Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 196 / 487 oldal |
SONY-ERICSSON W810I független, walkman mobil vadonatújan, áron alul átadó. Ár : 70.000 ft
12-re szigetjegy, Mp3 napszemüveg (tökéletes), PM karóra, Knorr törölköző, bögrék, adidas pénztárca, oldaltáska, duracell labda, váll-, háti-, és oldaltáskák, kozmetikumok cserére várnak. Mit adsz érte?
PM óra elkelt!
Sziluettes Pall Mall karórát elcserélnék PM kódokra. (10 kódra)
(Annak éri meg, aki nem akarja a bolt nyitvatartásást nézegetni)
(Annak éri meg, aki nem akarja a bolt nyitvatartásást nézegetni)
Sziget jegyet keresek vasárnapra. 2 db-ot.
Sziget hetijegyet keresek!
hello
nagyon érdekelne a VIP szigetjegy, heti ottalvós, kérlek, minél előbb hívj, mert különben normált kell vegyek, 28-at is fizetek érte
köszi
Detti, 20 823 54 52
nagyon érdekelne a VIP szigetjegy, heti ottalvós, kérlek, minél előbb hívj, mert különben normált kell vegyek, 28-at is fizetek érte
köszi
Detti, 20 823 54 52
Nem szeretném ide kiírni, akit érdekel szvsz. úgyis jelentkezik.
Neked is küldtem, és bárkinek küldöm, de mailben.
Neked is küldtem, és bárkinek küldöm, de mailben.
Sohaj!
Engem érdekelnének a képek,ha webcím szerintem ide is felrakhatod,azt a képnézegetési lehetőséget,biztosan sokakat érdekel.
Vagy küldd el mélben,köszi.
Engem érdekelnének a képek,ha webcím szerintem ide is felrakhatod,azt a képnézegetési lehetőséget,biztosan sokakat érdekel.
Vagy küldd el mélben,köszi.
15.-ére keresek szigetjegyet. Cserére, vagy kp-ért. 

eladó 2 db szigetjegy 14.-ére. 4000 ft/db
"Kincses " szekrény átnézésre került, és cserék lefotozva.
Pólók, sapkák, hátizsákok, Cd-k, könyvek, egyebek. Az érdeklődöknek, megadom a képek fellelhetőségét, és ha tetszik valami megbeszéljük. Elég sok cseretárgy van!
Pólók, sapkák, hátizsákok, Cd-k, könyvek, egyebek. Az érdeklődöknek, megadom a képek fellelhetőségét, és ha tetszik valami megbeszéljük. Elég sok cseretárgy van!

Cseréim:
1 db Astor Soft Sensation 506 rúzs
1 db Astor 222 fatale red rúzs
3 db Estee Lauder rúzs
Soma Teljes ebéd cd
Elle Rudolf musical cd
Elle "A zene stílusa" cd
Érdekel: Knorr leveskocka vonalkód, Leila titka krémminta, Darling, Friskies és Whiskas vonalkód.
1 db Astor Soft Sensation 506 rúzs
1 db Astor 222 fatale red rúzs
3 db Estee Lauder rúzs
Soma Teljes ebéd cd
Elle Rudolf musical cd
Elle "A zene stílusa" cd
Érdekel: Knorr leveskocka vonalkód, Leila titka krémminta, Darling, Friskies és Whiskas vonalkód.
11-ére 2 db Sziget-jegyem van cserére vagy eladásra 

Sziasztok! Csütörtökre szóló SZIGET jegyemet elcserélném vasárnapira vagy eladnám.
Sziasztok!
Rejtvénylappal nyert Philips Satinelle easy, kétfokozatú, pici epilátort is cserélném vagy eladnám!
Rejtvénylappal nyert Philips Satinelle easy, kétfokozatú, pici epilátort is cserélném vagy eladnám!
Ákoo!
Nekem van még 1 bukszám,írjál mélt,mid van érte,milyen kódok,vagy nyereménytárgy. Holnap leszek! Jó éjt.
Nekem van még 1 bukszám,írjál mélt,mid van érte,milyen kódok,vagy nyereménytárgy. Holnap leszek! Jó éjt.
adidas pénztárca kéne 1-2db cserébe vmilyen kódokért vagy oldaltáskaés/vagy +kód :-)
pöttyös csomagolást keresek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dugóhúzó elkelt!!!