóan visszatér magától.
A következő üstben az oroszok tartózkodnak. Az őr itt is fölényesen magyarázza az ördögnek:
- Amikor ki akar jönni valaki, ezzel a nálam lévő géppisztollyal ráverek a fejére. Nem kell többet beszélni, ezután már mindent ért, és nem próbálkozik többet.
Végül odalép az ördög a magyarok fazekához, és megdöbbenten látja, hogy az őrök jóval odébb kártyáznak a földön és oda abszolút sem figyelnek a munkjukra. Amikor nagy mérgesen kérdőre vonja őket, az őrök csak úgy félvállról odavetik:
- Ne aggódj, visszarángatják azok egymást, ha valaki próbálkozni akar!
Nekem már megint nem sikerült
Visszaolvasni nem is merek, szörnyű mivé fajult ez a topik
Visszaolvasni nem is merek, szörnyű mivé fajult ez a topik

László,
gratz, ügyes vagy!
gratz, ügyes vagy!
...biztos mert már élvezted a hívást....

Jaj!!!
" alt="
"> bocsi hogy ennyiszer írtam be! szarakodott a gépem! 
" alt="
"> bocsi hogy ennyiszer írtam be! szarakodott a gépem! 
Köszi szépen Cirbolya!
Oké majd úgy küldöm!! 
Oké majd úgy küldöm!! 
Köszi szépen Cirbolya!
Oké maj úgy küldöm!! 
Oké maj úgy küldöm!! 
Köszi szépen Cirbolya!
Oké majd úgy küldöm!! 
Oké majd úgy küldöm!! 
Bocsi, a gratu lemaradt.
A kutya meg a dombja elve alapján, szerintem küldd ezzel a Pepsis SMS-eket.
A kutya meg a dombja elve alapján, szerintem küldd ezzel a Pepsis SMS-eket.