énis kerestem, de nekem nem jött ki...
köszi

timee! a Google keresővel találtam meg én is.
küldtem mailt

meg még ez hiányzik
Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
szia
Melyik az egyetlen magyar alapítású vallás, melynek létét az 1568-as tordai országgyűlés biztosította a lelkiismereti és vallásszabadság törvénye által?
előre is köszi

Dorati, és mindig az utolsó kockánál lesz a kincs vagy össze-vissza?
Még féltizenegyig itt vagyok, ha addig várom a kérdéseket, azután jó éjszakát mindenkinek

A Titokzatos rengeteg teljesen kész van, a Széljárta sivatagból 1, 2 kép megvan, Operenciásból a 3-as kép van meg.
Van egy zacskó aranyam,egy gömböm, egy csillagom és 3aranypénz.
Köszi a segítséget.
Angiee, ha megmondod melyik képed van teljesen kész, ill. a kincstáradban - balról rakódik a kincs - hanyadik kincs hiányzik megmondom a helyet.
Köszi Dorati!
Akkor gáz van,mert nekem már van egy pár kész képem de a kincsekre nem figyeltem.
ÁÁÁÁ
Vissza tudom valahogy nézni a megtalált oldalakat vagy ez lehetetlen??
Bernyke, ha kérdésed van, vagy megfejtetted lsz. jelezd.

Angiee!
minden képhez 1 db kincs található
Sziasztok!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig elvileg hány kincset lehetett találni?
Mert eddig erre nem nagyon figyeltem oda...
Szóval írjatok nekem egy számot, ha lehet mail-re. Köszönöm szépen!
Bernyke!
1. periódusos van ilyen + mezőGAZDAságban van
2. budapesti híd neve + porár van ilyen
3. a kérdés fő szavait összevonod
4. gondolj egy ...terrier fajta kutyára (az állatok címszó alatti gyüjteményben megtalálod)

sziasztok!Légyszi segítsetek!!Köszi
Ha nem müködik az egered vagy nem tudsz nyomtatni, őt hívod.
mi a caterpillar szó jelentése
Ha "riasztó" környéken laksz, és megoldást, technikát keresel.
Büszkén lobog szakállam, szépen izmolt a vállam, szeretem a gyerekeket, vadászni mész, megyek veled, régen vidrára vadásztam, Angliában, sokat áztam...vörös vagyok és fekete, amit mondok nem meskete, kutya vagyok, van ilyen, de a kérdés, hogy milyen?
elöre is köszi
dorati! köszi és Neked is szép álmokat!

jó éjszakát kovex üdv. a családodnak. Szia

dorati! látod Te, mégis kitaláltad én meg majdnem nem! Most mennem kell sajna, mert szólít a család!
Üdv:
Ps.: Nyiltszívnek meg üzenem -ha találkozol vele- , hogy nyugi!

nem éri meg ...