Ma nagyon jól indult a reggel,azt hittem majd harc lesz a kisfiammal,de simán felkelt,felöltözött,ugyan elmondta,hogy hiányozni fogok neki,de zokszó nélkül elmentünk az óviba

Kipróbáltam a níveával nyert libegő vizífotelt, szuper! Ha valaki Hévízre utazik is van neki ilyen, ne hagyja otthon, ott ideális meleg és mély a víz. Ilyen fotelt viszont a környékén nem lehet kapni.
tegnap írtam Rossmannak és Dove-nak törcsi ügyben. ma kaptam a Rossmanntól mailt, hogy jövőhét csütörtökön menjek be, elraknak a nevemre egy törcsit!
csak azt nem tudom, ezt miért nem tudták a boltban megoldani?
A Borsodi vitorlázás szuper volt, nagy-nagy pirospont a szervezésért, nagyon rugalmasak voltak!

Mázlink volt az idővel is (no ez mondjuk nem a Borsodi érdeme)

Viszont aki ezután megy, mossa le rögtön a 6 tálca sört, mert valami ráfolyt a hűtőházban, és penetráns szaguk van, ami nem szerencsés, ha négy napig terjeng a hajóban!

A pepsinek egy nagy pirospont A 1,5 hete megnyert 2 telefont már ma meg is kaptam!!!!
Egy kétszemélyes korfui utat nyertem a Quaestor Álomnyaralás játékán. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezúton is köszönök mindent!
Gagyi tehenes

Igen, tudom, de csak a karnevál miatt, ha nem lenne tuti nem jöttek volna.
Szombathely az egyetlen hely, ahol nem 1 napig voltak...
egész jó ez a Milka élménytúra, máskor is lehetne ilyen
Többek között ingyen fényképeszkedés van (cuki kis milka keretbe teszik a képet

), meg ingyenes henna testfestés meg arcfestés, meg vetélkedők amiken tolltartót, noteszt, meg ceruzát + csokit lehet nyerni.
Na és persze van kóstoló is
Aki teheti, látogasson ki, bár már csak 2 napig vannak itt.
Végre megjött a libero virág a kisfiamnak! Érdemes volt reklamálni!
most kaptam egy mailt a ráma-tól. Panaszoltam nekik hogy a multkor a tescoban hiába vásároltam a hostesek nem voltak ott és nem kaptam kulacsot. Ígérték hogy postáznak egyet.
Ja, és 3 héten belül megkapom a regisztrációs mappát. Erre kiváncsi leszek
Végre! 4 hónap levelezés után a Whiskas rájött hogy tényleg annyi vk-t küldtem be a klubtagsághoz mint amennyit kértek. Ámen
Az elromlott Acer lapmonitorom,ami még csak 1 éves volt,nem tudták megjavítani,ezért kaptam egy vadonat új készüléket,ami jobb is ,mint az előző.És a gari újra 3 év

Liberosoknak küldött 2 mail után megigérték, hogy küldik a libero virágot, annak ellenére, hogy nem érkezett be elvileg a kérdőív.
Még e hónap 3-án beírtam kedvezőtlen tapasztalatomat Cerbona : Ezt jól kifőztük Önnek! vásárlással egybekötött akciójáról az ÁRKÁD Intersparban.Ezek után írtam a Cerbonának is,és válaszoltak! Sőt kaptam egy ajándékcsomagot is,amiben tésztán kivül egy órás hűtőmágnes volt. Az óra pontos,a hűtőmágnes is nagyon aranyos.
/ 1o-én az Europarkban viszont 3 csomag tésztáért egy nagyon aranyos digitális jelzőórát kaptam./
Az Árkádban a Rossmanban volt töri. De rafkósok...499ft volt a legtöbb dove termék, még jó, hogy találtam egy 569 ft-os tusfürdőt.
Kapott a férjem levelet a jegkremdesszertől,a reklamáló levélre. Elhárult a készlethiány és megfogja kapni a valóban nyert sporttáskáját.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások