Nektek működik a prizee?
A kezdőoldal bejön, de belépni nem tudok.

Köszi

Babse
azok gyűlnek és aki a legtöbbet eléri ajándékot kap. Kb 2 hetes időközönként.
A Vos diamonts-ba meg tudod nézni.
Hali!
Most regeltem a Binbangora. tudjátok hogy mik azok a kis számok, amik oldalt leesnek? Nagyon kíváncsi vagyok
Egyébként a Toilokdon 5 hónap volt mire összejött egy csöpp kucstartó, a g2-n meg szintén 5 hónap volt az az egy PP, most a Toilokdot hagyjuk a francba, a g2-t a find-jeuxost kódért játszuk.
Ömm, a sorbanállásról: vissza az egész
Úgy néz ki csak ma automatikusan lecsekkolták mindenkinek.
Időátállítás, meg nemtudom
Bocsi, csak kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak
A find-jeux-ra nemrég regisztráltam, de ott legalább 1 "kaparóssal" lejátszhatod az összes zsetonod.
g2space: annyira nem rossz játékok, csak elég sok idő összeszedni 1 Maxpackra valót, aztán még ki is kell várni míg raknak fel.
toilokdo: alig vártam hogy összejöjjön 1 kulcstartóra való. Többet nem hiszem hogy játszunk rajta

Hát nem igazán értem mit hablatyolnak franciául a fórumon, de fenn áll a lehetősége hogy mostantól nem jelenik meg a csík a főoldalon.
A Cadeaux File d’Attente récapitulatif-nál láthatod hogy állsz a sorban, és ezzel talán le is van csekkolva a sorbanállás.
Szerintem most annyiból nincs gond a sorral, hogy előrébb léptem mindenhol, és egyáltalán nem tűnt el a sorbanállás, mert már ilyen is volt.
Igen, én már csak ezen játszom. A g2space-en nekem nem tetszenek a játékok, a find-jeuxon meg qrva drága és ráadásul alig van.
Reacska: köszi, akkor megnyugodtam
Eddig nekem is tetszik eléggé, a játékok is elég színvonalasak, és elég hamar összejön a PP
Tibi: majdnem állandóan szokott lenni. Ők nagy adagot raknak fel 8-10e db-ot, aztán van egy jó ideig. Ha elfogy kb. 1-2 hónap aztán újra lesz. Ilyen szempontból ez a legjobb oldal ahol PP-t lehet szerezni. Szerintem.

Nem tudjátok hogy Yacadon milyen gyakran/mennyi Maxpack szokott lenni? Úgy tudom most nincs. Ez is olyan mint a g2space, hogy kell várni vagy 1 hónapot hogy rakjanak fel?
Szabina05: visszaadja a bubzod éjfél után, csak az adott napra foglalódik le az 5 bubz, amikor kapartál.
ha nem nyerek a tombolán akkor ugye visszaadja a bubzokat? vagy elvesznek?
köszi! most állok először sorba és még nem volt ilyen. de akkor megnyugodtam
Szabina: nekem sem. De biztosan megjavítják még a mai napon később. Volt már ilyenre példa.
sorban állok a prizee-n, de ma nem adta ki a megerősítést kérő üzenetet. ilyenkor mi van?
Milyen előnnyel jár, ha klánban játszunk? Hány fő lehet egy klánban? Előre is köszi a választ!
Van valaki aki játszik klánban?
Biztosan Erdély (vagy a franciáknak Románia).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások