Vannak cégek marketing osztálya ami úgy működik van egy keret, persze lehet egy tartalék keret is, de ahhoz hozzányúlni vezetői engedéllyel lehet.
Gondolom nem szívesen mennek oda bocsi nem tudunk elszámolni 100ig, kellene még egy két tesco uti.
Nekem csak a 3as, és 8as utalvány ügyben írtak, hogy postázzák. Sokat kell postázniuk.

" alt="

">
Csak aztán nehogy az legyen 3as, és 8as utalvánnyal vki mást kárpótoltak...

" alt="

"> Mert az vicces...
De használja egészséggel...
1es, 2es utalvány problémára nem válaszolnak, de gyűröm őket.
Nem a 4db utalvány izgat, mert túléljük. Megnyerem máshol.
Hanem máshol kevesebbért álltam szőnyeg szélén, meg szerintem fogok is.
Vajon hogy intézték a többi játékot. Lehet jobb ha nem is tudjuk.
Szerintem viszont aki csak teheti, reklamáljon.
Azok, akik nem nyertek, pedig június 20-án éjfél után vagy akár estig feltöltöttek blokkot. De főleg azok, akik éjfél után már pályáztak.
El kell küldeni nekik a problémás blokkok képét (vagy csak az adatait) és vizsgálják ki. Az már legyen a szervező gondja, hogy 100 db 5ezres utalvány helyett 150 darabot kell postázniuk. Majd megoldják.
MARS csapata (végre!) válaszolt a jégkrémes játék kapcsán a megkeresésemre. Még csak annyit, hogy vizsgálják, hogy jogos-e az észrevétel (hát már hogy ne lenne az?!), illetve igyekeznek kideríteni, hogy mi történt a feltöltésekkel.
Remélem, napokon belül rendeződik a kérdés (szerencsére nálam sem ez a legfontosabb téma, de nagyon zavart, hogy nem lehet elérni a megadott csatornákon keresztül a szervezőket).
A Csányi pincészet marketingnek sírva könyörögnek a Skótok-" Taníts mester!"
Pincelátogatás borkóstolóval de még pár harapás szendvics is? Na ez igen. Ezért tényleg érdemes oda utazni saját költségen.
Miskolcról oda-vissza kb 900 km !
Külön kiírják,hogy nincs tartalék nyertes! Mi van ha az elsőre kihúzott bár mi miatt nem tudja felhasználni ezt a" gáláns" meghívást?
Ezt lehet? Ez jogszerű?
Azt viszont elkell ismerni,hogy kiszámíthatóak. Ugyan olyan szrágófillárbszó társaság idén is mint amilyen tavaly volt!
bbsc 2022-08-09 :: 19:07
https://bic.auchan.hu/
Felhívom a győriek figyelmét meg se próbáljanak BIC-es terméket vásárolni a győri Auchanban mert nincs (néztem)!
(de egyébként ez legyen a legnagyobb baj, otthagyunk blokkot.)
Kérdezte vki még mi is várunk 2 fagyis utalványt. Válaszoltak majd küldik. Az első kettő problémára 1. 2. beküldés miért nem nyert, az utána következők meg igen... nem jött válasz.
De mindig a játékszabályt tessék nézni! ...és az elsőt lementeni, mert néha változtatják...
Engem beirat tánc és illemtanra, Ő meg beszólogat, hihetetlen nem... a szögre akasztást meg keveri Péntek kollégával.
...és ráadásul egyik nap korrepetálást tart a spaban az automata kassza használat ügyében. 2 kocsira figyelni, meg amit magyaráz, meg pontgyűjtő kártya meg anyámkínja, és mi történik????
Ott hagytuk a blokkot.

" alt="

">
Életembe nem hagytam ott blokkot.
Egyszer hagytam el. De otthagyni soha...
Úgyhogy a 33as buszon anyukám valószínű csuklott, és megállapítottam nem megy ez már nekünk, akasszuk szögre.
Csoda a válás nem jött szóba, mert első két évben havonta 3szor váltunk gondolatban.
Szóval otthagytuk a blokkot!!!! Félelmetes...
pityesz76
Nincs semmilyen sértődöttség ,amit írtam általánosságban írtam nem feltétlenül Neked célozva.
Szép napot és sok nyereményt Neked!
Na, erről a linkről megy, a webnyereményes link előtt nincs https://
SzerencsésFlótás Na....ne legyél már a kabátot szögre akasztó folyton vissza térö 😀 ..
Nem sértésnek szántam amit írtam.
Bár a kommunikációs cégek csak kommunikálni nem szeretnek
Inkognitó mód / privát ablak?
Nálam Chrome és Firefox alatt is működik... (igaz, picit lassan tölt be)
https://burn.com/hu/hu/promotions/fiat500x-giveaw
ay-hungary-2022
Újratöltöttem, semmi.
Se' telefonon, se' laptopon.
Vágási Feri
Töltsd újra az oldalt! Nálam működik...
Nem szidok senkit, magamat meg főleg nem Nem bégetek együtt a nyájjal! Nem bólogatok minden tisztességtelen marketing trükkre, birkaként Felemelem a szavam az alantasság és az igazságtalanság ellen Vallom,hogy a gyáró és a marketing van a fogyasztóért és nem fordítva. Jog szerint azt csinálnak amihez kedvük van de a tisztesség és méltányosság sokszor nem azonos a jogszerűséggel. . Ezért tart itt a világ! . Tökéletesen értem a Káin mentalitásukat, visszautalva a Vanis játékra. Nem véletlen h a legrosszabb ár érték arányú 750 ml jó a 2L már nem. Aki akar bégessen és tapsoljon mindenhez,lehet előnyre tesz szert valamilyen formában ,talán olvassa a marketinges és beír egy piros pontot . Én nem tartok rá igényt. Nem mellesleg amikor jeleztem PL az Oooops-nak,hogy nem etikus bizonyos termékeket kivenni a játszós kosárból elnézést kértek,igazat adtak,megköszönték és másnapra módosítottak és küldtek egy ajándék csomagot,tehát nem gondolnám h az Én látásmódom annyira rossz lenne.
Aki nem nézi meg a játékszabályt s nem az alapján vásárol,az utána elég ha magát szidja
A sűrűn szidott maxxxon mikor kéri a vásárolt termék kiválasztását könnyebbé teszi a vásárlást
Bár a problémád jogos. Sokszor van, hogy a felhívásban az áll "vásárolj bármilyen...." a játékszabályzatban meg benne van, hogy mi játszik....
Ezért kell a játékszabály olvasásával kezdeni a játékot!
Egyébként ne kezdd már te is ezt a fura szlenggben beszélős stílust, ebből elég 1 is....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások