www.mc.hu
wellnes határidőnapló 1560 ft. ( sok jó dolgot tartalmaz)
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 195 / 226 oldal |
Én tegnap a Coopban (Érden) vettem két Danoninot és tudtam venni Dinot is. Kis aranyos! :-)
tegnap láttam a cbaban nagy plakát 2x4es danonino+399 ft és tied lehet egy plüss dino.A plakáton az van Akció kezdete:2006.okt.17.Megkérdeztem a boltban ,jövöhéten hoznak dinokat.
Szvsz. ,akinek lejárt,és akar csak annak kell,lehet újra előfizetni rá,akinek még érvényes a lejáratig használhatja. Aztán újra kérheti még 1x,nov. 22-ig igényelheti, és az is 30 napig lesz érvényes,mint az elöző,legalábbis én így értelmezem.
Nekem még nem járt le az előző.
Most nem tudom hogy a felhasználási időt is meghosszabították vagy csak magát az akciót és elő kell fizetnem mégegyszer.
Most nem tudom hogy a felhasználási időt is meghosszabították vagy csak magát az akciót és elő kell fizetnem mégegyszer.Na ahhoz képest, hogy 25-én küldtem a sms1000-es előfizetész, hétvégén nem volt érvényes előfizetésem, most már le tudom kérdezni az sms1000 egyenlegemet 
Pedig nem küldtem újabb előfizetős sms-t...

Pedig nem küldtem újabb előfizetős sms-t...
Szerinted a felhasználási időt is meghosszabították? Erről nem találtam infót.
Kártyás vodásoknak az sms 1000 akció nov. 22-ig meghosszabítva!!!
Az “SMS 1000 Akció” keretében az akció időtartama alatt minden már meglévő és új egyéni előre fizető (Feltöltőkártyás) ügyfelünk egy egyszeri bruttó 1200 Ft-os regisztrációs díj ellenében akár 1000 db SMS-t küldhet
bármely belföldi hálózatba............az aktiválást követő első 30 nap során.
Az „SMS 1000 Akcióra” ................összesen legfeljebb két alkalommal lehet regisztrálni.
A regisztráció 1270-es számra küldött
SMS1000
-el történik.
www.vodafone.hu/images/akciok/sms1000_reszletezo.
pdf
röviden:
http://href.hu/x/1w9t
Az “SMS 1000 Akció” keretében az akció időtartama alatt minden már meglévő és új egyéni előre fizető (Feltöltőkártyás) ügyfelünk egy egyszeri bruttó 1200 Ft-os regisztrációs díj ellenében akár 1000 db SMS-t küldhet
bármely belföldi hálózatba............az aktiválást követő első 30 nap során.
Az „SMS 1000 Akcióra” ................összesen legfeljebb két alkalommal lehet regisztrálni.
A regisztráció 1270-es számra küldött
SMS1000
-el történik.
www.vodafone.hu/images/akciok/sms1000_reszletezo.
röviden:
http://href.hu/x/1w9t
wadgalamb
Intersparban is voltak Tatabányán, jövő héten meg a Tescoban lesznek állítólag
Intersparban is voltak Tatabányán, jövő héten meg a Tescoban lesznek állítólag
Tegnap én egy pall mall-hoz kaptam a hamutartót, biztos azért mert már azon kívül csak a nyaklánc volt és hamar haza akart menni a csaj. 

Haribo:
Fót Cora okt.27-28
Budaörs Auchan nov.3-4
Budapest Interspar /Bécsi út dec.1-2
Veszprém Interspar dec.1-2.
Budapest Interspar /Bécsi út dec.8-9.
Dunakeszi Auchan nov.10-11
Dunakeszi Auchan nov.17-18
Soroksár Auchan nov.24-25
Csömör Auchan dec.15-16
Csömör Auchan dec.22-23
Fót Cora okt.27-28
Budaörs Auchan nov.3-4
Budapest Interspar /Bécsi út dec.1-2
Veszprém Interspar dec.1-2.
Budapest Interspar /Bécsi út dec.8-9.
Dunakeszi Auchan nov.10-11
Dunakeszi Auchan nov.17-18
Soroksár Auchan nov.24-25
Csömör Auchan dec.15-16
Csömör Auchan dec.22-23
Ma a fóti Corában 4 cs. 200g.-os Haribo vásárlása után egy szuper Haribo-s esernyő volt az ajándék!
Voltak kisebb ( vásárláshoz kötött )ajik is: kulcstartó, nyakpánt, baseball-sapka. Legközelebb nov. 3.-án és 4.-én Budaőrsön lesznek az Auchan-ban! 
Voltak kisebb ( vásárláshoz kötött )ajik is: kulcstartó, nyakpánt, baseball-sapka. Legközelebb nov. 3.-án és 4.-én Budaőrsön lesznek az Auchan-ban! 
PM hostesekkel kiseb boltokban is találkozhattok, legalább is itt Debrecenben. Négyféle ajándék van, Stravowsky kristállal nyaklánc, öngyujtó, projektoros kulcstartó, és szilikon hamutál. A nyakláncért és a hamutálért két dobozzal kell vásárolni, a többihez egyel.
pécsett is van ilyen az árkádban lévő intersparban.
mármint pm ajándék
mármint pm ajándék
Bemásolom ide is, lehet hogy nem az ingyenes rovatba kellett volna írnom.
Ma Tatabányán a dózsakerti sparban a Pall Mall cigikhez volt ajándék, a hostess felírta az adataimat,és lehetett választan, mire odaértem csak 3 féle ajándék volt, mindegyikből 1-1 db: világítós kulcstartó, nyaklánc, szilikonos hamutál. A hamutálat választottam, egész jól néz ki, és legalább nem törik el
Gondolom a többi sparban , és az intersparban is lesz ilyen akció, vagyis remélem.
Ma Tatabányán a dózsakerti sparban a Pall Mall cigikhez volt ajándék, a hostess felírta az adataimat,és lehetett választan, mire odaértem csak 3 féle ajándék volt, mindegyikből 1-1 db: világítós kulcstartó, nyaklánc, szilikonos hamutál. A hamutálat választottam, egész jól néz ki, és legalább nem törik el
Gondolom a többi sparban , és az intersparban is lesz ilyen akció, vagyis remélem.
Erzsébeti Tescoban vannak a Zewasok, vásárlás után golyókat kell húzni és különböző ajándékokat adnak. Zewa termék, törölköző.
Okt. 30-nov. 12-ig dupla pont a Rossmannokban!
Az új pontgyűjtő füzet okt.30-jan.28-ig "játszik".
Az új pontgyűjtő füzet okt.30-jan.28-ig "játszik".
a pennyben meg 97

jövő héttől a rossmannban a kinderbueno 112, ha jól emlékszem.
szegedi cora: akciós matricás barilla 209 ft.
cba szeged plaza: milka w. 49 ft.
cba szeged plaza: milka w. 49 ft.