Ja az meg, hogy én sáros lennék, ez már tudod mi??? HOgy te vádolsz!
Hát akkor rajta. Ez mondjuk már rágalmazás ellenem, amit kiírtál.
Gondolkozz el rajta,hogy mit írsz!!!
telko: én csak ennyit akartam írni a továbbiakban nem kívánok itt vitába szállni bárkivel is csak mindenki nézzen magába egy kicsit. Ez vonatkozik rád is. Van e gy olyan érzésem (és ez nem csak érzés) hogy Te bort iszol és vizet prédikálsz. Vagy inkább Fantát iszol pepsi cola helyett??????
Részemről lezárva, meg van nekem is a saját véleményem de azt nem írom itt le.
Ja és ezek után,azt hiszem Viki, belőled is ennyi elég volt!
E-mailben egészen másokat írtál, most meg...
Szóval, a kétszínűségért nem kell a szomszédba mennem

Ha a videóra gondolsz,ott ez engedett volt, hogy szavazz 0-10-ig.Le és fel.
Direkt volt. Ez nem csalás volt. AKi segített nagyon megköszöntem. Én egyet nyertem, nem 10-et.
Egyre volt szükségem a fiam miatt. Amiért hálás is vagyok.
De ha már te is ennyire a pártján állsz azoknak, akik több 10 nyereményt harácsolna össze nem tisztességesen, hát az már a te dolgod.
VIki,én miben csaltam????
Hát látod exkluziv, ez az. Nem mindenki a csalást figyeli meg, hogy tudja kijátszani a dolgokat.
Telkó lehet, hogy naív vagyok, de én nem rögtön a csalási lehetőségeket keresem egy játéknál. Tehát ez legyen a legnagyobb hibám... Nekem legalább nincs lelkiismeret furdalásom. Bár gondolom a csalóknak sincs.

Telko: más ügyben Te is sáros vagy, ezért nem értem a problémádat. Nem kéne itt egymást tépni inkább dolgozni szorgalmasan.
exkluziv,nagyon naiv vagy már bocsánat. Hogy tudnak csalni? Te még nem jöttél rá??? Akkor te egy nagyon jó játékos lehetsz!!! Másoknak viszont jó a fantáziája,és mindent kitalál csak,hogy összeszedje magáta akár fillérekből, jó sokat!!!
Viki, meg többiek!
Akkor nagyon nem értek valamit. Hogyan tudtak csalni egyesek? És ha csalnak miért nem csinálnak valamit?
Én csak 1 kupakot küldtem be eddig( nem nyertem, persze várható volt). Olyan gáz ez az egész. Az a gáz, hogy egyesek nem értik a lényeget

ersze, hogy azok nyernek, akik sok kupakot küldenek be és nem azok, akik keveset. Statisztika. Kár itt nyírni egymást. Ehhez a játékhoz nem csak szerencse kell, hanem sok pénz is. De természetesen a kóla megmarad, tehát nem kidobott pénz. Ha megtehetném én is zsákszámra venném a Pepsit, de nincs erre pénzem. Kár irígykedni és féltékenykedni. Mindenki elött meg van a lehetőség, annyit lehet vásárolni, amennyit nem sajnál. Ennyi az egész. És nem azokat kéne fúrni, akik ezt megtehetik, vagy esetleg nagy mákjuk volt az elején.
gladiátor
gratula
hogy is van most ez a pepsis csalás dolog?
nagyon örülök,hogy még időben leálltam,így is buktam,de kb. csak 10000ft-ot a Pepsi miatt. és mióta csalódtam a játékban azóta egyre többször iszok FANTA narancsot,azt hiszem minket már "elveszítettek"
nem hiszem el, h ezek az emberek, akik napok óta ismétlődnek a listákon, ennyit áldoznak a pepsire. Már az sem fél óra, h kibontogasd, leírd a kódokat, visszazárd, stb. Aztán még be is gépelni! ..és még a 100 sem garancia, akkor ők hogy-hogy mindig felkerülnek? Kétóránként 1000-et küldenek be?????!!!
gladiátor
Gratulálok! Látom, neked is összejött a telcsi!
el nem tudom képzelni, aki ennyi telefont nyer, az tényleg hány kódot küld be abban a 2 órában??? Tegnap este 20-22-ig 100 (!!!) kódot küldtem be, percenként egyet, tehát jól elosztva. Hát, nem én vagyok a listán, azt már látom. (..és persze mindet vettem, tehát jó nagyot buktam..

)
arpi001 :igen,ez így már közelebb áll az igazsághoz
(illetve inkább úgy mondanám, hogy raktak fel nyerteseket, mert a nevek nagy része már ismerős... )
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások