50 %-kal csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési lehetőség az OTP Lakástakaréknál 2007. október 15. és november 30. között.
Sőt, legyen Ön az egymilliomodik ügyfelünk és egymillió forintos Betétduó számlával lesz gazdagabb!
Fizess Multipont kártyával legalább 3.000 Ft értékben bármelyik MOL töltőállomáson, és a letölthető kupon fejében Boci fahéjas csokoládéba mártott cukorba forgatott mandulát kapsz!
Fizess Multipont kártyával legalább 3.000 Ft értékben a CBA kijelölt üzleteiben, és meglepetés ajándék vár rád!
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. november 02. :: 16:33
Nálunk (Bp. Pesti úti Tesco XVII. kerület) a Tescoban 500 gramm Jacobs Krönung vásárlása esetén ajándék festményes bögre.
1000 gramm vásárlása esetén ajándék 1000 Forintos Tesco vásárlási utalvány de akkor bögre nincs! Vagy 2 bögre de akkor utalvány nincs!
250 gramm Jacobs Krönung = 460 Ft .
Voltak még Actimelesek, de mágnes nem volt, úgy látszik lerabolta őket a mágnes kommandó.
Reckittes nénikétől pedig kaptam egy Calgonitos dobozt amiben a bogyókat lehet tárolni. Ő minden pénteken, szombaton ott van.
Rossmann,11.05-től, Dove Age terméket veszel az első15000 ajándéka: 1 Dove Pro Age minitermék, 1 toll,1 papírtáska.
http://www.anrodiszlec.hu/index.php?cPath=65
törpi
2*2 l Schwepphez adták a poharat. Az egyiknek szőlőnek kellett lenni.
lehet nem ide való de..
úgy gondolom,mindenkinek van valakije ott..
ajánlom figyelmetekbe.
http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php
Nov. 2-től a Coraban 1 db Dove termék (kivéve szappan) vásárlásakor az első 50 vásárló Dove kézkrémet kap az információs pultnál.
KITKAT busz van Budapesten (XXII) a Camponánál. Sajnos már bevásároltam, és nem tudtam megnézni, hogy mik vannak. Kisbicikliket pakoltak épp ki, azokkal tudtak a gyerekek játszani. Hogy benn mi volt, azt nem tudom...
Kaposváron a Tesco-ban levő Nike boltban 2 cipő áráért 3-at lehet elvinni. Hogy meddig tart az akció nem tudom. A 3 közül az olcsóbbik az ingyenes.
Szeged Tesco:
Milli, Maestro.
Szeged-Cora:
Danette
Garantált ajándék:
1 multipack-ért 1 Danette krém
2 multipack-ért kanál
3 multipack-ért műzlis tál
4 multipack-ért szatyor
Wellness magaziban találtam:
Egy csepp világnap a Syma csarnokban november 18-án!
Az Egy csepp figyelem Alapítvány ingyenes családi napja.
Programok 10-18 óráig: ingyenes egészségügyi szűrések és tanácsadás.
Kölyök mászófal, ugrálóvár...
Nyereménysorsolások: mobiltelefonok, üzemanyagkátyák, vércukormérők, welnesshétvége
Főnyeremény: Álomutazás
Info: www.egycseppfigyelem.hu
Spar helyett Intersparban. Bocs.
Sparban ismét festményes bögrék. Két 250 g-os csomaghoz Klimt festményes bögre, + nálunk aki vásárolt ilyet, az kapott egy vizililiomosat is a pénztár után ha felmutatta a blokkot. (Én már 2 éve gyűjtöm ezeket : ) )
Coraban Schweppes szőlő italhoz adtak poharakat,de nem derült ki számomra,hogy mennyit kellett venni,mert amikor bementünk még csak az üres pult volt,amikor kijöttünk meg nem kérdeztem rá(most már mindegy elven

Tescoban: Millis bögre,Balaton kiváltás és Sole sajtosok voltak. más nem

MInya, ott nem, de tegnap azt mondta a Campona-Tesco előtt a Sole hostessz, hogy ők ma is ott lesznek.
A Sparban láttam ma Dr Oetker puding 5+1 csomihoz kulcstartó van csomagolva: zsiráf, tigris, oroszlán.
Október 25-től Dove tusfürdő és Dove testápoló csomag (1499Ft) mellé ajándék neszesszer.
Éva magazin mellé táska és knorr zöldségözön van csomagolva, benne papír képkeret,többféle termékminta.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások