Köszönöm a POSTÁ-nak!
Lenyúlták a boritékból a PallMall öngyújtót (gondolom ez lett volna a BAT feladótól kapott levélben. Csak a boriték érkezett meg, a szélén kicsit már meg volt dolgozva!

A Pazar Nők magazin kvízjátékával nem érdemes fáradni, már másodszor jön vissza tőlük a megfejtést tartalmazó emilem, valószínűleg még csak nem is törlik a postaládájukat.
Szerintem ez a www.anyuka.hu egy nagy becsapás, 200 forintomat lenyúlta, utána meg az sms-ben kapott kódra azt írja, ilyen kód nem létezik. Csak beszedik a sok 200 forintot, a Meglepetés újság meg sehol. Nektek mi a tapasztalatotok?
Ezt kaptam a Postás kuponos játékra:
"A Postai Világnapi Nyeremény elnevezésű akciót a Központi Területi
Igazgatóság (Budapest) 2005. október 9. és november 9. közötti
időpontra hirdette meg.
Az akció nem országos, csak a Területi Igazgatósághoz tartozó
postákra van meghirdetve. Az Igazgatósághoz az alábbi települések,
ill. megyék tartoznak: Budapest, Pest-, Komárom-Esztergom és Fejér
megye. "
A posta honlapján lévő címre írtam, és onnan kaptam az infót. Hogy a városokon belül minden posta játszik-e, azt nem tudom. De kérdezzétek meg az emailen, a hölgy nekemis visszaírt, mert még volt kérdésem.
Tóalmáson a Postán van ,ma kaptam!
rika74!
Szerintem kitöltik a családtagok és ismerősök nevére. Ilyen Szerencsekártyát nekem sem adtak a KRISZTINA NAGY POSTÁN, azt hazudták nem is hallottak róla. A Retek utcai kis postán kaptam.
Én pedig ma a Match-ben nem kaptam nyereményszelvényt a "Svéd hetek"-kel kapcsolatos nyereményjátékra. Azt hittem a blokkot kell majd elküldeni valahova, csak itthon olvastam el a szórólapon, hogy a pénztárostól kellett volna kapnom 3 svéd termék vásárlása esetén!! Holnap visszamegyek a blokkal (ez a Mammutban volt).
hát nekem a posta volt nagyon rossz érzés. Tényleg van ez a 300ft feletti nyereményszelvény, okt 9-től. Viszont én egy postán sem hallottam felőle, pedig naponta járok és amikor megemlítettem akkor a csaj elöször hülyének akart nézni, majd nagynehezen adott szelvényt.
Mit csinálnak vele??????
el teszi maguknaK?????

Én a glubos játéknál pont éjfél után pár mperccel küldtem kódot, és az sem jött, hogy nem nyert.... Csak akkor küldenek ha nyert?
Érdekes, én kedden 5 óra után pár perccel küldtem be a globust, és másnap az a válasz jött, hogy nem vagyok bent az első 1000-ben.
Valaki pedig azt írta hogy még a szerdai napon küldött kóddal is nyert tálkát.
Már megint jól kifogtam

Délhús 5-ből O

krysztasz
én meg tegnapelött,de szerencse már megy a freemail

A pallmall oldala sem jeleníthető meg.
mel6
Tegnap töröltem a beállításból az átírányítást. Nagy butaság volt tőlem, de hát nem tudhattam...
freemail megint meghalt

Ne átkozódj vazze, vegyél egy rendes gépet

ja jó ég szakadjon arra a majomra aki gajra vágta a marbis játékot, nem elég:
nem nyerek!
még smsben kell játszanom, mert a gépem nem birja a játékot. kösz!

Se Milky, se Oral-b, se semmi!
Én is tavaly októberben kaptam meg utoljára alapot. Amikor reklamáltam azt mondták küldjem el a címem és kapok egy regis lapot.De miért kellene mégegyszer regisztrálnom? Nem foglalkoztam velük tovább.
A Mi Világunkkal kapcsolatban én is tudok mesélni. Ez év tavasszal nem kaptam meg a magazint, aztán egyszer elmentünk szétnézni a méhtelepre, és ott volt egy kupacban rengeteg mi világunk magazin kuponokkal együtt, de csomagolás nélkül, mindegyik megvolt címezve, hogy kinek kellett volna megkapni. Bosszankodtam, hogy biztos az enyém is ott van valahol. A kuponok épp aznap jártak le. Egy mellette lévő kupacban meg rengeteg Pickwick teásdoboz kinyomtatva, de nem volt kivágva. ebből azt gondoltam, hogy biztos egyenesen a nyomdából kerültek oda ezek a papírok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások