Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 196 / 284 oldal |
Én egyáltalán nem nyertem telefont. De igazából már nem érdekel. Én most már csak az igazért fogok törekedni és a csalókat leszedni!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Paint!
Gladi nyert, de Telko szerintem nem nyert, csak félre lett értve...
Gladi nyert, de Telko szerintem nem nyert, csak félre lett értve...
Jerrynek is gratu....
Szóval telko, gladi tényleg nyertetek?
Szóval telko, gladi tényleg nyertetek?

Jól értelmezem telko, gladi nyertetek telcsit? Gratula
A sok vita közül alig tudom kivenni a lényeget.
Figyeljetek ha valakinek olyan a mhelye hogy nethez hozzáfér és játszik nagyobb az esélye a nyerésre ha többet játszik? Igen...
Ha esetleg otthon több gép van és a család összefog, és egyszerre nyomják nagyobb az esély? Igen....
Ha vkinek diktálják a kódókat gyorsabban halad? Igen....
Vannak trükkök amivel 2 órás tartamban több kód küldhető. A gyerekek az oviban rájönnek összefogással erősebbek.
Telko, Gladi őszíntén gratulálok, az ismert neveknél pedig a kitartást becsülöm. Aki képes 2-4-6 órát gépelgetni, talán meg is érdemli a telót.
Jó lenne ha már vége lenne e játéknak mert fárasztóak a vele kapcsolatos dolgok.
A sok vita közül alig tudom kivenni a lényeget.
Figyeljetek ha valakinek olyan a mhelye hogy nethez hozzáfér és játszik nagyobb az esélye a nyerésre ha többet játszik? Igen...
Ha esetleg otthon több gép van és a család összefog, és egyszerre nyomják nagyobb az esély? Igen....
Ha vkinek diktálják a kódókat gyorsabban halad? Igen....
Vannak trükkök amivel 2 órás tartamban több kód küldhető. A gyerekek az oviban rájönnek összefogással erősebbek.
Telko, Gladi őszíntén gratulálok, az ismert neveknél pedig a kitartást becsülöm. Aki képes 2-4-6 órát gépelgetni, talán meg is érdemli a telót.
Jó lenne ha már vége lenne e játéknak mert fárasztóak a vele kapcsolatos dolgok.

Világbékét!
Hú!
Egy picit off., de itt szó volt már kupakgyűjtésről.
Házunkban gyűjtik a kupakokat, mivel az egyik kórházban pénzt adnak érte, amin gyógyászati eszközöket adnak. Hallottatok ilyenről?
Mindenféle kupakot gyűjtenek.
Házunkban gyűjtik a kupakokat, mivel az egyik kórházban pénzt adnak érte, amin gyógyászati eszközöket adnak. Hallottatok ilyenről?
Mindenféle kupakot gyűjtenek.
Viki lehet hogy nem pepsivel nyert, szerintem én értettem félre mert valami másik játékról is beszéltetek, na mindegy! 

Ha Telko is nyert (ezt nem tudtam) akkor meg végképp nem értem mi a problémája.
Szabadságot Svájcnak!!!
Sok sikert mindenkinek!
Sok sikert mindenkinek!
Köszi! igen ezt tudtam mert leírtad nekem emailben!
de telko is egyet nyert, de akkor miért csalt? nem értem de mindegy mert ahogy mondtam nem szólok bele!! 
de telko is egyet nyert, de akkor miért csalt? nem értem de mindegy mert ahogy mondtam nem szólok bele!! 
laszlo: Én egyetlen telefont nyertem, többet valószínűleg nem is fogok.
Én részemről lezártam és nincs lelkiismeretfurdalásom egyáltalán! Legyen annak aki harmincat nyert, de megjegyzem neki is sok munkája van benne. Majd a Pepsi máskor jobban odafigyel ennyi. Ez van.
A Fantán meg Te tudod mit csináltál, lelked rajta csak nem kéne itt mindenkit bántani.
Kérdezted tőlem hány kóddal játszottam? Miért mondjak el olyan infókat ami nem rád tartozik? Egyébként még mindig nem tudod hány kóddal nyertem, lehet 3 kód is akár.
Részemről mostmár tényleg vége.
A Fantán meg Te tudod mit csináltál, lelked rajta csak nem kéne itt mindenkit bántani.
Kérdezted tőlem hány kóddal játszottam? Miért mondjak el olyan infókat ami nem rád tartozik? Egyébként még mindig nem tudod hány kóddal nyertem, lehet 3 kód is akár.
Részemről mostmár tényleg vége.
Ez nagyon durva ami itt megy. telko meg Viki nem egy-egy telefont nyertetek meg mind a ketten? Én inkább nem szólok bele!!
telko írtam!
telko írtam!

Én nem zártam le Viki, mivel itt megvádoltál, hogy csaltam,sáros vagyok
ezt nem fogod ilyen könnyen megúszni! Tudod, elegem van a szemét emberekből.
ezt nem fogod ilyen könnyen megúszni! Tudod, elegem van a szemét emberekből.
Viki ennyi erővel sem lesz telefonom. Örülök, hogy van mit ennem.
Képzeld, hogy én nem tudok nap mint nap 30 kupakot venni, vagy csalni!
Mocskos az, aki bort iszik és vizet prédikál, ezt te írtad. Talán nem kellett volna!
Te vádolsz engem??? Akkor te mi vagy??? Talán magadba kellene nézni, hogy egy felé járjon az eszed!!!
Képzeld, hogy én nem tudok nap mint nap 30 kupakot venni, vagy csalni!
Mocskos az, aki bort iszik és vizet prédikál, ezt te írtad. Talán nem kellett volna!
Te vádolsz engem??? Akkor te mi vagy??? Talán magadba kellene nézni, hogy egy felé járjon az eszed!!!
Igen, igaz amit írtam!!! Tartom magam ahhoz. Nem vizet, nem bort hanem fantát prédikálsz itt.
Na én léptem, részemről lezártam a témát.
Na én léptem, részemről lezártam a témát.
telko: amit te itt csinálsz az nem szép dolog! Se velem sem a többiekkel. Amennyi energiát, időt belefektettél itt az irkálásba, annyi erővel már telefonod is lehetne. Más levelezését meg kiadni egyenesen mocskos és undorító dolog.
Igen, tartom magam ahhoz amit írtam, nem vagyok hajlandó itt vitába szállni senkivel sem veled sem mert igenis félek. Ezt mindenkinek javaslom, a pepsi is tud olvasni!!!!!!
Igen, tartom magam ahhoz amit írtam, nem vagyok hajlandó itt vitába szállni senkivel sem veled sem mert igenis félek. Ezt mindenkinek javaslom, a pepsi is tud olvasni!!!!!!
Ki prédikál, talán te! Rólad ennyit és jó nagy csalódás ért remélem, akit bízott benned.De még van egy két szép levél a tarsolyomban tőled!!!
Rágalmazás VIki ne feledd!!! Te iszod meg a levét...vizzel, vagy borral?
Nem én!
Rágalmazás VIki ne feledd!!! Te iszod meg a levét...vizzel, vagy borral?
Nem én!

Szia Hajni!Na akkor félreértettük egymást. Nem is mondhatok többet
neked, mert attól félek felnyomod itt az egész bandát, pedig én csak
egyetlen teleont nyertem, és valszeg nem fogom eladni, magamnak
lesz. Ha mondok bármit is félek olyat írsz a fórumba amiből nekem
bajom lesz. én több pepsit nem v agyok hajlandó megvenni de azért
még egyszer agy kétszer fogok játszani.Viki
neked, mert attól félek felnyomod itt az egész bandát, pedig én csak
egyetlen teleont nyertem, és valszeg nem fogom eladni, magamnak
lesz. Ha mondok bármit is félek olyat írsz a fórumba amiből nekem
bajom lesz. én több pepsit nem v agyok hajlandó megvenni de azért
még egyszer agy kétszer fogok játszani.Viki