Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 193 / 2049 oldal |
Kellene mar Nekem egy nagyobb telefon mindig melle utok Remelem a Sparos Cola meghozza
Szia veszko!
Ha elereg Pket hivd mar fel a figyelmuket arra h nem csak a jszben leirt szamsorok nem stimmelnet a termek vonalkodokkal hanem van meg ettol is durvabb hiba Nevezetesen az h a jatekoldal sljan felsorolja-vizualisan is- a jatekban resztvevo termekeket majd ezekbol a szoveges jszben mar tobbet is kihagy Pl a 2L es Oxi actiont Ehhez nincs joguk! Jo jenne ha kiigazitsnak En mindenesetre levideoztam
Ha elereg Pket hivd mar fel a figyelmuket arra h nem csak a jszben leirt szamsorok nem stimmelnet a termek vonalkodokkal hanem van meg ettol is durvabb hiba Nevezetesen az h a jatekoldal sljan felsorolja-vizualisan is- a jatekban resztvevo termekeket majd ezekbol a szoveges jszben mar tobbet is kihagy Pl a 2L es Oxi actiont Ehhez nincs joguk! Jo jenne ha kiigazitsnak En mindenesetre levideoztam
Sziasztok!
Én is írtam a Vanishnek, de válasz nem jött.
Vártam, hogy legalább a vonalkódot felteszik, mert a játékszabályzatban feltüntetett számsort sehol sem találtam a flakonokon...
De az autó azért beparkolhat...
Sok szerencsét mindenkinek.
Én is írtam a Vanishnek, de válasz nem jött.
Vártam, hogy legalább a vonalkódot felteszik, mert a játékszabályzatban feltüntetett számsort sehol sem találtam a flakonokon...
De az autó azért beparkolhat...
Sok szerencsét mindenkinek.
Köszönöm, hétfőn addig nyektetem őket, míg nem kapok választ.
veszkó
Most plvaslakAzona szamon amitPentek beirt
Az Fonok? Nincs tobb kerdesem
Most plvaslakAzona szamon amitPentek beirt
Az Fonok? Nincs tobb kerdesem
veszkó!
0620 2952484
A főnök veszi fel, ne hagyd magad!
0620 2952484
A főnök veszi fel, ne hagyd magad!
SzerencsésFlótás! Elérted a Progressive-t? Milyen számon? Leveleimre nem válaszolnak. Facebookon is írtam, látom h olvasták a messenger üzenetemet, de semmi.
kb főző=kv főző
Johnny-X igazad van, pont azért gyüröm én is őket, legközelebb ne legyen ilyen akár mással. Meg végülis lehetett volna 100db komolyabb nyeremény is. Roller, kb főző akármi...
Helyesen: Nem a RECKITT szervezi-de IGEN!!!
Mondanom sem kell,hogy nem engedtem még el a Vanisht mert kellene az az elektromos auto főleg a kialakult helyzetben.
Nem egyszerű történet az már most látszik.
Írták a Vanishtól,hogy a játékot Reckitt szervezi-de IGEN!!!
A főoldalon ozóttvannak a prezentációban szép sorban az általuk JÁTSZÓSNAK minősített termékek
Aztán ezekből a sajátjátékszabályzatukban már többet is kihagynak?!
Nem könnyű elérni a játék szervező-inkább összeküszáló-! Progressive kft-t Hát mit mondjak,mint ha egy fogyatékossal beszélnél. Semmiről nem tud semmit!!!
Na elmennek a 3.14 ttába!
Folytatom a harcot feltöltöm a 2 L fehérítő folttisztítómat mert ott van a prezibe és nem érdekel,h utánna kihagyják Háborúúúú... Fegyverbe!!!! Kellemes hétvégét mindenkinek!
Nem egyszerű történet az már most látszik.
Írták a Vanishtól,hogy a játékot Reckitt szervezi-de IGEN!!!
A főoldalon ozóttvannak a prezentációban szép sorban az általuk JÁTSZÓSNAK minősített termékek
Aztán ezekből a sajátjátékszabályzatukban már többet is kihagynak?!
Nem könnyű elérni a játék szervező-inkább összeküszáló-! Progressive kft-t Hát mit mondjak,mint ha egy fogyatékossal beszélnél. Semmiről nem tud semmit!!!
Na elmennek a 3.14 ttába!
Folytatom a harcot feltöltöm a 2 L fehérítő folttisztítómat mert ott van a prezibe és nem érdekel,h utánna kihagyják Háborúúúú... Fegyverbe!!!! Kellemes hétvégét mindenkinek!
Paintuci
Nem az a párszor 5000 Ft a lényeg. Hanem, hogy ha ezt most szó nélkül hagyjuk (eddig min. 5 játékos, ha jól számolom) akkor legközelebb sem veszik komolyan az általuk megalkotott játékszabályt.
Amúgy gyanítom, hogy ha megrendül a bizalom egy ilyen nyereményjáték-szervezőben, akkor nem 100.000 Ft-os volument buknak. Úgyhogy én a helyükben baromira nem bénáznék (vagyis nem húznám tovább az időt... és nem magyarázkodnék, hanem küldeném azokat az utalványokat... vagy lehet, hogy nem olvassák ezt a fórumot?! :-)
Nem az a párszor 5000 Ft a lényeg. Hanem, hogy ha ezt most szó nélkül hagyjuk (eddig min. 5 játékos, ha jól számolom) akkor legközelebb sem veszik komolyan az általuk megalkotott játékszabályt.
Amúgy gyanítom, hogy ha megrendül a bizalom egy ilyen nyereményjáték-szervezőben, akkor nem 100.000 Ft-os volument buknak. Úgyhogy én a helyükben baromira nem bénáznék (vagyis nem húznám tovább az időt... és nem magyarázkodnék, hanem küldeném azokat az utalványokat... vagy lehet, hogy nem olvassák ezt a fórumot?! :-)
hát mai nehéz időkben..
https://www.youtube.com/watch?v=gFFpM5r5io0
" alt="
">
https://www.youtube.com/watch?v=gFFpM5r5io0
" alt="
">
A LIDL PICK játékban ALDI utalványokat lehet nyerni,már ennyire jó barátok?
Igen csak pl. a 3. beküldésem mondjuk bement 00:32 perckor, az első kettő meg 00:31, és 00:29... de ők az első kettőre azt mondják hogy 21én látják a rendszerükben, nem lehet mit tenni...
Mert úgy fogják kimosni magukat, hogy ők ezt látják...
De amúgy lényegtelen, veszett több is Mohácsnál...
Néha bukni is kell, nem csak nyerni.
Mert úgy fogják kimosni magukat, hogy ők ezt látják...
De amúgy lényegtelen, veszett több is Mohácsnál...
Néha bukni is kell, nem csak nyerni.
Vágási Feri
Egyetértek, írjon mindenki, aki a fagyis játék indulásakor, éjfél után/hajnalban ott dekkolt valamelyik TESCO sorában! (És nem sokkal később fel is töltötte a blokkot!)
Számomra továbbra is az a furi, hogy nem is kellett a játékosok között adatokat (pl. feltöltési időpont) egyeztetni ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy valami nem stimmel a sorsolással... értsd: mondjuk 4 beküldött kódból "elveszhet" 1. De nem 3! Valamint: lehet, hogy a 4 feltöltésből pár már kicsúszik az első 100-ból. De az lehetetlen, hogy épp az első 2 ne legyen benne! (Mondjuk a 3. meg igen...)
Szóval a nehézkes kommunikáció, majd mellébeszélés ellenére én is várom a hivatalos visszajelzést a szervezőktől, és nem érdekel, ha egy szó nélkül bedobják egy borítékba az utalványokat. Bár mindezt úgy 1 hónapja kellett volna...
Na, azt hiszem, ezt a témát már túlbeszéltük...
Egyetértek, írjon mindenki, aki a fagyis játék indulásakor, éjfél után/hajnalban ott dekkolt valamelyik TESCO sorában! (És nem sokkal később fel is töltötte a blokkot!)
Számomra továbbra is az a furi, hogy nem is kellett a játékosok között adatokat (pl. feltöltési időpont) egyeztetni ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy valami nem stimmel a sorsolással... értsd: mondjuk 4 beküldött kódból "elveszhet" 1. De nem 3! Valamint: lehet, hogy a 4 feltöltésből pár már kicsúszik az első 100-ból. De az lehetetlen, hogy épp az első 2 ne legyen benne! (Mondjuk a 3. meg igen...)
Szóval a nehézkes kommunikáció, majd mellébeszélés ellenére én is várom a hivatalos visszajelzést a szervezőktől, és nem érdekel, ha egy szó nélkül bedobják egy borítékba az utalványokat. Bár mindezt úgy 1 hónapja kellett volna...
Na, azt hiszem, ezt a témát már túlbeszéltük...
Nekem nem írták vissza, hogy kivizsgálták, és megállapították, hogy jogosult vagyok a + 3 db utalványra, csek beb@szták a borítékba és ennyi.
Mert kemény voltam velük, nem hagytam annyiban a dolgot.
Amikor írtam nekik, akkor még tartott a játék, megtehettem, hogy újra megpróbálom feltölteni a nem nyertes blokkokat is. (Persze nem tudtam, mert már rég ott figyelt a rendszerükben...)
Most már ezt az adut nem lehet kijátszani, de mindenképp írjon mindenki, aki 20-án éjjel/hajnalban vagy akár napközben pályázott és mégis kimaradt a Szaknévsorból. Adjátok meg a blokk adatait (esetleg a fényképét is) + azt, hogy kb mikor töltöttétek fel és majd kivizsgálják.
Én azt nem tudom elképzelni, hogy négyből három darab - éjfél és fél 1 közötti - pályázatom csak másnap érkezett be a rendszerbe. Ez kizárt.
Nem is merték leírni, hogy ténylegesen mikor értek be a pályázatok, csak küldték az utikat.
Mert kemény voltam velük, nem hagytam annyiban a dolgot.
Amikor írtam nekik, akkor még tartott a játék, megtehettem, hogy újra megpróbálom feltölteni a nem nyertes blokkokat is. (Persze nem tudtam, mert már rég ott figyelt a rendszerükben...)
Most már ezt az adut nem lehet kijátszani, de mindenképp írjon mindenki, aki 20-án éjjel/hajnalban vagy akár napközben pályázott és mégis kimaradt a Szaknévsorból. Adjátok meg a blokk adatait (esetleg a fényképét is) + azt, hogy kb mikor töltöttétek fel és majd kivizsgálják.
Én azt nem tudom elképzelni, hogy négyből három darab - éjfél és fél 1 közötti - pályázatom csak másnap érkezett be a rendszerbe. Ez kizárt.
Nem is merték leírni, hogy ténylegesen mikor értek be a pályázatok, csak küldték az utikat.
(Szóval ha tényleg van gondod írd meg nekik, mert szerintem csak azt nézik meg.)
Jó napot, kedves webnyereményes celebek!
Írt a fagyis csapat...
Sajnos a nyereményjátékkal kapcsolatban több panasz is érkezett
hozzánk. Biztosíthatunk róla, hogy mi kizárólag a pályázatok
beérkezési sorrendjét (tehát nem a feltöltés, hanem a rendszerünkbe
való beérkezés idejét) vettük figyelembe, ám annak érdekében, hogy
minél pontosabb információval tudjunk szolgálni, a panaszosok listáját
továbbítottuk informatikai osztályunk felé, akik egyesével utánajárnak
a pályázatoknak.
Amint tudunk, jelentkezünk, addig is türelmet szeretnénk kérni!
Üdvözlettel,
A DI Agency csapata
Szóval aki eddig nem írt, az írjon.
De azt fogják mondani, a rendszerük "később" rögzítette...
" alt="
">
Tudom nem szabad privát üzenetet bemásolni, de utalványt benyelni sem. Meg most rendkívüli eset van.
" alt="
">
Írt a fagyis csapat...
Sajnos a nyereményjátékkal kapcsolatban több panasz is érkezett
hozzánk. Biztosíthatunk róla, hogy mi kizárólag a pályázatok
beérkezési sorrendjét (tehát nem a feltöltés, hanem a rendszerünkbe
való beérkezés idejét) vettük figyelembe, ám annak érdekében, hogy
minél pontosabb információval tudjunk szolgálni, a panaszosok listáját
továbbítottuk informatikai osztályunk felé, akik egyesével utánajárnak
a pályázatoknak.
Amint tudunk, jelentkezünk, addig is türelmet szeretnénk kérni!
Üdvözlettel,
A DI Agency csapata
Szóval aki eddig nem írt, az írjon.
De azt fogják mondani, a rendszerük "később" rögzítette...
" alt="
">
Tudom nem szabad privát üzenetet bemásolni, de utalványt benyelni sem. Meg most rendkívüli eset van.
" alt="
">Spar kekszes játék. Minden héten 10 nyertes van. első hét:
hét 2022.07.21. 00 óra 00 perc 00 másodperctől – 2022.07.27. 23 óra 59 perc 59 másodpercig
Nyerteslistán meg már 13 név....első hétre
hét 2022.07.21. 00 óra 00 perc 00 másodperctől – 2022.07.27. 23 óra 59 perc 59 másodpercig
Nyerteslistán meg már 13 név....első hétre