Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 246 oldal |
Háát, így korán reggel...Egyedül.......
Már korán reggel?
Éhes disznó makkról álmodik.
Éhes disznó makkról álmodik.

krysztasz
Van egy-két futár nálunk is ,akinél lehet ,hogy meggondolnám a húségetést. De ő most nem az a fiú
Van egy-két futár nálunk is ,akinél lehet ,hogy meggondolnám a húségetést. De ő most nem az a fiú

Nagyon jó csapat van itt a fórumon!!!! Mondjuk ez már többször kiderült, de most különösen jól esett!
Segítség kellett most este a Balaton szelethez, és több mailt is kaptam! Köszi mindenkinek az önzetlenséget és a bizalmat! Remélem, egyszer én is tudom viszonozni.
Segítség kellett most este a Balaton szelethez, és több mailt is kaptam! Köszi mindenkinek az önzetlenséget és a bizalmat! Remélem, egyszer én is tudom viszonozni.
Ma felhívtam a Knorr-t , megkérdeztem miért nem kaptam még meg a sütőtálat. A hölgy kedvesen megnézte a beküldésemet, kiderült, hogy nincs felírva a barátnő címe, telefonszáma
Ezen egyébként csodálkozom, mert én mindent leírtam. Délelőtt elküldtem a hiányzó adatokat, így már minden ok!
Egyébként elmondta, hogy az elő körben kb 600 tányért küldenek ki, a többit is folyamatosan szállítják.
Ezen egyébként csodálkozom, mert én mindent leírtam. Délelőtt elküldtem a hiányzó adatokat, így már minden ok!
Egyébként elmondta, hogy az elő körben kb 600 tányért küldenek ki, a többit is folyamatosan szállítják.
hofi
Ha odaégeted véletlenül a húst, a futár fog tudni segíteni egy újabb hússütésben?? Csak vicceltem!
Ha odaégeted véletlenül a húst, a futár fog tudni segíteni egy újabb hússütésben?? Csak vicceltem!

Knorr tál futárának *****!!!
Nem talált otthon, s a munkahelyemre hozta a tálat. Kérdeztem, honnan tudta, hová jöjjön, mondta, hogy a liftben kérdezte meg, hogy ismernek-e. Nagy mázli kellett, hogy ismerjenek, lévén ez egy 126 lakásos társasház. Azt mondta, azért hozta el, mert már biztosan nagyon vártam
Ebben nem tévedett.
Nem talált otthon, s a munkahelyemre hozta a tálat. Kérdeztem, honnan tudta, hová jöjjön, mondta, hogy a liftben kérdezte meg, hogy ismernek-e. Nagy mázli kellett, hogy ismerjenek, lévén ez egy 126 lakásos társasház. Azt mondta, azért hozta el, mert már biztosan nagyon vártam
Ebben nem tévedett.Most hívott a futár, hogy hozza a knorr tálat. Elmondta,hogy mikor jönne, hogy mit kell előkészítenem az átvételhez. Gratulált, nagyon kedves volt és adott egy telefonszámot is,hogyha bármi problémám vam hol érhetem el őket.
:
:elküldenétek nekem is a Hamé tel.számot mert nógrádban még nem kaptam meg a csomagot.
Ma átvettem az Árkádban az Adidas kulacsot! Nagyon tetszik.
Csak annyit kérdeztek, hogy honnan értesültem a játékrol.
Csak annyit kérdeztek, hogy honnan értesültem a játékrol.
Szia Tofi
Igen én is nyertem,csak még nem kaptam meg!
Igen én is nyertem,csak még nem kaptam meg!
évike, te is nyertél gyorsasági csomagot?
Nem is tudtam, csak a nyereményedet. Örülök neki.
Nem is tudtam, csak a nyereményedet. Örülök neki.Smile
küldd már el nekem is a tel.számot,amin hivtátok a Hamét!
Még én sem kaptam meg a csomit!
KÖSZI
küldd már el nekem is a tel.számot,amin hivtátok a Hamét!
Még én sem kaptam meg a csomit!
KÖSZI

Nagyon drukkolok, hogy te is és én is hozzájussunk a csominkhoz.

Neked legalább visszaszóltak. Nekem is igérte pénteken a területi képviselő,hogy utánajár,mert ő nem kapta meg a csomagom,amit megkapott már kihordta. Pedig az infón annak idején azt mondta a hölgy benne vagyok az első 50-ben,kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Szívem szerint pozitívba és negatívba is írnám az alábbiakat. Ma felhívtam a Haméval kapcsolatban azt a számot amit Smile-tól kaptam.
Volt pár próbálkozásom mire felvette a hölgy. Ő megadta a területi képviselő telószámát. Ő megadta két másik szállító telefonszámát.
Tovább is van mondjam még alapon a második közölte, hogy csütörtökön vagy pénteken érkezik hozzánk.
Hurrá! Más már régen megkapta, de sebaj, az a lényeg, hogy csak megérkezik. Ami a legpozitívabb az egészben számomra az a segítőkészség amivel levettek a lábamról. Szóval rendesek voltak. Várom őket!!!
Volt pár próbálkozásom mire felvette a hölgy. Ő megadta a területi képviselő telószámát. Ő megadta két másik szállító telefonszámát.
Tovább is van mondjam még alapon a második közölte, hogy csütörtökön vagy pénteken érkezik hozzánk.
Hurrá! Más már régen megkapta, de sebaj, az a lényeg, hogy csak megérkezik. Ami a legpozitívabb az egészben számomra az a segítőkészség amivel levettek a lábamról. Szóval rendesek voltak. Várom őket!!!A szeretet angyala szállta meg a fórumot!
Amennyi kedvességet, segítséget kaptam a 7végén a fórumon, másra nem is gondolhatok
Amennyi kedvességet, segítséget kaptam a 7végén a fórumon, másra nem is gondolhatok

lindababa
De jó neked! Én még a 10.-et hajkurászom!
De jó neked! Én még a 10.-et hajkurászom!
Ma vettem egy Milkát! Mikor hazajöttem észrevettem, hogy duplán van becsomagolva! Na ezt már szeretem!
Többször is csinálhatnának ilyet!
Többször is csinálhatnának ilyet!
lindababa
Micsoda???
Már olyan álmos vagyok,hogy " kislányokat" olvastam
Micsoda???
Már olyan álmos vagyok,hogy " kislányokat" olvastam