Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 192 / 487 oldal |
Keresek vasárnapra 2 szigetjegyet!!!
oké
fcoco !
Akkor várom mélbe,vagy ide a JVC DVD masina paramnétereit,típusszám stb,és majd eldöntöm,hogy az megfele,e?
Kösz.
Akkor várom mélbe,vagy ide a JVC DVD masina paramnétereit,típusszám stb,és majd eldöntöm,hogy az megfele,e?
Kösz.
Nekem is kéne 2 szigetjegy vasárnapra!!!
Nekem van!
Vasárnapra keresek Sziget jegyet megvételre!
Persze, tudom ez már csak így van.
Csak az a baj ha sok mindenkivel szemben hibázol, csak 1-szer akkor nem felejtenek. Az a legveszélyesebb ha a csere nem érkezik meg. Ha pedig nem, akkor kárpótólni kell.....kellene.
Mégegyszer kérdezem:
NINCS VKINEK KNORR LEVESESTÁLJA? Megvenném, de tényleg!!!!
NINCS VKINEK KNORR LEVESESTÁLJA? Megvenném, de tényleg!!!!
Én értem, de mindenki hibázik. Mégis mindig ezen van a vita, különben is most a postán dolgozok, így nem okoz nehézséget minden nap feldobni a csomagokat. Már eléggé jártas vagyok benne, hogy mi hány nap alatt ér oda.
Szerintem sokan nem így gondolják..... (már bocs ha beleszólok)
nekem is van pár feketelistás emberem, feltegyem őket? 

egyébként mindenki megkapta a csomit, amit kért tőlem!!
A JVC nem az enyém, de megnézem neked, ha akarod.
A JVC nem az enyém, de megnézem neked, ha akarod.
Várhatod is!
Szerintem már szerdán ott lesz. De nem talizunk, már itthon vagyok?
Szerintem már szerdán ott lesz. De nem talizunk, már itthon vagyok?

Oksó,nem rád gondoltam!
De,azért várom majd a pólós cserénket!
De,azért várom majd a pólós cserénket!

Akkor jó.....
De ha régi, és linké válik. Olyan is van.
(de nem én remélem)
De ha régi, és linké válik. Olyan is van.
(de nem én remélem)
Paint!
A régi ismerősöket,alapból nem bántom...
csak a linkeket! 
A régi ismerősöket,alapból nem bántom...
csak a linkeket! 
Huh Fáreó ennyire tetleges vagy....
Még jó, hogy engem nem bántottál mikor nem olvastam emailt, így meg potyára vártál....
De azt kárpótóltalak....
(a pólót hétfőn rendezem csak ne bánts)
Csak viccőtem.
fcocoval nekem is volt cserém, igaz én hamarabb adtam fel neki, de ő csomagja is megérkezett. Bár sok kérdezgetés árán, és feladó nélkül, simán jött egy bögre.
Még jó, hogy engem nem bántottál mikor nem olvastam emailt, így meg potyára vártál....
De azt kárpótóltalak....
(a pólót hétfőn rendezem csak ne bánts)
Csak viccőtem.
fcocoval nekem is volt cserém, igaz én hamarabb adtam fel neki, de ő csomagja is megérkezett. Bár sok kérdezgetés árán, és feladó nélkül, simán jött egy bögre.
ildicc!
OK! kösz a pontosabb részletesebb infót!
OK! kösz a pontosabb részletesebb infót!

Persze, megint szétoffoljuk a témát, de itt került szóba...
Fáreó, miután messzire való Pesttől, nem valószínű nála a személyes csere. De felteszem, ha meg is beszéltek ilyent, majd nem megy el rá, mert elfelejti, vagy valami hasonló...
Nekem utoljára tavasszal volt vele megbeszélt cserém - még postára sem kellett volna mennie, mailban elküldhette volna a csere tárgyát - nem történt meg - így én sem postáztam. Azóta nagy csönd...
Link csaj, nincs mit szépíteni.
Fáreó, miután messzire való Pesttől, nem valószínű nála a személyes csere. De felteszem, ha meg is beszéltek ilyent, majd nem megy el rá, mert elfelejti, vagy valami hasonló...
Nekem utoljára tavasszal volt vele megbeszélt cserém - még postára sem kellett volna mennie, mailban elküldhette volna a csere tárgyát - nem történt meg - így én sem postáztam. Azóta nagy csönd...
Link csaj, nincs mit szépíteni.