Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 394 oldal |
JYSK akcios ujságban van egy kupon amit vásrlás esetén egy manósapkás egérkére lehet beváltani
Mindenkinek ajánlom ezt a programot. Én már voltam egy évben, remek kis karácsonyi tárgyakat készítenek a gyerekek, amit aztán ők is árulnak.
Tisztelt Hölgyem, Uram!
Szeretettel meghívjuk a 2007. december 1.-én szombaton
9.00 és 16.00 óra közt a Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskolában rendezendő vásárra.
Cím: 1028 Budapest, Községház u. 10.
A vásár helyszínét a következő módon lehet megközelíteni a városközpont felöl:
A Hűvösvölgyi úton kell végigjönni, egészen egy MOL kútig, ahol Nagykovácsi vagy Solymár felirat látható. Az utóbbi felé kell egyenesen továbbmenni és a STOP-SHOP üzletközpont mellett elhaladva folyamatosan egyenesen haladni egy régi kis üzletekkel tarkított központon keresztül a Hidegkúti úton, egészen egy PROFI boltig, ami mögött magasodik a Széphalom üzletközpont, stb. (Ez kb. 7 buszmegálló távolságra van a STOP-SHOP-tól.) A lámpánál közvetlenül balra kell fordulni a PROFI bolt előtt, ez a Községház utca, az iskola utcája. Itt a második telek jobbra az iskola, szép, részben fa borítású, nagy kertes épület. A bejáraton egy kicsit túlhaladva található a parkoló, ahol már gyerekek segítik az eligazodást.
A vásár helyszínét a következő módon lehet megközelíteni az M0 felöl:
Az M0-s körgyűrűről Budakeszi felé kell letérni. Budakeszin áthaladva és azt elhagyva Budapest irányában a Budakeszi úton balra van egy leágazás, "Nagykovácsi felé" táblával jelölve. A kanyargós út (Szépjuhászné út) az erdőn keresztül leérkezik egy főútvonalhoz, ahol a körforgalomnál
egyenesen átvágva lehet eljutni a Nagyrét utcára egészen a következő, lámpával jelzett kereszteződésig, amely a Máriaremetei út. Ezen is át kell menni és egy kicsit jobbra fel a hegyen át vezet egy út egyenesen a Hidegkúti útig. Ott balra már csak az utat kell követni. A második lámpánál közvetlenül balra kell fordulni a PROFI bolt előtt, ez a Községház utca, az iskolánk utcája. Itt a második telek jobbra az iskola…
Megszokott kínálatunkkal (gyógynövény, gyertya, lekvár, likőr) várjuk a kedves érdeklődőket! Örömmel töltene el bennünket, ha újra megtisztelne minket figyelmével, vásárlásával.
Szeretettel meghívjuk a 2007. december 1.-én szombaton
9.00 és 16.00 óra közt a Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskolában rendezendő vásárra.
Cím: 1028 Budapest, Községház u. 10.
A vásár helyszínét a következő módon lehet megközelíteni a városközpont felöl:
A Hűvösvölgyi úton kell végigjönni, egészen egy MOL kútig, ahol Nagykovácsi vagy Solymár felirat látható. Az utóbbi felé kell egyenesen továbbmenni és a STOP-SHOP üzletközpont mellett elhaladva folyamatosan egyenesen haladni egy régi kis üzletekkel tarkított központon keresztül a Hidegkúti úton, egészen egy PROFI boltig, ami mögött magasodik a Széphalom üzletközpont, stb. (Ez kb. 7 buszmegálló távolságra van a STOP-SHOP-tól.) A lámpánál közvetlenül balra kell fordulni a PROFI bolt előtt, ez a Községház utca, az iskola utcája. Itt a második telek jobbra az iskola, szép, részben fa borítású, nagy kertes épület. A bejáraton egy kicsit túlhaladva található a parkoló, ahol már gyerekek segítik az eligazodást.
A vásár helyszínét a következő módon lehet megközelíteni az M0 felöl:
Az M0-s körgyűrűről Budakeszi felé kell letérni. Budakeszin áthaladva és azt elhagyva Budapest irányában a Budakeszi úton balra van egy leágazás, "Nagykovácsi felé" táblával jelölve. A kanyargós út (Szépjuhászné út) az erdőn keresztül leérkezik egy főútvonalhoz, ahol a körforgalomnál
egyenesen átvágva lehet eljutni a Nagyrét utcára egészen a következő, lámpával jelzett kereszteződésig, amely a Máriaremetei út. Ezen is át kell menni és egy kicsit jobbra fel a hegyen át vezet egy út egyenesen a Hidegkúti útig. Ott balra már csak az utat kell követni. A második lámpánál közvetlenül balra kell fordulni a PROFI bolt előtt, ez a Községház utca, az iskolánk utcája. Itt a második telek jobbra az iskola…
Megszokott kínálatunkkal (gyógynövény, gyertya, lekvár, likőr) várjuk a kedves érdeklődőket! Örömmel töltene el bennünket, ha újra megtisztelne minket figyelmével, vásárlásával.
közkívánatra beírom! a decemberi
Joyban és a Glamourban is van ilyen fehérneműs kupon,az újságok 345 ill. 350ft-ba kerülnek!
Joyban és a Glamourban is van ilyen fehérneműs kupon,az újságok 345 ill. 350ft-ba kerülnek!
Ha az akciós időszakban** vásárol Focus DAILIES napi lencsét az Opticnet Partnereknél, most ajándékba adunk egy 1GB-os MP4 lejátszót*!
Ez a mi karácsonyi meglepetésünk Önnek!
http://opticnet.hu/kontaktlencse/
Ez a mi karácsonyi meglepetésünk Önnek!
http://opticnet.hu/kontaktlencse/
Multifilterhez egy egész kis aranyos öngyújtót adnak ajándékba.
Nemtudom h hol lehet még, nálunk csepelen egy kisboltba volt (vito abc)
Nemtudom h hol lehet még, nálunk csepelen egy kisboltba volt (vito abc)
Magnes!
Milli, Nívea és még valami van, de nem figyeltem, mert engem nem érintett.
A Níveánál tudom, hogy 1.000,- Ft fölötti vásárlásnál strandpapucsot adtak.
Milli, Nívea és még valami van, de nem figyeltem, mert engem nem érintett.
A Níveánál tudom, hogy 1.000,- Ft fölötti vásárlásnál strandpapucsot adtak.
http://www.naturarkanum.eu/html/index6.asp?msid=1&sid
=0&hkl=255&lng=1
=0&hkl=255&lng=1
váci úti Tesco : 3 vitamill termékért fémdoboz, Cote d Or csoki: 200gr-ért hűtömágnes, 400 ért telefontartó nyakpánt, 600 ért bögre, 2 csomag Duracell elmért dobokockával lehet dobni, nyeremények: kicsi plüss duracell nyuszi, valami toll, ha 2x6ot dobsz távirányítós autó
megvan. completta volt a negyedik
szegedi corában: valamilyen drága csokoládés, níveás- strandpapucsos, talán knorr leveses és még egy hosztesz volt, de arra nem emlékszem. nem voltak szimpik az ajándékok
http://www.aceitesborges.es/hu/borgesklub/
Én ma láttam ezt a cuccost, 2200 Ft-ért kell hamizni csirkecupikat hozzá. De mellesleg fini a káposztasalijuk. 

Kentucky Fried Chicken/hasonló a MACDonalds-hoz.
pocokmama!
http://www.kfc.com/
http://www.kfc.com/

KFC-ben ha ilyen nagy bödöny csirkelábat veszel.. akkor adnak hozzá egy kis dobozban egy piros gömb karácsonyi díszt. A dobozon rajta KFC.. a díszen nem tudom... de a dobozban mutatós.
Ginx újsághoz hosszúszárú kék zokni, rám is jó, gondolom akkor Rátok is jó lesz.
Cosmohoz három színben lesz majd "estélyi-alkalmi" táska csomagolva
Marblix golyó az ajándék a Cerbona csokis gabonagolyós dobozban.

A Lovasvilágkupa Dec 7-i délelőtti programja ingyenes /gyerekprogram /