Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 232 oldal |
Paint: igen annyi. Miért?
A honlapon van póló 4490, ez igaz.... az üzletben is annyi?
Valaki nagyon gyors volt

Fradigy!
Sajnos nálam is hasonló volt a helyzet
Sajnos nálam is hasonló volt a helyzet
Legalább 1
ma nem túl jók az arányok és nekem nagyon elmentek a másodpercek

ma nem túl jók az arányok és nekem nagyon elmentek a másodpercek
4-BŐL 1
Van most zsu után valaki? Zsu meddig lesz? Kérlek majd jelezd, ha végeztél
Köszi
Köszi
De hogy ma összesen. Ekkor akkor. De minek? Tegnap 7:4 ezért nem értem ma persze fel tankoltam csokibol
Viki!
Én is az Árkádban voltam. Többségében én is a férficuccokat néztem a férjemnek, ő eléggé elutasítja a mai divatot, de azért találtam egy pár cuccot amit biztos szívesen megvenne. Az árak tény, hogy el vannak szállva, de melyik márkaboltban nem...
A női cuccokat nem néztem meg annyira, de az feltünt egy pár terméknél, hogy mig a férficuccoknál voltak nagyobb méretek a női cuccoknál néha nem ismerik csak az XSes méretet
Én is az Árkádban voltam. Többségében én is a férficuccokat néztem a férjemnek, ő eléggé elutasítja a mai divatot, de azért találtam egy pár cuccot amit biztos szívesen megvenne. Az árak tény, hogy el vannak szállva, de melyik márkaboltban nem...
A női cuccokat nem néztem meg annyira, de az feltünt egy pár terméknél, hogy mig a férficuccoknál voltak nagyobb méretek a női cuccoknál néha nem ismerik csak az XSes méretet
zsu: 3 perc alatt 13 kódot szórtál el? Akkor ne csodálkozz ha nem jött össze. 

19.40-töl szeretnék 3 percet
6:0 

Nem csak tinilányoknak való cucc van. Vannak nagyobb méretek is. Van férjeknek való ing, elég vadító kockás, 6-7 ezerért. Aztán van széldzseki, ez nekem tetszett, de ez 15 ezer Ft, ez azt hiszem férfi, narancssárga, divatos, fiatalos. A pólók stílusa nekem nem tetszett, mert olyan csíkos pöttyös 60-70-es évek feeling. Ahol én voltam, nem túl nagy választék volt. (Árkád, Örs vezér tere)
19:21től 31ig jöhetek? 

jönnék 19.20kor, 1 árva kóddal..
szep
akkor ez mindenkinek kaka kor volt.
ugylatszik telitett a palya.
holnap megyek veszek baszott sok bountyt. csak azt birom megenni
mi van ezekkel a tiniruhakkal? megvan h MIT lehet venni??? Vagy nem erttem...
akkor ez mindenkinek kaka kor volt.
ugylatszik telitett a palya.
holnap megyek veszek baszott sok bountyt. csak azt birom megenni
mi van ezekkel a tiniruhakkal? megvan h MIT lehet venni??? Vagy nem erttem...
Sok szerencsét mindenkinek, nekem most nem jött össze 

Bocsi az elöbbiért 3 percet voltam.De minek ? 13:1
Miért vagyok ilyen béna?
Miért vagyok ilyen béna?
Igen, ez egy lényeges kérdés, mert ha tini lányokra van csak méretezés, akkor én sem strapálom magam tovább.
grrr
3-0
3-0