Gratula, így kell ezt csinálni! De gondolom jó lecke volt, hogy bármilyen sürgős is az illetőnek azért te meg bírod várni a nagy rohanásban míg a pénz megérkezik hozzád

" alt="

">

" alt="

">
Nekem most volt egy vevőm és kérdezte telefonon, mi a biztosíték arra, hogy ha utalja a pénzt meg is kapja a terméket. Aztán szépen előadtam neki, hogy igen ez egy nagyon jó kérdés, hiszen ez Magyarország és nagyon sok leleményes honfitársunk van. Lényegében egy támpont lehet a visszajelzések böngészése, hiszen ez arra van, hogy bevédjük magunkat a csaló emberektől. De azért egy rövid beszélgetéssel meggyőztem arról, hogy én egy rendes ember vagyok

" alt="

">

" alt="

"> és lám, ma meg is érkezett a számlámra a pénz és én már küldöm is a csomagot az illetőnek. ---

" alt="

">
teszveszen manocska131 néven vannak aukcióim,egy csomó ma jár le vagy a napokban. ha érdekel,nézz körül,köszi
Sziasztok! Az illetőt feljentettem már régebben a vateránál, mindig ígérgetett, de képzeljétek el, tegnap visszakaptam a terméket, így happy end lett! (Csak az 1500 Ft postaköltséget buktam)
Befenyegettem, hogy tudom a címét, és meg fogom keresni! :-) Egyből tudta küldeni!
sziasztok!
Tettem fel a teszveszre, (DornaiZs) néhány a gyerek által kinőtt, de alig használt siesta, nike, richter cipőket, kérlek nézzétek meg őket. (19,5-23)
ha esetleg valamelyik érdekel szívesen segítek
Sziasztok, ezzel csak az a baj, hogy 15 000 Ft. Perszer sok pénz ez, de ahhoz kevés, hogy bármi érdemi eljárást tudj indítani. Szabálysértésnek veszik, rámegy egy csomó időd és ugyan úgy nem látod a pénzed! Több ismerősöm is vaterázik és ők számoltak be hasonló esetről. Az egyik még mindig várja a 10 000 Ft-ját, a másik pedig nem volt ilyen türelmes. Volt egy két nagyobb darab ismerőse és a postázási címre szépen elmentek, aztán hamar meglett a pénz, meg még egy kis bónusz is! De ha másképp nem megy ezt igen is meg kell tenni, nagyon sok az ilyen szemét mostanában. Nem szabad belemenni ilyen üzletbe, ezt a trükkös tolvajokhoz lehetne hasonlítani, csak itt annyira trükkösek, hogy a szobából ülve ellopják a termékedet

" alt="

">

" alt="

"> Sajnos! Én azt tudom mondani, aki ezeket a sorokat olvassa az tanuljon mások hibáiból, akik meg belemennek ilyen jóhiszemű üzletekbe nagy kockázatot vállalnak! Minden jót, ALbee! (Vatera: ALbeeeee)
nem értem, miért adtok fel előre akármit is a teszveszen, vaterán. 1 ft-os terméket sem adnék fel, a postaköltség miatt... Mailen keresztül mindenki azt ír, amit akar...
Nekem legutóbb azt írta valaki, ezzel a szöveggel:
szedd már le nekem a kis albumodat a TeszVeszről! Utalom érte a termék árát és a postaköltséget.
Visszaírtam, hogy vegye meg licit nélkül vagy licitáljon.
KKD!
Mivel tudod bizonyítani, hogy feladtad a csomagot, mert gondolom ajánlva adtad, akkor jelentsd fel. Meg írj a vatera felé is. A fenyegetéssel csak észhez tér. Azért ehhez vastag bőr kell. Én mindig megtartom a levelezést a vásárlaásról, biztos ami biztos, még az is lehet bizonyíték. Sajnálom, hogy így jártál.
TH
mel6
macis26 vatera
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=
macis26
próba így légyszi
Engem is beszívattak a Vaterán. Egy 15.000 Ft-os cuccot "megvett" valaki, majd kérte, hogy azonnal adjam fel postán, mert nagyon sürgős lenne, ajándékba lesz, ő is azonnal utalja a pénzt. Mivel a webnyereményes tapasztalataimból kiindulva naív voltam, feladtam a terméket, a pénzt azóta sem kaptam meg. Hiába írogatok neki. Utoljára azt mondta, hogy mégsem tetszik neki a termék, azért nem utalt. Írtam, hogy semmi gond, akkor küldje vissza, de természetesen azt sem teszi. Azt gondolom, erre már keresztet vethetek.
Engem a vaterán is meg a teszveszen is az bosszant, hogy ész nélkül licitálnak, aztán nem jelentkeznek, vagy mégsem kérik a terméket. Majd véleményként van pofájuk negatív értékelést adni,te meg nem tehetsz semmit....
annipanni: ne mérgelődj! sok a rosszindulatú ember mindenhol! sajnos. Tőlem megkérdezték most ,hogy törött-e a rúzs,amit árulok,mert a képen úgy látszik. semmi baja nincs,csak még a celofán sincs levéve róla az meg visszatükröződik! lehet,hogy az a gyanús,hogy 2099ft-os rúzst 500ft-ról indítottam,de használni nem használom,más meg örüljön neki

" alt="

">
mehetne a negatívba is, de most ide írom, mert teszveszről van szó:
én nem tudom miféle emberek regisztrálnak oda mostanság:
a nővéremet elküldi a fenébe egy vevője, mert nem jelentkezik, pedig kétszer is írt neki, még jó, hogy a levelek megvoltak, hogy elküldte, most meg nekm ír valaki, mert nem tetszik neki, hogy egy régi telefonkártyáért 400 ft-ot merek elkérni, szerinte 4 ft lenne az ideális ár. utálom az ilyeneket. ha nem tetszik neki, akkor nem kötelező tőlem vásárolnia. soha eszembe sem jutna írni valakinek, hogy nem tetszik valaminek az ára. a boltban sem vágom lépten nyomon a fejükhöz, hogy már megint minek és mennyivel emelték az árát.
Vatera: love84
csere, utalvány is jöhet egyes dolgokért, írjatok
Sziasztok, nézzetek körül az én termékeim között is.
Vatera: (ALbeeeee) http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ALbeeeee
TeszVesz: (ALbeeeee) http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=106
89839
Amennyiben érdekel valamelyik termékem és kérdésed merülne fel, keress bátran Vaterán, TeszVeszen, vagy akár e-mailben!
Köszönöm szépen! Üdv, ALbee
mamocika165!
én sem talállak macis26 néven a vatera-n

" alt="

">
mamocika165
Lehet, hogy béna vagyok, de téged meg a vateránál nem talállak...
Nórika
Licit lejárta után egy kis idővel meg jelenik a nem adtam el között és ott gyorsan meg tudod újra hírdetni őket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások