Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 192 / 226 oldal |
Ildicc: én is kaptam ma levelet a Coratól de csak a vili számlásat. Szerinted az sms játékos is vonatkozik rám is? (fóti vagyok) Mert pont ma készülök menni.
Tegnapi Cora beírásom a fóti bizalomkártyásokra is vonatkozik.
bocs, de nem hagyhattam ki!
activia ritmus kártyával -15% a plasztikai műtétekből jan 31-ig!!!
nagyon durva
activia ritmus kártyával -15% a plasztikai műtétekből jan 31-ig!!!
nagyon durva

Talán ide illik leginkább... KIZÁRÓLAG A TÖRÖKBÁLINTI CORA-ban!
Ha Ön január 18 és 28 között Cora bizalomkártyával 15 és 30 ezer Forint között vásárol, villanyszámlája 25%-át, ha 30 ezer fölött, 50%-át visszaadjuk vásárlási utalvány formájában.
Ha Ön január 18 és 28 között Cora bizalomkártyával 15 és 30 ezer Forint között vásárol, villanyszámlája 25%-át, ha 30 ezer fölött, 50%-át visszaadjuk vásárlási utalvány formájában.
Miskolcon a Búza téri Árucsarnokban - aki tudja, melyik bolt ez, szerintem semmi köze a Búza térnek ehhez a bolthoz - 2 naturland termék: kozmetikum és tea vásárlásáért adnak egy filteres teát, vagy mit, erre már nem emlékszem. Hogy lehet-e két egyforma termék, nem tudom, az ajándékosztályon adják az ajándékot. Dátum nincs, egy keménylapra van kiragasztva a felhívás a teáknál.
Nyugati Kaiser's:
3 Milli krémtúróhoz 2 kiskanalat lehet kapni.
Ugyanott féláron minden ICE-tea és a játékok. Ezek másutt is.
3 Milli krémtúróhoz 2 kiskanalat lehet kapni.
Ugyanott féláron minden ICE-tea és a játékok. Ezek másutt is.
van honlapjuk?
Ismerős dolgozik a Skálában, már volt egyszer ilyen nagy kiárusításuk minden osztályon. A jó cuccokat elteszik maguknak, és utolsó héten 70%-kal olcsóbban megveszik.
ludas3274:ez tényleg jól hangzik
Kedves Barátaink, Kedves Partnereink!
A Skála Buda áruház, a "nagy Skála" január 31-én végleg bezár. Nekünk is van ott két boltunk a "George's shoes" és a "Sportworld."
Az ott lévő árukészletet kiárusítjuk január 9-től kezdődően. Előbb 30%, majd 50%, és végül az utolsó héten 70% (!!) árengedményt adunk mindenre, ami még megmarad.
Ugyanígy tesz majd , minden ott lévő bolt is. Rendkívüli vásárlási lehetőség adódik ezáltal mindenki számára, aki eljön és körülnéz.
Gyertek el ti is, mert fillérekért vehettek olyasmit, amiért máshol súlyos ezreket, tízezreket fizetnétek.
Baráti üdvözlettel:
Katex Kft.
A Skála Buda áruház, a "nagy Skála" január 31-én végleg bezár. Nekünk is van ott két boltunk a "George's shoes" és a "Sportworld."
Az ott lévő árukészletet kiárusítjuk január 9-től kezdődően. Előbb 30%, majd 50%, és végül az utolsó héten 70% (!!) árengedményt adunk mindenre, ami még megmarad.
Ugyanígy tesz majd , minden ott lévő bolt is. Rendkívüli vásárlási lehetőség adódik ezáltal mindenki számára, aki eljön és körülnéz.
Gyertek el ti is, mert fillérekért vehettek olyasmit, amiért máshol súlyos ezreket, tízezreket fizetnétek.
Baráti üdvözlettel:
Katex Kft.
Aki PostaTestŐr balesetbiztosítást köt 2007. január 2. és 2007. február 28. között, a kötés után a postahelyen automatikus ajándékot, egy utazópárnát kap.
Interspárban, spárban szombaton az összes játék és ice tea 50 %-al lesz olcsóbb
2007. jan. 6-án és 7-én kizárólagos – mással nem összevonható – akció keretén belül ismét minden Kappa termék 50-70 %-os kedvezménnyel lesz kapható a Westend City Centerben található Kappa márkaboltban (emelet szint, Ybl Miklós sétány 42.).
Fogarasi Tesco:
Dobozos Stella; 0.5 liter:
99 Ft.
Buckler /alkoholmentes/ szintén.
Dobozos Stella; 0.5 liter:
99 Ft.
Buckler /alkoholmentes/ szintén.
Hausmeister kenyérsütőgép csak ma a Saturnban 6990 Forint.
16-án, szombaton az Intersparban minden házimozi és müzliszelet féláron. (Ha minden igaz, így 12450 Forintért is lesz divixes házimozi
)
16-án, szombaton az Intersparban minden házimozi és müzliszelet féláron. (Ha minden igaz, így 12450 Forintért is lesz divixes házimozi
)Spirit Antonio Banderas női parfüm, 50ml
- dm ár: 3999 Ft (2006. december 20-ig érvényes)
- Rossmann ár: 3099 Ft (2006. december 11-tól december 24-ig érvényes)
Hugo Boss edt férfi parfüm, 40 ml
- dm ár: 6999 Ft (2006. december 20-ig érvényes akció keretében)
- Rossmann ár: 5999 Ft (2006. december 11-tól december 24-ig érvényes)
sőt, a Rossmann magazinban található kupont felhasználva csak 4999 Ft-ba kerül.
Chevignon edt férfiaknak, 75 ml
dm-ben 6999 Ft, Rossmann ár 12 pont után 6399 Ft,
Celine Dion Entchanting, 30ml
dm-ben 4999 Ft
Rossmannban 4999 Ft (dec. 11-től dec 24-ig), pontbeváltással 3999 Ft
A Rossmann magazinban található egy 1000 Ft-os kupon is, amely beváltható 3990 Ft feletti parfümök vásárlása esetén.
A dm-ben vannak olyan parfümök, amelyeknél jóval kedvezőbb, ha a Rossmann-ban veszed 20%-os betelt pontgyűjtő füzettel.
- dm ár: 3999 Ft (2006. december 20-ig érvényes)
- Rossmann ár: 3099 Ft (2006. december 11-tól december 24-ig érvényes)
Hugo Boss edt férfi parfüm, 40 ml
- dm ár: 6999 Ft (2006. december 20-ig érvényes akció keretében)
- Rossmann ár: 5999 Ft (2006. december 11-tól december 24-ig érvényes)
sőt, a Rossmann magazinban található kupont felhasználva csak 4999 Ft-ba kerül.
Chevignon edt férfiaknak, 75 ml
dm-ben 6999 Ft, Rossmann ár 12 pont után 6399 Ft,
Celine Dion Entchanting, 30ml
dm-ben 4999 Ft
Rossmannban 4999 Ft (dec. 11-től dec 24-ig), pontbeváltással 3999 Ft
A Rossmann magazinban található egy 1000 Ft-os kupon is, amely beváltható 3990 Ft feletti parfümök vásárlása esetén.
A dm-ben vannak olyan parfümök, amelyeknél jóval kedvezőbb, ha a Rossmann-ban veszed 20%-os betelt pontgyűjtő füzettel.
Metroban
3 barilla spagetti tésztához 1 tök jó fémdoboz van csomizva 779 Ft-ért
Viszont akciós matrica csak az eslő tésztán van
3 barilla spagetti tésztához 1 tök jó fémdoboz van csomizva 779 Ft-ért
Viszont akciós matrica csak az eslő tésztán van

Az Intersparban: 6-szor 100g milka csoki=sapka, van Philadelphiás mágnes akció, Rio mare akció tálkát, alátétet, gurulós táskát lehet kapni. A táska elég gagyi.
" alt="
">
Tescoban volt vmi?
" alt="
">
Tescoban volt vmi?
http://www.arena2000.hu/hirek/nyeremeny.html
2x2l coca colához a Cba -ban aji cocás pohár .