oszilvi
köszi, fel fogom tenni. Láttam az oldalakon a bélyeggyűjteményeket, hááát, az én kis játékbélyeggyűjteményem igen csak a végén fog kullogni.

" alt="

">
krysztasz! szerintem a teszveszre mindent "érdemes" feltenni

" alt="

"> ki tudja ki mit keres

" alt="

">
mi itthonról két néven is teszveszelünk mert egy néven már túl sok lenne a termék: oszilvi és csipiszke2. a második néven pl. sok-sok szebbnél szebb szalvéta van. mi is kezdtük gyűjteni és cserélni meg eladni és ez lett belőle, hogy ma már 800 féle van fenn.

" alt="

">
Sziasztok!
Csere is érdekel érte, mit adnál?
http://www.vatera.hu/illy_espresso_kaves_csesze_a
latet_91837687.html
je18

" alt="

"> köszi...

" alt="

">
nincs adat... sztem

" alt="

">
segítsetek, légyszi, hogy mit jelent a teszveszen az "n.a."? (a fizetési lehetőségeknél)
teszvesz: mary711
Vannak 1Ft-os aukcióim is.
A teszvesz-en Dorcha6 néven vannak aukcióim: wellness és mobilok. Holnap járnak le, mindegyik 1 Ft-ról indult! Nézzetek be! Nyugodtan kérdezhettek az e-mail címemen vagy a teszvesz-en is!
a teszveszen látok bélyeggyűjteményt. Ezek nagyon komoly gyűjtemények lehetnek? Nekem van kb. 15 évvel ezelőtti bélyegzős bélyegek, amit Bulgáriában vettünk a helyi trafikban... Szóval, ezek vmi játékosok lehetnek vagy tudom is én. Érdemes feltennem az egész albumot? Van köztük állatos, műemlékes, figurás, stb. stb.
teszveszen: gombosmark számítógépes cuccok! a héten még teszek fel!
krysztasz a teszveszen, kinder engem is érdekel.
egy csomó aukcióm ma jár le,érdemes megnézni: manocska131 néven.(teszveszen)
macis26
vatera
csere is érdekel
sok ócsó
teszveszen : atina_2007
nézetek körül, csere is érdekel!
Főleg kinder iránytű, vagy libero vonalkód!
Palmers fürdő ruha:
http://www.vatera.hu/palmers_uj_furdoruha_9062627
3.html
Többi termékeim is nézd meg.
Folyamatosan növekvő egyre nagyobb választékkal vásárolhattok a teszveszen: cicur1
felhasználó néven.
Ha valakit érdekel 4db szép kiscica november eleji elvitellel,akkor látogassatok el a teszveszre az aukcióim közé és ott megtekinthetitek őket képen is.
Tettem fel új termékeket a vaterára. (KKRudolph)
Megfelelő ajánlat esetén csere is érdekel.
Marita

" alt="

">
cappucci! ::
Nagy-nagy thanks!!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások