Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 195 / 246 oldal |
Ez a vénusz konyhatündér tényleg nem habzik.
Nem tudom hogyan csináltam, de addig-addig kattingattam míg végre megnyílt a Balaton oldala

"Mégsem nyert" kristályból "mégis nyert" lett.
Ma megérkezett mind a három.
Ma megérkezett mind a három.
Már Ózdon is van akciós Lipton.
betti79!
Melyik Rossmannban lehetett már átvenni? MÁr én is úgy szeretném, ha végre meglenne a Dove törcsi, és nem kellene állandóan írogatni, meg a nyakukra játni.
Melyik Rossmannban lehetett már átvenni? MÁr én is úgy szeretném, ha végre meglenne a Dove törcsi, és nem kellene állandóan írogatni, meg a nyakukra játni.

azt nem,de légfrissítőt igen!

törpi: Fiskars ollót nem vettél a vonalkódok kivagdosására?
Az is 50%-os volt.
Az is 50%-os volt.Nálam ez is negatív: én már nem kaptam 

van pozitív is erre a napra az Intersparban a 100grammos Milkák 99ft és 107ft-ért voltak

vége a korfus álomnyaralásnak, mégegyszer köszönet a quaestornak! Egy nyeremény aminek minden pontja úgy teljesült, ahogy meg volt írva
Ma átvettem a Rossmann Dove törcsi szettemet. Első körben már váltottam be ilyenre, akkor nagyon tetszett, ezért gyűjtöttem még egyre. De nagyon nem bántam meg, mert az utángyártott szett, ha lehet, még jobb, mint az eredeti! 

Ha gondolod, akkor tudok küldeni a mai postával, hétfőre megkapod
Köszi!
Vennék én, csak Jászberényben nincs! (Mármint se a TESCO-ban, se a Coop-ban, se a Reál-ban nincs, mert nem kaptak még egy darabot sem.)
Egyébként aranyos vagy! Köszönöm!
Vennék én, csak Jászberényben nincs! (Mármint se a TESCO-ban, se a Coop-ban, se a Reál-ban nincs, mert nem kaptak még egy darabot sem.)
Egyébként aranyos vagy! Köszönöm!
szamimami
Mától a Tescóban 1-et fizet 2-őt kap akciósan lehet venni.
Én is ma reggel vettem 4 db-ot 2 áráért.
Mától a Tescóban 1-et fizet 2-őt kap akciósan lehet venni.
Én is ma reggel vettem 4 db-ot 2 áráért.
Írtam a Maggi-nak e-mail-t, hogy hol lehet kapni az új Tepsis húsos burgonya fixet, mert már mindenhol kerestem, de nem találok. Telefonon hívtak vissza, hogy sajnos új termék és keveset gyártottak belőle. Folyamatban van a dolog és kb 1 hónapon belül lesz a boltokban.
Viszont "kárpótlásul" a sok keresgélésért felajánlottak egy ingyenes termékmintát, amit 1-2 héten belül postán fogok megkapni.
Tök rendesek voltak.
Viszont "kárpótlásul" a sok keresgélésért felajánlottak egy ingyenes termékmintát, amit 1-2 héten belül postán fogok megkapni.
Tök rendesek voltak.
tegnap negatív,ma pozitív: a párom a tegnapi feladásához utólag kapott kuponokat a postán kérés nélkül

mvincze!
info@lipton.hu
info@lipton.hu
winner
Milyen címre írtál a Liptonnak?
Milyen címre írtál a Liptonnak?
Írtam tegnap a liptonnak, hogy a nyereményszelvényemen hiányzott a kód.
Ma délelőtt már hívtak is, és mondták, hogy küldenek egy újabb kódot egy doboz teával együtt.
T-online a hiányzó garantált nyeremények ügyében annyit kért, hogy küldjem el az e-mail címeket, amikre megérkeztek a nyertes válaszok. Remélem, ők is mihamarabb postázzák a törülközőt és a labdát.
Ma délelőtt már hívtak is, és mondták, hogy küldenek egy újabb kódot egy doboz teával együtt.
T-online a hiányzó garantált nyeremények ügyében annyit kért, hogy küldjem el az e-mail címeket, amikre megérkeztek a nyertes válaszok. Remélem, ők is mihamarabb postázzák a törülközőt és a labdát.
Smile
De drága!
De drága!