Anikó, ról jám ijesztettél, mindjárt meg is néztem a honlapjukon, de még a postai beküldős játék se járt le, november 30 a beérkezési határidő
Hogy a fenébe lehet, hogy nem akarják beváltani, ha nemcsak a beváltási határidő, de még a beküldési se járt le
Hülyék ezek

... Nem értem RÁ a panaszkönyvvel ...
Ma délelőtt be akartam váltani a nyertes Twix papíromat a Corvin mozi sarkánál lévő CBA boltban. Az eladó közölte, hogy ez a játék rég véget ért, már a plakátot is leszedték. Kissé meglepődött, mikor mutattam a papíron, hogy dec. 31-ig lehet beváltani, pláne, mikor felvilágosítottam, hogy a "Beváltóhely" plakát is kint van az ajtajukon. (Azóta már biztos letépte, de ez tök mindegy, a beváltóhelyek listáján attól még szerepelnek.)
Persze, hiába volt igazam, ő győzött, mert csak rángatta a vállát, csokit nem adott.
Nem értem a panaszkönyvvel veszkődni, majd írok a CBA-nak, már úgyis régen voltak műsoron.
Van valami tuti beváltóhelyetek, ahonnan nem hajtanak el a csudába?
Csak az a baj, hogy nekem eléggé kiesnek az útból a listán szereplők, ez a Corvin mozis az egyetlen hely, ami útba esik.
Hű, erka70, épp most léptem ki onnan, a gutaütés határán!
Én "csak" az egyik felhasználónévvel nem tudok belépni, a legfontosabbal. A többi működik.
Azt hittem, csak nálam van valami probléma. A legdühítőbb, hogy az elmúlt napokban megkértem mindenkit, aki számít, hogy arra a címemre írjon. Ugyanis napokig döglődött a drótposta, ahonnan általában levelezem, és csigalassú volt a freemail.
De nem is ezért jöttem ide!

A "nyereményes" bosszúságomat írom külön.
nálatok is gond van a citromaillel? Egyik felhasználónévvel sem tudok belépni, visszaugrik a bejelenzkezéshez, ezzel a hibaüzenettel:
"A postafiókod még nem készült el! Gyere vissza később. "
Jut eszembe, olyan mérges vagyok, hogy a Bocinál csak a táblás játszik
Már évek óta nem volt a szeletessel játék, ha jól emlékszem!
Azokkal mi van (vagyis mi lesz) ???
queene
Köszönöm, az sincs meg, pedig nagyon sok van.. Akkor megyek,írok is a Jézuskának

Nórika
"Vádol a rózsa" címen jelent meg régebben, ha az nincs meg, akkor kérd nyugodtan a Jézuskától

queene
Jó, hogy mondod, hogy a Cipruskoporsó nem új történet!!! Pont meg akartam rendelni a Jézuskától

Azért ez tényleg pofátlanság!!

de ha egy könyvet lefénymásolnak, az látszik rajta, mert ahhoz eléggé kikell lapítani, hogy olvasható legyen a fénymásolat. szóval ezzel lehet érvelni.
A fénymásolással arra gondoltak:
hazavitte, lemásolta és az eredetit visszaadja, aztán a következővel újra,...
queene
Én a Titokzatos négyesre gondoltam, A négy nagy néven is fut. Nagyon tetszett, de egy címen kellett volna futtatniuk. A Cipruskoporsót nem is tudtam, hogy két címen jelent meg.
krysztasz
Csatlakozom. A Cipruskoporsó volt, nem? Lecsaptam rá én is, mint a tyúk a meleg..., aztán itthon elkezdtem olvasni és leesett az állam, hogy ez már megvan, csak nem ez a címe. De mi is?

Azóta se néztem meg mérgemben

Tery
... és ráadásul mennyien vannak benne.
Én egy Agatha Christie könyvvel jártam úgy, hogy ugyanaz a történet, de más a címe.
hát ekkora baromságot
édesapám szereti Lőrinc László könyveit.Most megjelent szép kiadásban az egész eddig megjelent könyve.,és apu lecseréli az régieket újra.
Vitte a kis listáját mi van meg,mi nincs és valszin.elnézte mert a három könyv közűl egy már meglévőt is vett.
Ma visszavitte a madaras tescóba blokkal + a három könyvet,hogy lássák tényleg onnan vannak. De nem cserélték ki neki másikra . Az indok
a könyvek FÉNYMÁSOLHATÓAK ezért rendeletben van,hogy nem lehet cserélni ! Tudni kel ehhez,hogy a borító bordó, és domború illetve méjynyomásu a szöveg rajta arany betükkel.

Na ezt szerintetek hogy a ... lehet fénymásolni? Szegény öregem pipa volt, anyu meg majd agyvérzést kapott annyira felment a vérnyomása. Na most írhatok ezeknek is. Nagy az Isten állatkerje.....
Negyed órája végre sikerült regizni a Sport szeletnél

Sport szelet:
A szervező a HT Direct, írtam nekik e-mailt, azt ígérik (vagy inkább remélik), hogy délután 3 után rendben lesz a regisztrációs vonal.
Kedves Horváth Borbála!
az égvilágon senki nem kérte, hogy küldj a címemre startlapos meghívót...
és remélem nem gondoltad komolyan, hogy regisztrálni fogok... de ha kicsit figyelnél, akkor észrevehetnéd, hogy már regeltem...
Aki teheti ne regisztráljon az ő meghívóján keresztül... azért köszi...

Ezt a számot is kikapcsolták: 06-40-200 623
Köszi sada, hívtam már őket, de folyamatosan foglalt. Próbálom kicsit később megint.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások