Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 194 / 246 oldal |
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, megtaláltam a királylányokat.
sada!
Kérdésedre válaszolva,az az igazság ,hogy most voltam először a Corában és nem is tudtam a bizalomkártyáról,csak amikor a pénztáros rákérdezett,hogy gyűjtöm-e a pontokat?
De sebaj
Legalább a nyereménynek köszönhetően végre eljutottam a Corába is
Kérdésedre válaszolva,az az igazság ,hogy most voltam először a Corában és nem is tudtam a bizalomkártyáról,csak amikor a pénztáros rákérdezett,hogy gyűjtöm-e a pontokat?
De sebaj
Legalább a nyereménynek köszönhetően végre eljutottam a Corába is
tegnap 13 30 tól vártam Ákosra és 22 30 kor elé kerültem . :-) de megérte :-)
Felhívtam a knorr-t, hogy sikerülte bekerülnöm az első 2500 beküldő közé. Egyből nem találták a nevem, de elkérte a hölgy az adatokat, hogy utánna nézzen. Már telefonált is vissza!! Nagyon rendes volt!
Az előbb úgy megörültem, a Ciftől hívtak, azt hittem nyertem. De csak szóltak, hogy hiányzik 2 pontom, küldjem utólag. Milyen rendesek!! Még ildiccel cseréltem, én Korfut küldtem, ő blokkokat. Szegény, biztos pályázott erre is.
Sose bánd, ha messze van tőletek!
A 10 éves játékhoz 4 héten át hetente el kell menni vásárolni, s kb. ugyanannyiért minden héten, hogy játszani tudj a fődíjért!
használtad a bizalomkártyádat?
Vagy ha nem volt, vásárlás előtt kiváltottad?
A 10 éves játékhoz 4 héten át hetente el kell menni vásárolni, s kb. ugyanannyiért minden héten, hogy játszani tudj a fődíjért!
használtad a bizalomkártyádat?
Vagy ha nem volt, vásárlás előtt kiváltottad?
Igen egyszerre vásároltuk le,mivel tőlünk nagyon messze van a Cora!
Ráadásul pont most lesz a Corában nyereményjáték a 10 éves alkalomból!
5000ft-ként adnak kupont! Gondolhatod,hogy milyen jó lett volna most vásárolni!
Ráadásul pont most lesz a Corában nyereményjáték a 10 éves alkalomból!
5000ft-ként adnak kupont! Gondolhatod,hogy milyen jó lett volna most vásárolni!
évike69
Egyszerre vásároltátok le a nyereményt? A Henkel miatt a guta ütött volna meg.
Nekem ilyenkor mindig a meglepetés újság 5 perces bevásárlása jut az eszembe, nyert már ott tőlünk vki?
Egyszerre vásároltátok le a nyereményt? A Henkel miatt a guta ütött volna meg.
Nekem ilyenkor mindig a meglepetés újság 5 perces bevásárlása jut az eszembe, nyert már ott tőlünk vki?
Vettünk Stella Artois sört,amihez adtak egy pólót
aztán még vettem Kaisert,igaz sosem nyerek vele és még vettem Fa termékeket,2*1000ft felett,ugy hogy külön blokkolták,de amikor kijöttünk akkor vettem észre,hogy nincs rajta a nyugta szám
,amit bekell küldeni a Henkel játékhoz!
Ja és még Andante nápolyit
aztán még vettem Kaisert,igaz sosem nyerek vele és még vettem Fa termékeket,2*1000ft felett,ugy hogy külön blokkolták,de amikor kijöttünk akkor vettem észre,hogy nincs rajta a nyugta szám
,amit bekell küldeni a Henkel játékhoz!
Ja és még Andante nápolyit
évike69: sok nyereményjátékos dolgot vettetek?

Ma elvásároltuk a Cora 100.000ft-os nyereményt!

Reszkessetek, webnyereményesek!
Jövő héten fizetés, már kiírtam, milyen játékokban veszek részt. (1 pályázattal.
Jövő héten fizetés, már kiírtam, milyen játékokban veszek részt. (1 pályázattal.

Akkor az én 3 törcsim pozitív(mindenképp
mert 3 teloról küldtem sms-t.összesen 20.és ráadásul 9 órakor jöttek a visszaigazoló sms-ek,addig csak 2 smst,fogadtak.
mert 3 teloról küldtem sms-t.összesen 20.és ráadásul 9 órakor jöttek a visszaigazoló sms-ek,addig csak 2 smst,fogadtak.
Lehet csak beállítási probléma és orvosolható lett volna kis odafigyeléssel,ami anyuékhoz ment az jó lett.
Még nem láttam egyet sem, de azt mondják nagyon jó képek, aztán majd pár hónap múlva meglátjuk. Remélem anya nem csak nem akart letörni 

Csak egy baj van vele,legalább is nálam,szép meg minden,de én egész fotót küldtem és lefejezték a kisfiamat.
Nagy pozitívum a Canonnak, csak nehogy elkiabáljam. Itt csak csinálom a képeket a gejzírekről meg a vízesésekről (meg magamról) és feltöltöm és otthon egy hét múlva megkapják. Már vagy 10et küldetm így, nagyon klassz, a végén még tényleg elgondolkodom azon a fotónyomtatón 

Már válaszoltak is az újságelőfizetéses problémámra.
Valóban 4 db negyedéves előfizetése van a rendszerünk szerint, csak nem folyamatosként érzékelte az informatikánk, ezért tévedésből ment ki a hosszabbító ajánlat.
Javítottuk a hibát és elnézést kérünk!
Valóban 4 db negyedéves előfizetése van a rendszerünk szerint, csak nem folyamatosként érzékelte az informatikánk, ezért tévedésből ment ki a hosszabbító ajánlat.
Javítottuk a hibát és elnézést kérünk!