Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 196 / 2049 oldal |
Korrekt! Jó ötlet, lehet, én is megpróbálkozom valami hasonlóval (saját adatok megadása, és kivizsgálás kérése). Ne "szórakozzanak" már kényükre-kedvükre a néppel...
Nem hagytam annyiban.
Ha nem érkezett be 3 pályázatom akkor fel lehetne tölteni utólag, ugye?
Megpróbáltam, nem engedte a rendszer, az AP kódhoz írta, hogy "már foglalt". (A negyediket - amivel ugye nyertünk - is megpróbáltam feltölteni, itt is ez az üzenet jött...)
Tehát nyilván beérkezett mind a 4 pályázat, de csak 1 nyert.
Nagyon gáz ez marspromo...
Kértem őket, hogy írják meg, hogy a négy pályázat mikor érkezett be a rendszerbe. Az AP kód és a dátum mindegyiknél u.a., csak az óra/perc más.
Várom a válaszukat...
Ha nem érkezett be 3 pályázatom akkor fel lehetne tölteni utólag, ugye?
Megpróbáltam, nem engedte a rendszer, az AP kódhoz írta, hogy "már foglalt". (A negyediket - amivel ugye nyertünk - is megpróbáltam feltölteni, itt is ez az üzenet jött...)
Tehát nyilván beérkezett mind a 4 pályázat, de csak 1 nyert.
Nagyon gáz ez marspromo...
Kértem őket, hogy írják meg, hogy a négy pályázat mikor érkezett be a rendszerbe. Az AP kód és a dátum mindegyiknél u.a., csak az óra/perc más.
Várom a válaszukat...
Vágási Feri
Ez valóban bosszantó! Ááá... ez a Marspromo ennyire komolytalan banda!? Írhattak volna valami kevésbé kamu lekoptató szöveget... (Mondjuk Neked legalább válaszoltak...)
Ez valóban bosszantó! Ááá... ez a Marspromo ennyire komolytalan banda!? Írhattak volna valami kevésbé kamu lekoptató szöveget... (Mondjuk Neked legalább válaszoltak...)
Írtak Marsék jégkrém ügyben...
"Munkatársainktól azt a választ kaptuk, hogy az említett probléma az
internetkapcsolat sebessége miatt fordulhatott elő. A nyerteseket az
alapján értesítettük, ahogyan a rendszerbe beérkeztek a feltöltött
pályázatok, azonban a GDPR miatt a Pályázók adatairól többet nem
tudunk mondani.
Reméljük, hogy a nyereménynek így is jó hasznát veszitek.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Üdvözlettel,
A DI Agency csapata"
Ezek hüJének néznek, komolyan...
"Munkatársainktól azt a választ kaptuk, hogy az említett probléma az
internetkapcsolat sebessége miatt fordulhatott elő. A nyerteseket az
alapján értesítettük, ahogyan a rendszerbe beérkeztek a feltöltött
pályázatok, azonban a GDPR miatt a Pályázók adatairól többet nem
tudunk mondani.
Reméljük, hogy a nyereménynek így is jó hasznát veszitek.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Üdvözlettel,
A DI Agency csapata"
Ezek hüJének néznek, komolyan...
Betája
Hivatalosan megdőlt Szegeden a napi melegrekord, 14 óra 27 perckor 40,1 fokot mutatott a 2 méter magasságban, árnyékban (mérőállomáson, a fehér házikóban) elhelyezett műszer.
Ez azt is jelenti, hogy nem füves, hanem betonos, nyílt területeken, árnyék nélkül ennél jóval melegebb is lehetett.
Pl. a lakótelepeken (ahol a betonból dől a hő) v. a reptéren a vitorlázórepülő-világbajnokságon.(ahol nincs árnyék).
Az abszolút melegrekord viszont nem dőlt meg.
Azt 2007. július 20-án, Kiskunhalason mérték (41,9 fok).
Hivatalosan megdőlt Szegeden a napi melegrekord, 14 óra 27 perckor 40,1 fokot mutatott a 2 méter magasságban, árnyékban (mérőállomáson, a fehér házikóban) elhelyezett műszer.
Ez azt is jelenti, hogy nem füves, hanem betonos, nyílt területeken, árnyék nélkül ennél jóval melegebb is lehetett.
Pl. a lakótelepeken (ahol a betonból dől a hő) v. a reptéren a vitorlázórepülő-világbajnokságon.(ahol nincs árnyék).
Az abszolút melegrekord viszont nem dőlt meg.
Azt 2007. július 20-án, Kiskunhalason mérték (41,9 fok).
https://bit.ly/3RTJ2mb
Nem sok híja van.
https://www.idokep.hu/hoterkep
https://www.idokep.hu/hoterkep
Szerintem pohár szettre kb. az vágyik, aki most játszik először. Nekem van egy szekrénnyel, ahogy itt mindenkinek. Törni sem szoktam, ügyesen rakosgatom. Egyszerűen nem játszom az ilyen játékkokkal, van más, jobb sörös játék. Szegeden hány fok van? Tényleg meghaladta a 40-et, ahogy jósolták?
A pohár törékeny, több kell belőle.
Hadd írhassam ide bár nagyon pozitív.
Indulok a Spárba és többek között veszek 1 db azaz egy darabb kókuszos Győri kekszet Azért csak 1 et mert eggyel is netto 1 milliót lehet nyerni meg mivela feleségem kedvence biztosan van még v 6 a korábbi vásárlásból Na ez nyeremény-szerintem
Indulok a Spárba és többek között veszek 1 db azaz egy darabb kókuszos Győri kekszet Azért csak 1 et mert eggyel is netto 1 milliót lehet nyerni meg mivela feleségem kedvence biztosan van még v 6 a korábbi vásárlásból Na ez nyeremény-szerintem
Nálam a Tesco Staropramen más szempontból is negatív,mint általában a Borsodis játékok
Nem kell egyetérteni velem de" nem nyitok vitát" Virág elvtárs után szabadon/ miután elengedett-anno/
Na most akkor mi is nem tetszik már megint Nekem? Akkor csak szép sorban.
Napi nyeremény 6 pohár és csak 4 alátét-hát nem győkerek már rőgtön?-DE!!!
Heti nyeremény mini hűtő tele sörrel A sörrel semmi baj de a mini hűtő árán lehetett volna egy normálisat is venni
Na jó de akkor a kereskedőnek nem lett volna annyira szép a napja.
Mind ez apróság a főnyeremény vacakságához képest
Két föről van szó! A Borsodi sörgyár nem ment volna tönkre ha bérel egy normális autót és háztól-Házig transzfert biztosít a nyertes párnak
Mint már sok más szervezőnél ahol tisztelik a nyertest meg a márkájukat.
Itt az van ,hogy utazzál fel Pl Miskolcról Budapestre csomaggal ,mert 4 napos 3 éjszakás útra azért minimálisan pakolni kell,keresd meg a buszt taxival ezt visszafelé az állomása és utazzál 2X550 km -ert összezárva 35 köhögő fingó jólélekkel-
ha indul a BUSZ, mert a szervező kiköti,hogy meg kell lenni a 35 főnek Mi van ha valaki valakik Viss major miatt lemondják indulás előtt-akkor szelavi?
Szállást egy 3csillagosba bérelnek- valószínűleg nincs wellnesse
Nem játszom az agyamatomat de ha már fődíj nyertes valaki és a Borsodi -nem mellékesen egy világ márka a Staropramen vendége akkor legyen már elegancia mert a 3 csillag nem teljesen az.
Ja és pár szó a Staropramenről mert nem igaz,hogy ehhez a történethez ne lenne közük A legnagyobb hunyó kétségtelenül a Borsodi és a Rewart szr@gósága de elég hasznot húznak Ök is a mayarországi forgalmazásból ahhoz, hogy odafigyeljenek a magyarországi marketing márkaképviselésére. Számomra ez egy kényelmetlen lóti futi nyeremény -Ingyen sem kellene!!!
Nem kell egyetérteni velem de" nem nyitok vitát" Virág elvtárs után szabadon/ miután elengedett-anno/
Na most akkor mi is nem tetszik már megint Nekem? Akkor csak szép sorban.
Napi nyeremény 6 pohár és csak 4 alátét-hát nem győkerek már rőgtön?-DE!!!
Heti nyeremény mini hűtő tele sörrel A sörrel semmi baj de a mini hűtő árán lehetett volna egy normálisat is venni
Na jó de akkor a kereskedőnek nem lett volna annyira szép a napja.
Mind ez apróság a főnyeremény vacakságához képest
Két föről van szó! A Borsodi sörgyár nem ment volna tönkre ha bérel egy normális autót és háztól-Házig transzfert biztosít a nyertes párnak
Mint már sok más szervezőnél ahol tisztelik a nyertest meg a márkájukat.
Itt az van ,hogy utazzál fel Pl Miskolcról Budapestre csomaggal ,mert 4 napos 3 éjszakás útra azért minimálisan pakolni kell,keresd meg a buszt taxival ezt visszafelé az állomása és utazzál 2X550 km -ert összezárva 35 köhögő fingó jólélekkel-
ha indul a BUSZ, mert a szervező kiköti,hogy meg kell lenni a 35 főnek Mi van ha valaki valakik Viss major miatt lemondják indulás előtt-akkor szelavi?
Szállást egy 3csillagosba bérelnek- valószínűleg nincs wellnesse
Nem játszom az agyamatomat de ha már fődíj nyertes valaki és a Borsodi -nem mellékesen egy világ márka a Staropramen vendége akkor legyen már elegancia mert a 3 csillag nem teljesen az.
Ja és pár szó a Staropramenről mert nem igaz,hogy ehhez a történethez ne lenne közük A legnagyobb hunyó kétségtelenül a Borsodi és a Rewart szr@gósága de elég hasznot húznak Ök is a mayarországi forgalmazásból ahhoz, hogy odafigyeljenek a magyarországi marketing márkaképviselésére. Számomra ez egy kényelmetlen lóti futi nyeremény -Ingyen sem kellene!!!
Tesco - Staropramen
Nem múködik sem laptopon sem mobilon.
Laptopon az előző játékon sem működött (áálandóan ugrált kép), de most mobilon is visszavág egy fals oldalra...
Nem múködik sem laptopon sem mobilon.
Laptopon az előző játékon sem működött (áálandóan ugrált kép), de most mobilon is visszavág egy fals oldalra...
Nekem most a Coca nem engedi d feltölteni.
Nálam a Fjúztí is sz@rakodott.
Mobilon legalábbis...
Mobilon legalábbis...
Napibetevő
Lehet meghibásodott.
Lehet meghibásodott.
A naturaqua kódfeltöltéskor azt írja ki hogy limit exceeded. A JSZ-ban egy szó sincs arról, hogy korlátozva van a kódfeltöltés napi illetve összesen szinten.
Inkább el se hozom, ha legközelebb találok, így nem kell kidobni. Na meg nem lesz kísértés se. 😅 Egyébként előfordult már, hogy talált blokkot feltöltöttem, de tényleg csak kevésszer (összesen kb. tíz-tizenöt blokkot jelent), és nem nyertem vele.
De most már próbálok jó lenni. ☺
Valahogy szomorú is vagyok, hogy mostanában alig nyerek, nincs is nagyon kedvem már játszani, drágaság is van sajnos nagyon, meg kell gondolni vegyek-e promóciós terméket.
" alt="
">
Milyen kapós ez a Pepsi játék, nem is gondoltam volna. 😄
A kupont amúgy lenne kinek odaadnom, múltkori játékon is nyertem egyet (de akkor volt más díj is, azért játszottam), de most nem akartam vacakolni a feltöltögetéssel, és ment a gyűjtőbe, ami volt. Most Hell és Titkos ivászat van, illetve nagy Coca, de az nem nyerős sztem.
De most már próbálok jó lenni. ☺
Valahogy szomorú is vagyok, hogy mostanában alig nyerek, nincs is nagyon kedvem már játszani, drágaság is van sajnos nagyon, meg kell gondolni vegyek-e promóciós terméket.
" alt="
">
Milyen kapós ez a Pepsi játék, nem is gondoltam volna. 😄
A kupont amúgy lenne kinek odaadnom, múltkori játékon is nyertem egyet (de akkor volt más díj is, azért játszottam), de most nem akartam vacakolni a feltöltögetéssel, és ment a gyűjtőbe, ami volt. Most Hell és Titkos ivászat van, illetve nagy Coca, de az nem nyerős sztem.
pieceofluck végülis ha a mennybe készülsz igazad van ott kevesebben lesznek, a pokolban többen leszünk. Az a gáz még ott sem fogunk találkozni.
Hát ha gondolod dobd ki a blokkokat se rá, se ellene nem akarlak beszélni.
Ha van felesleges Pepsid az nekem is jöhet.
" alt="
">
" alt="
">
Hát ha gondolod dobd ki a blokkokat se rá, se ellene nem akarlak beszélni.
Ha van felesleges Pepsid az nekem is jöhet.
" alt="
">
" alt="
">Most meg inkább Hell-t veszek, azt iszom, igaz nem vagyok nagy energiaitalos, inkább a kólát szeretem.
Komolyan írtam, szelektíven is gyűjtjük őket, de már nincsenek meg.
Nem olyan sok volt amúgy (tíz alatt).
Nem olyan sok volt amúgy (tíz alatt).