Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 197 / 319 oldal |
Nyertem csészikéket !!!
Óra
Akit érdekel, el szeretném majd cserélni.
Akit érdekel, el szeretném majd cserélni.Egy óra. Remélem a párom örülni fog neki 

Linco sms kódért,adok pallmallt!
van 5 darab PallMall kódom aki írdekel írjon!!
én is takarózhatok megint a Pall Mall jóvoltából 

Pallmall takaró
És ez nem jött volna létra, ha nincs Mel6 Köszönöm
És ez nem jött volna létra, ha nincs Mel6 Köszönöm
éN IS FÜSTÖLÖGHETEK!

Itt is egy füstölgő !!!
hopp,hopp. Beficcent egy füstölőkészlet ugyis annyira lehangolt vagyok
első nyereményem.(amiről tudok,a rádió melepi volt
)
a párom nem bírja a füstölőket, úgyhogy cserealapot fog képezni,ha megérkezik
első nyereményem.(amiről tudok,a rádió melepi volt
)
a párom nem bírja a füstölőket, úgyhogy cserealapot fog képezni,ha megérkezik
Maciimádó
látod,látod,mindig ezt mondom,hogy feladni soha nem szabad
látod,látod,mindig ezt mondom,hogy feladni soha nem szabad

Rengeteg nyeretlen kód után végre ma egy RÁDIÓ:-)
Úgy, de úgy örülök neki!!!!!
Úgy, de úgy örülök neki!!!!!
Viszont a PallMall tud pozitív meglepetést is okozni néha.
A héten kaptam egy órát amiről abszolút nem volt tudomásom, hogy nyertem volna. Biztos az egyik, nálam is előforduló, hibásnak ítélt beküldések egyikének a termése
A héten kaptam egy órát amiről abszolút nem volt tudomásom, hogy nyertem volna. Biztos az egyik, nálam is előforduló, hibásnak ítélt beküldések egyikének a termése

Nekem sem fogadja el a heti 4. kódomat, mondván hogy már beküldtem. Kár, hogy én nem tudok róla...
Ráadásul a szinezős játék sem megy rendesen, az általam alkotott képet csak félig menti el, egy csomó mindent lehagy róla 
Ráadásul a szinezős játék sem megy rendesen, az általam alkotott képet csak félig menti el, egy csomó mindent lehagy róla 
nekem sincs szerencsém a pall mallos játékban mostanában
még semmit sem nyertem vele
még semmit sem nyertem vele
Nálam olyan is volt,hogy szűz kódot nem fogadott el, mondván, hoyg már használt, meg olyan is, hogy az előző nap már ellőtt kódomat tévedésból másnap is beküldtem, nyerni ugyan nem nyertem, de nem is reklamált, hoyg már használt.
Az első esetnek gyanítom az lehet a megoldása, hoyg valaki elgépelt egy kódot, a másodikat nem értem
Azt viszont már többször is elkövette, hoyg heti 3 kód után a negyediket már nem engedte küldeni. Úgyse nyerek vele, ez a korlátozás már nem oszt, nem szoroz, de tény, ami tény, a PallMall webmestere most sem áll a helyzet magaslatán
Az első esetnek gyanítom az lehet a megoldása, hoyg valaki elgépelt egy kódot, a másodikat nem értem
Azt viszont már többször is elkövette, hoyg heti 3 kód után a negyediket már nem engedte küldeni. Úgyse nyerek vele, ez a korlátozás már nem oszt, nem szoroz, de tény, ami tény, a PallMall webmestere most sem áll a helyzet magaslatán

Az előbb be akartam küldeni egy kódot, visszaírtak, hogy használt. (Most bontotta fel a dobozt a férjem.) Beírtam egy másikat, erre visszaírtak, hogy naponta csak egyet küldhetek.
Nagyon alulteljesít ez a csapat. Másnak is ez lehet a véleménye, mert a héten kaptam egy sms-t, amiben elnézést kérnek az eddigi bosszúságokért. Bár én nem reklamáltam sehol, csak magamban morogtam.
Nagyon alulteljesít ez a csapat. Másnak is ez lehet a véleménye, mert a héten kaptam egy sms-t, amiben elnézést kérnek az eddigi bosszúságokért. Bár én nem reklamáltam sehol, csak magamban morogtam.
Figyeljétek az Interspar pénztárainál a Pall mall-es hosteseket!
1 doboz vásárlásáért öngyújtó/pohár
2 doboz vásárlásáért füstölőszett jár!
1 doboz vásárlásáért öngyújtó/pohár
2 doboz vásárlásáért füstölőszett jár!
én nem értem. a nevemben még csak 3at küldtem be a héten, ma mégis azt írja h többet nem küldhetek!hogy is van ez?
Fáreó
köszi
látod,látod nem kérted a duracellt sem pedig....
köszi
látod,látod nem kérted a duracellt sem pedig....