szia ceccca és nem szándékoztalak megsérteni, gyere máskor is és segítek, ha tudok jó éjt

hm...

akkor rögtön mélyvízben úszol, egy kézszorítást küldök Neked

tudod miért, mert néhányan "a mag" rendszeresen megjelenünk a fórumon. Sok megfejtő csak kérdez és várja a kész megfejtéseket, de maga a segítésbe nem kapcsolódik be. Tehát nem ismert a fórumon a neve.
czd
Köszönöm! Jó éjt! Sziasztok.
ja, és persze betartjuk az írott és íratlan szabályokat is
mi csak éjjel játszunk, tehát előbb tudjuk a megoldást, mint azok, akik nem éjjel játszanak
és bárki jöhet éjjel, senki nincs kitiltva
mégis címkét viselünk

Én is sokat tanultam tudást és tapasztalatot, az internettel is tulajdonképpen most ismerkedem.
én 3-4 hete kapcsolódtam be a játékba
kb.
és tudod mi a röhejes? ezen egész de. nevettem
hogy idecsapódtunk ebbe a fórumba, elkezdtünk normálisan játszani, ahogy kell, és minket neveznek "öregek"-ne, meg "mag"-nak
pedig én ugyanúgy jöttem ide, ahogy mások
és nem vagyok sem öreg, sem mag
ember vagyok
ceccca: nem kell bocsánatot kérned
és gyere máskor is
itt mindig van valaki
Én azt tudom, hogy én a játékba 14-én kapcsolódtam be, tehát az nincs másfél hónapja ugye. Nem tudom ti mikor kezdtétek, de szerintem az egész játék egy hónapja mehet. Nem?
én mindenesetre sokat tanultam ebből a fórumból, és megérte
de tényleg
Sziasztok!
Az angol szótár valóban segített. Köszönöm. Egyébként most léptem fel először ide közétek. Bocs.
ceccca
czd: ma nem sürgölődtek az önkéntesek sokan, aztán meg a fórumba jutással is prolémák voltak, sokáig nem lehetett elérni a fórumot délután, úgyhogy viszonylag csend volt.
sada azt írta tegnap éjjel, hogy másfél hónapja erről beszéltek nekünk
kedvem lenne előkeresni, ha nem lenne négyszáz-akárhány oldallal hátrébb

én befejeztem az önkéntes terézanya szerepet
éjjel jövök játszani, de most pihenek
túl sokat pörögtem a múlt héten
nem akarom azt álmodni megint, hogy e-mailt írogatok
van itt elég önkéntes rajtam kívül is
Tímea köszönöm
czd: én sem csak ma is előfördult, hogy bedobják a kérdést, válaszoltam rá, és annak ellenére, hogy rákérdeztem, még utólag is hogy rendben van-e. Mégcsak vissza sem jeleztek.
Ezért most már én is feketelistázok, és átugrom a kérdezőt, ha ismét jelentkezik.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások