Sparban vásároltam délelőtt, kerestem én is a szórólapot (FF-játékhoz), persze nem volt. Azért szerencsére megvettem a terméket, már épp a pénztárnál fizettem, és az eladó utánam hozta a szórólapot, akkor érkezett a postával
Matricát is akkor hozták oda, 20 db-ot kapott egy pénztáros. Szerintem ez nagyon kevés

Irtam a Farm Frites-nek, és küldtek szórólapot,amit kinyomtathatok. Lehet ilyet használni a játékhoz.
1 napon belül válaszolt az estmail a levelezési problémámra... hátha mást is érdekel mért nem műxik,ezt a választ kaptam:
Kedves ........
Az estmail.hu levelező szolgáltatás üzemeltetését az est.hu részére egy
partnercég végzi, aki a hibajelzésére az alábbi választ adta:
"Egy súlyos hardver hiba miatt a levelezési rendszerünk adatbázisát
tartalmazó raid rendszer tönkrement,
s sajnos ezzel egyidőben az inkrementális back up rendszer is sérült."
Jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak, várhatóan még a héten sikerül
újraindítani a szolgáltatást.
Megértését köszönve,
Üdvözlettel,
Antal Attila
est.hu
Le a kalappal a Prohome Kft. előtt, akik a késedelmes Herlitz postázás miatt Libri utalványt küldtek. Igazi úri hozzáállás, mások is utánozhatnák.
Sziasztok! Képzeljétek a tombola.hun nyertem a párom nevével 1 mp 3 at. THOMSON.. Na 3 hét alatt kampec.. a postán jött csomoban nem volt se garancia levél, se semmi..Írtam 10 kor a tombolának hogy a THOMSON kerek perec elhajtott a papírok hiányában, hiába volt nyertes lista, azt mondták dobjam ki.. 12 kor hívtak hogy jajj sorry náluk a papírok küldik emilben faxon amiben kérem.. MEG VAGYOK HATVA!!! a THOMSONRA meg mérges vagyok... mert az nekik egy gomb, a lányomnak meg fontos, na most kutyaköt kicserélniük!!!!!
Most jött a mail,hogy a levették az egyik képemet ugyan a duhajról,de csokit azt küldenek a gyorsaságért

Írtam Ramaéknak,hogy nem jött meg az uzsisdoboz. Azt a választ kaptam,hogy még a héten postáznak,ha nem kaptuk meg jelezzem és pótolják. Mivel ma sem jött meg,most kérdeztem hugomat,így már nem is fog. De rendesek,hogy pótolják.
A Phonariumon tettek fel új cikket, így sikerült megrendelni az esernyőt

Írtam egy reklamáló levelet Hamééknak, hogy még nem kaptam meg a gyorsasági ajándékcsomagot!Ma már hívott is egy kedves férfi, hogy holnap délelőtt hozzák!
én itt csak ámulok, milyen árakon látjátok az omniát, én tegnap vettem, 435 ft-ért.
Hurrá

Ma sikerült a Matchban jó áron (2x250gr 747Ft) akciós Omniát venni. "A csomag 25%-a ajándék!" Hajrá, a metál kávéscsészéért!
Felhívtam a balatonszeletet CBA miatt.A hölgy csodálkozott, hogy nem váltották be kód nélküla csomagolást. Ő sajna nem tud segíreni, de nagyon kedves volt.
A Coca-Cola játékán Nokia telefont nyertem, leírom a hibát, ami történt. Voda-s kártya van benne, nekem a Voda küld SMS-t ha ne fogadott hívásom van. Na most az SMS-k jöttek, de nem fogadott hívás nem volt a készüléken kijelezve. Elvittem a Voda-hoz, azt mondták, nem a rendszerrel van a baj, mert akkor SMS-sem kapnék a nem fogadott hívásról, szerintük valamiért a készülék nem fogadja a hívásokat. Persze amikor magamat hívtam kicsöngött... Elvittem a NOKIA szakszervizbe, helyben nem tudták javítani, elküldték a központnak. Ma kaptam egy teljesen új készüléket-kívül-belül, mert nem tudták orvosolni a hibát. Nagyon pozitív a NOKIA-tól, hogy nem cserélgetnek minden sz@rt ki a telefonon, aztán hordhatnám hetente a szervízbe, hanem adtak egy teljesen új készüléket

A mostani Danone nem zsákbamacska:
Kívülről van a játékos rajz a fólián.
Nekem nagyon pozitiv az Unilever, hogy nem várja meg a játék végét, hogy egyszerre jutassa el az ajándékokat a nyerteseknek. Biztos sokan vannak, akik több ajándékot nyertek.

dundibongo,szivesen segítettünk volna

hugiberényi
neked is ezer köszönet a a felajánlásért!

marycsiga!
Köszönöm szépen a knorr tál felajánlást!
Közben megoldódott, a nagyimét átcímeztük az ő nevére és ma este elviszik neki.

gabims10
Sajnálom,hogy nem nyertél.

Király volt a hasonlat!

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt azzal, hogy ma nem küldött be Sport kódot. Külön köszönet winnernek, aki mikor olvasta kérésemet, felajánlott mége egy csomó kódot. Sajnos nem nyertem semmit, de most legalább tudom, hogy a Spor szelet nyeremény is olyan, mint a Loch Ness- szörny. Mindenki hallott róla, de senki nem látta

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások