Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 195 / 249 oldal |
Teszveszen:cicur1
1ft-os aukcióktól kezdve egyre bővebb választék érdemes szétnézni.
Kinderek,plüssök,Sportszeletes termékek és egyéb választék látogassatok el az aukciós oldalamra:cicur1 felhasználó néven!
Jó pár aukció olcsóbb is lett!!!!
Ha valaki esetleg kiscicát szeretne az aukciós oldalamon megtalálhatjátok a részleteket.Jelenleg 4 hetesek a cicák.
Kinderek,plüssök,Sportszeletes termékek és egyéb választék látogassatok el az aukciós oldalamra:cicur1 felhasználó néven!
Jó pár aukció olcsóbb is lett!!!!
Ha valaki esetleg kiscicát szeretne az aukciós oldalamon megtalálhatjátok a részleteket.Jelenleg 4 hetesek a cicák.
Ma töltöttem fel egy csomó cuccot a vaterára, KKRudolph néven. A kisebb értékű cuccoknál csere is érdekel.
gombosmark a teszveszen!! Számítógépes cuccok!
" alt="
">
" alt="
">http://www.vatera.hu/knorr_lapos_mely_tanyerok_sutota
l_92939998.html
l_92939998.html
Sziasztok
adri0716 néven vannak fent a tesz-veszen cuccaim.Ma még két bébi őrzőt is fogok feltölteni és fisher price játékokat.Ha érdekel valakit valami irjon.Csere is szóba jöhet nyereménytárgyakért.
adri0716 néven vannak fent a tesz-veszen cuccaim.Ma még két bébi őrzőt is fogok feltölteni és fisher price játékokat.Ha érdekel valakit valami irjon.Csere is szóba jöhet nyereménytárgyakért.
Tettem fel újabb aukciókat az aukciós oldalamra,de a mai napon még ezen kívül is teszek fel új aukciókat látogassatok el: Cicur1 felhasználó névre!
Vatera: KKRudolph
Teszvesz -- pmjudit
Overál és kabátvásár a Teszveszen Nicikánál.
" alt="
">
" alt="
">Sok aukciót indítottam, jó minőségű olcsó áruk, avoncuccok is, érdemes szétnézni!
A dolgokat el is cserélem, ha van rá érdeklődő és meg tudunk egyezni!
A dolgokat el is cserélem, ha van rá érdeklődő és meg tudunk egyezni!
Nézd meg az aukcióimat. Több 1ft-os aukciót is indítottam. Érdemes!
" alt="
">
Nicika
" alt="
">
Nicika
jaj, nekem is vacakol.
" alt="
">
" alt="
">Már 1 órával ezelőtt is volt valami xarakodás mert nekem nem jelentek meg a TeszVeszen a épek csak pirox X.
Nórika
ok, akkor megnyugodtam.
" alt="
">
ok, akkor megnyugodtam.
" alt="
">krysztasz
nem
" alt="
">
nem
" alt="
">be tudtok lépni a teszveszre?
zsanett25
ok, köszi
" alt="
">
ok, köszi
" alt="
">Nórika
egyszerűen 1 Ft ot írsz eladási árnak
" alt="
">
egyszerűen 1 Ft ot írsz eladási árnak
" alt="
">Kezdő vagyok a teszveszen, egy kis segítséget szeretnék kérni: ha 1 Ft-os aukciót szeretnék indítani, akkor azt külön be kell jelölni vhol, vagy ha 1 Ft-ot írok be, akkor automatikusan oda kerül az 1 Ft-osok közé?Köszi
" alt="
">
" alt="
">