Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 761 oldal |
1Kinder Bueno kód EF7LEGTYKFAP47C7
Elkelt
2 színházjegy holnap estére:
Nemzeti színház. 19 óra
Nemzeti színház. 19 óra
http://www.siogyumolcs.hu/kedvezmenykuponok/ ha kell valakinek átadom szívesen!
Van két Kinder kódom, ha valakit érdekel. Az első jelentkezőé és délután/kora este leszek csak.
Sziasztok! Ha valamelyikőtök nyert a Vidi-kvízen, gondolhatna rám, hogy eljuthassak a meccsre, mert nekem sajnos nem sikerült nyernem.
" alt="
">
" alt="
">10.25-28-ig érvényes, remélhetőleg még odaér addig!
Takko 30, 25, 20, 15 %-os kedvezmény képeslapot válaszborítékért felajánlok (vagy most játszó Rama vonalkódot elfogadok érte cserébe)
Sziasztok, most kaptam az értesítést, hogy nyertem 5 db mozijegyet ma este 8-ra a Mammut I-es moziba a Csak a szerelem számít c. film díszbemutatójára. Sajnos olyan hirtelen jött, hogy nem tudunk elmenni rá.
Ha valakit érdekel, nagyon szívesen átadom. Nem írnak semmit, csak annyit, hogy várnak este. Akit érdekel, írjon, és megadom az adatokat, amiket esetleg kérhetnek.
Kb. egy óra múlva itt leszek megint, akkor válaszolok, ha lesz érdeklődő.
Ha valakit érdekel, nagyon szívesen átadom. Nem írnak semmit, csak annyit, hogy várnak este. Akit érdekel, írjon, és megadom az adatokat, amiket esetleg kérhetnek.
Kb. egy óra múlva itt leszek megint, akkor válaszolok, ha lesz érdeklődő.
Van egy 10%-os kupon kódom,amit a játéknet.hu webáruházban lehet beváltani bármilyen Geomag termékre nov. 30-ig. (A kupon más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze.)- emailben küldeném a kódot
20%-os kupon,amit a Játéksziget játékboltokban lehet beváltani Sylvanian Families termékre nov. 30-ig. (A kupon más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze.)-postázni kell a kupont
20%-os kupon,amit a Játéksziget játékboltokban lehet beváltani Sylvanian Families termékre nov. 30-ig. (A kupon más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze.)-postázni kell a kupont
Magic Boys 2x2 db jegyem van. A vetítés október 15-én, 19 órakor lesz az Alle-ban.
10 percig vagyok, mert ugyanerre megyek Debrecenbe! :-)
10 percig vagyok, mert ugyanerre megyek Debrecenbe! :-)
elkelt
iguska.
Én kérném
Én kérném
Elbűvölő stílus kód 2 db
...és én jövőhéten hétvégén mennék... vasárnap...
Lesz egy olyan Széchenyi fürdő belépőm, h. 3an mehetünk be egyszerre...
1-2 fő már van.. 1. tuti én, a 2. vmi jó csákó a mhelyről, de ez nem tuti... de a 3. hely üres... vmi kisebb, jelképes dologért cserébe beviszem a jelentkezőt... nem kell velem együtt pancsi...
Jelképes: pl vmi finom... (győri keksz, csoki, leves, kv... v. vmilyen blokk...) vmi színes: hajfesték...
" alt="
"> v. akármi... megfűzhető vagyok...
" alt="
">
1-2 fő már van.. 1. tuti én, a 2. vmi jó csákó a mhelyről, de ez nem tuti... de a 3. hely üres... vmi kisebb, jelképes dologért cserébe beviszem a jelentkezőt... nem kell velem együtt pancsi...
Jelképes: pl vmi finom... (győri keksz, csoki, leves, kv... v. vmilyen blokk...) vmi színes: hajfesték...
" alt="
"> v. akármi... megfűzhető vagyok...
" alt="
">Páros jegyek a Csak a szerelem számít című film premier előtti vetítésére és klub-beszélgetésére a Cinema City Mammut moziba!
A vetítés időpontja és helyszíne: 2012. október 13. 20 óra, Mammut 1
már csak 1 órát vagyok max. itthon,így akit érdekel gyorsan írjon.
A vetítés időpontja és helyszíne: 2012. október 13. 20 óra, Mammut 1
már csak 1 órát vagyok max. itthon,így akit érdekel gyorsan írjon.
Sürgős!!! Ma délelőtt 10-re a Lorax c. animációs filmre van 2x2 db jegyem az óbudai moziba. El tud menni valaki?
Holnap a Premier Outlet Centerben rendezendő Neoton koncertre vannak VIP jegyeim, egyébként a koncert ingyenes, csak jobb helyről lehet nézni.
elkelt.