Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 233 oldal |
Sziasztok! Már párszor kértem iwiw meghívót, de még nem kaptam, ha valaki tud küldjön nekem egyet!!! Köszönöm!!!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
van még pár meghivom a tombola játékra, aki szeretne játszani vagy ismerősének meghivot küldjön mailt
Najó de mindenki kér, és nem akarom ojannak elküldeni aki esetleg kapot már, ugyh akkor írjon nekem mélt aki szeretne kapni és a legszebb "köszönöm"-öt író megkapja

kisberci
Egy köszönöm szépent
Ez igy szokás nálunk !!!
Egy köszönöm szépent
Ez igy szokás nálunk !!!Nekem van 1 meghívóm. Ki mit ajánl érte?
Sziasztok,nagy szükségem lenne egy iwiw meghívóra a stekli@citromail.hu címre.Nagyon kérlek segítsetek.Köszi!!!!!!
évike69 !
Pénteken este elküldtem,most már használhatod!
Pénteken este elküldtem,most már használhatod!
hello
ha valakinek van egy felesleges iwiw meghívója az elküldhetné nekem ide:
doglottmokus@msn.com
nagyon köszi
ha valakinek van egy felesleges iwiw meghívója az elküldhetné nekem ide:
doglottmokus@msn.com
nagyon köszi
marycsiga ,köszi
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok. Jó hétvégét mindenkinek!
Fáreó
Jelentem itt vagyok!
Nagyon köszönöm az iwiw meghivót !
Jelentem itt vagyok!
Nagyon köszönöm az iwiw meghivót !
jagerkati@t-online.hu egy kedves ismerősöm szeretne iwiw meghívót, aki tud, segítsen. Köszönöm! 

Smile nálunk eddig kb.19-20nap volt mire megkaptuk a kért meghívót.
ha kérek mennyi idő után jön meg a meghívó? A férjem már kikerget a viágból,mikor hívom már meg.
Én is itt lennék, még mindíg nagyon szeretnék IWIW- meghívót!!
tied19@freemail.hu
tied19@freemail.hu
Én is itt lennék, még mindíg nagyon szeretnék IWIW- meghívót!!
tied19@freemail.hu
tied19@freemail.hu
babar!
Sikerült! Köszi!
Sikerült! Köszi!
Sziasztok,
tudna valaki IWIW meghívót küldeni? MYvip-et tudnek cserebe /legalabbis tegnap kaptam meghivot, meg nem regisztraltam, de elvileg tudok meghívót kuldeni./
Köszönöm
Szilvi
tudna valaki IWIW meghívót küldeni? MYvip-et tudnek cserebe /legalabbis tegnap kaptam meghivot, meg nem regisztraltam, de elvileg tudok meghívót kuldeni./
Köszönöm
Szilvi
mvincze!
Újra küldtem a meghívót!Jelezz majd,hogy sikerült-e!
Újra küldtem a meghívót!Jelezz majd,hogy sikerült-e!
babar!
nem tudom, hova lett a levél, de azt írtam, köszönöm a meghívót, de sajnos nem lehetett vele regisztrálni, mert a kódot visszavonták.
nem tudom, hova lett a levél, de azt írtam, köszönöm a meghívót, de sajnos nem lehetett vele regisztrálni, mert a kódot visszavonták.