Fornetti kártya, de még mindig várok egyet. (hofi, nem egyszerre küldték nekem sem, meg a többieknek sem, biztos meglesz a Tiéd is, a negyedik)
Levél a Fa-tól, hogy az ajándékot később küldik. Legalább tudom, hogy beértek a kódjaim
Tigriscsik!
Azt olvastam a múltkor a MiVilágunknál, hogy már igen sokan vagyunk, ezért a régiek is, az újak is csak ritkábban kapnak magazint. Nem tudom miért nem bóvithetnének...
Megjött 3? Fornetti kártyánk. Sajnos nem tudom,4-et vártam, de a postásunk olyan szerencsétlenül tette a ládánkba,hogy az utcánkban szedegettem össze őket.Mindet. . A 4-et nem találom.A ládánkban egy sem volt. Jött két hivatalos levelem,azokat is az árokban találtam Egyszerűen nem igaz,hogy mostanában minden ilyen rosszul alakul!!!!
Nicike,
honnan igényelted a Mi világunk magazint, mert én írtam postán (ki kellett tölteni vmi igénylőt), hívtam őket és e-mailen is megkerestem őket, de semmi tavasz óta.
mindenkinek megérkezett a héten a cseréje akitől vártam! köszi és a Niveatól egy férfi+egy női deó...erre nem si számítottam.. Paint!
még mindig nem érkezett meg a levelem?