Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 511 oldal |
Csak akkor azonos az ára, ha akciós és szerepel a prospektusban. Különben szerintem minden üzletben más az ára, én is ismerek olcsóbb és drágább CBA-kat.
Hm.....de a blokkon mindenféle összegű árat nem fogadnak el vagy ez olyan szalámis játék ahol kimérve is kérhető, mert az előre csomagolt árunak egy ára van elvileg, nem? Ha megkérdezik miért kell pecsét én azt szoktam mondani forduljon meg és olvassa el a plakáton: JÁTÉK !!!!!!!!!
CBA játék:
Voltam CBA-ban vásárolni. Előttem párral egy nő (a pénztáros ismerőse) odaad kb 10 blokkot a pénztárosnak, hogy pecsételje le neki. Majd a többi szétszórt blokkokat összeszedte és a pénztáros odaadta neki a pecsétet, hogy amig ő blokkol a többi vásárlónak ő intézze a saját kis privát pecsételését. És aki nem értené annak: ezek a blokkok majd jó lesznek a felvágottas játékhoz mert ott úgysem kell VK a beküldéshez csak a blokk. Nem akarok túlozni de amit ő vitt meg amit még akkor ott gyűjtött össze kb 40-50 pályázatnyi volt. Ilyenkor azért elgondolkodom van e értelme az én 1-2 pályázatomnak ahol nem kell VK. És ami talán a legjobban bosszant, hogy 2 napja mikor vettem 2 tábla bocit megkérdi a pénztáros, hogy minek nekem rá pecsét. Undorító! Persze szólhattam volna is de nem akarok senkinek kellemetlenséget...
Mindegy én nem játszom tovább olyanon ahol nem kell VK.
Voltam CBA-ban vásárolni. Előttem párral egy nő (a pénztáros ismerőse) odaad kb 10 blokkot a pénztárosnak, hogy pecsételje le neki. Majd a többi szétszórt blokkokat összeszedte és a pénztáros odaadta neki a pecsétet, hogy amig ő blokkol a többi vásárlónak ő intézze a saját kis privát pecsételését. És aki nem értené annak: ezek a blokkok majd jó lesznek a felvágottas játékhoz mert ott úgysem kell VK a beküldéshez csak a blokk. Nem akarok túlozni de amit ő vitt meg amit még akkor ott gyűjtött össze kb 40-50 pályázatnyi volt. Ilyenkor azért elgondolkodom van e értelme az én 1-2 pályázatomnak ahol nem kell VK. És ami talán a legjobban bosszant, hogy 2 napja mikor vettem 2 tábla bocit megkérdi a pénztáros, hogy minek nekem rá pecsét. Undorító! Persze szólhattam volna is de nem akarok senkinek kellemetlenséget...
Mindegy én nem játszom tovább olyanon ahol nem kell VK.
a sport szeletnél én is be*** de én nem tudtam sehol elérni öket hát megpróbálom holnap hátha él még

Igen, közben megváltoztatták a formátumot is, nem emilben kell már beküldeni a válaszokat, hanem az oldalon kitölteni a rubrikákat.
Woodhous 10.26-i hozzászólásához:
Én nyertem egy pazar nők előfizetést fél évre. Érdemes kitölteni a kvízt!
Én nyertem egy pazar nők előfizetést fél évre. Érdemes kitölteni a kvízt!
sada: igen, a Barillával gáz lesz. A kötényhez meg nem is kérik. Ezt elcseszték. A doboz belsejébe kellett volna tenni.
sada
A Duracell ill.Gillette kódokat csak a Tescoban találhatsz, csak ott megy ez a játék.
A Duracell ill.Gillette kódokat csak a Tescoban találhatsz, csak ott megy ez a játék.
A párom ma Pécsre ment, megkértem, hogy nézze meg az Intersparban, talál-e akciós Barilla tésztát. Telefonált, hogy a polc legmélyéről tudott előásni kettő dobozt, amin még rajta volt a kód, a többiről, amik elől voltak, láthatóan leszedték, a nyoma ott van, de a matrica már nincs
Bosszantó
Bosszantó

Se Coraban, se Metroban nem találtam
se kódos Duracelt, Gilettet,
se kódos Bombát!
A Barilla tésztákról a játékkód könnyűszerrel legyűjthető.
se kódos Duracelt, Gilettet,
se kódos Bombát!
A Barilla tésztákról a játékkód könnyűszerrel legyűjthető.

fozo.gabi!
Köszönöm az információt!! Kb. 5-10 percre lakom a Mammuttól, megnézem az oldalukat.
Köszönöm az információt!! Kb. 5-10 percre lakom a Mammuttól, megnézem az oldalukat.
Ha arrafelé laksz, 14-től lesz játék a Mammutban. Rajta van az internetes oldalukon, tehát téged érint

fozo.gabi!
Köszi!!! Én délután megnézem a Mammutban, hogy mi a helyzet.
Köszi!!! Én délután megnézem a Mammutban, hogy mi a helyzet.
Egy elég piciben, de azt mondta a hölgy, hogy egységesen indul, tehát valószínű, hogy máshol sincs még.
Tehát a helyszín Zugló Fogarasi-Csertő sarok
Tehát a helyszín Zugló Fogarasi-Csertő sarok
fozo.gabi!
Melyik Match-ben voltál?
Melyik Match-ben voltál?
Szerintem elég negatív, hogy a Ma! induló Match nyereményjáték mégsem ma indult, mivel sem játékgép nincs az üzletben, sem nyereménykupont nem osztogatnak

camelen nem fogadja a tétet ügyes!
megint...
megint...
Nekem sem jutott. Pont azon a héten küldtem be, amikor a Fejes család. Ők három néven küldték be és mind sikerült. 

Hugi71
Gondolj arra, hogy dupla v. semmit játszottak:
szvsz. 1 borítékban küldték be az összeset.
Gondolj arra, hogy dupla v. semmit játszottak:
szvsz. 1 borítékban küldték be az összeset.
nekem sem jutott delikátos takaró
pedig én megelégednék 1 darabbal is
pedig én megelégednék 1 darabbal is