Akkor várok türelemmel, köszi!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 192 / 511 oldal |
én tegnap előtt kaptam meg mind a négyet,pedig nem egyszerre adtam fel.
Én kaptam!
November 1-én. Meg is lepődtem, hogy dolgozik az emberke. Olyan szept. végén okt. elején küldhettem be a borítékot.
A második pályázatomra még semmi, de azt a második fordulóban küldtem.
November 1-én. Meg is lepődtem, hogy dolgozik az emberke. Olyan szept. végén okt. elején küldhettem be a borítékot.
A második pályázatomra még semmi, de azt a második fordulóban küldtem.
Nem tudom van-e köztetek kisgyerekes, én még a játék elején beküldtem a Huggies pelenka-blokkot a Disney mesekönyvért, de azóta sem kaptam meg. Kapott egyáltalán valaki?!
Ditke
Ditke
Anikó, az adatbázis már máshol van, tegnap érdeklődtem. 214-5555, ezen a számon tudsz te is érdeklődni. A férjemet visszahívták, mi már nem fértünk bele az első 1000-be, későn is adtam fel, de állítólag sima fogkefét mi is kapunk még 

Már túl vagyok rajta, nem a fogkefe érdekelt igazából (bár az is jó), hanem a töbi ajándék!
Bubus !
Én sem kaptam fogkefét pedig nagyon az elején adtam fel egy pályázatot. Biztos elkeverték azt is, vagy a postás mossa vele a fogát. Ne bosszankodj!
Én sem kaptam fogkefét pedig nagyon az elején adtam fel egy pályázatot. Biztos elkeverték azt is, vagy a postás mossa vele a fogát. Ne bosszankodj!

A rafineria.hu-n fent vannak a legtöbb szavazatot kapott receptek. Kíváncsi lennék, hogy leellenőrizték-e a valóban a több százezres szavazatok valódiságát

Lehet, hogy a pozitívba kellene írni, de korábban itt volt róla szó. A Camel-től kaptam:
"Elnézéseteket szeretnénk kérni és egyben hálás köszönetet szeretnénk mondani Florián György klubtagunknak, aki első kézből jelezte számunkra a SONY NW-HD5-ös médialejátszóért zajló aukciónk műszaki hibáját. Sajnálatosan a rendszer ebből a hibából fakadóan 2005. október 24. 17:52:26-et követően nem fogadott el téteket a liciten. Magát a hibát, Klubtagunk november 13. éjszaka fedezte fel.
Nagyon sajnáljuk, hogy ez az eset előfordulhatott, és reméljük, hogy elfogadod bocsánatkérésünket.
Szeretnénk visszafordítani a történteket. Mindazon pontok, amelyeket ezért a termékért szerettél volna felajánlani, még a birokodban vannak. Annak érdekében, hogy egyenlő eséllyel vehess részt a lejátszóért folyó versenyben, megismételjük az aukciót.
Ezen levél kézhezvételétől az új, ismételt aukció kezdetét veszi, és egészen 2005. november 17-én 18 óráig licitálhatsz az ajándékért. Ezt követően az aukció lezárul és az eredményeket a lezárult aukciók menüpont alatt tekintheted meg."
Az elvesztett pontokkal még mindig nem tudjuk mi lesz.
"Elnézéseteket szeretnénk kérni és egyben hálás köszönetet szeretnénk mondani Florián György klubtagunknak, aki első kézből jelezte számunkra a SONY NW-HD5-ös médialejátszóért zajló aukciónk műszaki hibáját. Sajnálatosan a rendszer ebből a hibából fakadóan 2005. október 24. 17:52:26-et követően nem fogadott el téteket a liciten. Magát a hibát, Klubtagunk november 13. éjszaka fedezte fel.
Nagyon sajnáljuk, hogy ez az eset előfordulhatott, és reméljük, hogy elfogadod bocsánatkérésünket.
Szeretnénk visszafordítani a történteket. Mindazon pontok, amelyeket ezért a termékért szerettél volna felajánlani, még a birokodban vannak. Annak érdekében, hogy egyenlő eséllyel vehess részt a lejátszóért folyó versenyben, megismételjük az aukciót.
Ezen levél kézhezvételétől az új, ismételt aukció kezdetét veszi, és egészen 2005. november 17-én 18 óráig licitálhatsz az ajándékért. Ezt követően az aukció lezárul és az eredményeket a lezárult aukciók menüpont alatt tekintheted meg."
Az elvesztett pontokkal még mindig nem tudjuk mi lesz.
Az, hogy nem rendezték le rendesen a levélfogadást, nem mentség:
Kiírtak egy játékot, bizonyítani tudod, hogy időben beküldted, teljesítsék az ígéretüket.
A felelősséget meg osszák ki egymás közt, ez már nem a te dolgod.
Ezt írd meg nekik egy határozott, (de nem bunkó) levélben.
re: tértivevény
Azt ugyanő fogja aláírni, aki az ajánlottat is. Na és akkor mi van?
Kiírtak egy játékot, bizonyítani tudod, hogy időben beküldted, teljesítsék az ígéretüket.
A felelősséget meg osszák ki egymás közt, ez már nem a te dolgod.
Ezt írd meg nekik egy határozott, (de nem bunkó) levélben.
re: tértivevény
Azt ugyanő fogja aláírni, aki az ajánlottat is. Na és akkor mi van?
Újra beszéltem az Oralosokkal:
A postafiókot egy cég bérli a postától (nem ők; mármint nem a lebonyolító reklámügynökség), attól a a cégtől futár hozza a leveleket (útközben a felét elszórhatja) ; a postafiókjuk állandóan össze van cserélve a Knorr-os postafiókkal (értsd: tele van a fiókjuk a Knorros pályázatainkkal); ők áküldik ezeket a borítékokat a Knorr-nak, de soha nem kaptak még tőlük Oralos borítékot(ha van)
Kérdeztem a nagyon készséges hölgytől, akkor az ajánlott levél sem megoldás? Szerinte a tértis az igazi (!) S még azt is elmondta, nyugi mindenkinek, aki még nem kapott kefét, a héten küldik az elmaradtakat. Kb. 1300 pályázat volt.
Röhejes az egész, nem?
És bocs, többé már nem oralozok a Fórumon
A postafiókot egy cég bérli a postától (nem ők; mármint nem a lebonyolító reklámügynökség), attól a a cégtől futár hozza a leveleket (útközben a felét elszórhatja) ; a postafiókjuk állandóan össze van cserélve a Knorr-os postafiókkal (értsd: tele van a fiókjuk a Knorros pályázatainkkal); ők áküldik ezeket a borítékokat a Knorr-nak, de soha nem kaptak még tőlük Oralos borítékot(ha van)
Kérdeztem a nagyon készséges hölgytől, akkor az ajánlott levél sem megoldás? Szerinte a tértis az igazi (!) S még azt is elmondta, nyugi mindenkinek, aki még nem kapott kefét, a héten küldik az elmaradtakat. Kb. 1300 pályázat volt.
Röhejes az egész, nem?
És bocs, többé már nem oralozok a Fórumon
Közöld a nyereményjáték szervezőjével a kerestetés eredményét, ha nem lépnek, akkor a megbízó céggel is.
Megjött a válasz a postától a kerestetésre (Oral-B ügyben) Felvette a pf. meghatalmazottja. Most akkor kia lófüle a hunyó?!?
Camelen még mindig nem lehet licitálni,kiváncsi vok ki nyer....
Hogy egy ennyire szerencsétlen játékot...
Hogy egy ennyire szerencsétlen játékot...

Köszönöm a segítséget de még azt szerethném megkérdezni hogy a PRIM POSTÁRA regisztráljak? Többet nem zavarlak benneteket a kérdésekkel. köszi
Leon: tökéletesen látod a dolgot.
CBA játék:
Ha jól értettem elég elmenni egy cba-ba,összeszedni a blokkokat,megnézni, hogy van-e 500 ft.os és az fölötti tétel,lepecsételni őket és bedobni a ládába.
Gyakorlatilag nem is kell vásárolni, mert nem kérnek a termékről semmit.
A novemberi nyereményakcióban 2 ilyen is van.
Remélem hogy a játékszervezők is elolvassák ezt és elgondolkodnak rajta.
Ha jól értettem elég elmenni egy cba-ba,összeszedni a blokkokat,megnézni, hogy van-e 500 ft.os és az fölötti tétel,lepecsételni őket és bedobni a ládába.
Gyakorlatilag nem is kell vásárolni, mert nem kérnek a termékről semmit.
A novemberi nyereményakcióban 2 ilyen is van.
Remélem hogy a játékszervezők is elolvassák ezt és elgondolkodnak rajta.
Besz@rt a citromail,nem jön be az oldal belépés után,csak 1 üres fehér lap!
Meg egész du. óta a levelezőm se hozza le onnan az emileket.
Nálatok mi a helyzet?
Meg egész du. óta a levelezőm se hozza le onnan az emileket.
Nálatok mi a helyzet?

Aha....hát ez biza érdekes. Ezért kellenének olyan blokkok ahol a név is szerepel.