Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 197 / 394 oldal |
Nov. 2-től a Coraban 1 db Dove termék (kivéve szappan) vásárlásakor az első 50 vásárló Dove kézkrémet kap az információs pultnál.
KITKAT busz van Budapesten (XXII) a Camponánál. Sajnos már bevásároltam, és nem tudtam megnézni, hogy mik vannak. Kisbicikliket pakoltak épp ki, azokkal tudtak a gyerekek játszani. Hogy benn mi volt, azt nem tudom...
Kaposváron a Tesco-ban levő Nike boltban 2 cipő áráért 3-at lehet elvinni. Hogy meddig tart az akció nem tudom. A 3 közül az olcsóbbik az ingyenes.
Szeged Tesco:
Milli, Maestro.
Szeged-Cora:
Danette
Garantált ajándék:
1 multipack-ért 1 Danette krém
2 multipack-ért kanál
3 multipack-ért műzlis tál
4 multipack-ért szatyor
Milli, Maestro.
Szeged-Cora:
Danette
Garantált ajándék:
1 multipack-ért 1 Danette krém
2 multipack-ért kanál
3 multipack-ért műzlis tál
4 multipack-ért szatyor
Wellness magaziban találtam:
Egy csepp világnap a Syma csarnokban november 18-án!
Az Egy csepp figyelem Alapítvány ingyenes családi napja.
Programok 10-18 óráig: ingyenes egészségügyi szűrések és tanácsadás.
Kölyök mászófal, ugrálóvár...
Nyereménysorsolások: mobiltelefonok, üzemanyagkátyák, vércukormérők, welnesshétvége
Főnyeremény: Álomutazás
Info: www.egycseppfigyelem.hu
Egy csepp világnap a Syma csarnokban november 18-án!
Az Egy csepp figyelem Alapítvány ingyenes családi napja.
Programok 10-18 óráig: ingyenes egészségügyi szűrések és tanácsadás.
Kölyök mászófal, ugrálóvár...
Nyereménysorsolások: mobiltelefonok, üzemanyagkátyák, vércukormérők, welnesshétvége
Főnyeremény: Álomutazás
Info: www.egycseppfigyelem.hu
Spar helyett Intersparban. Bocs.
Sparban ismét festményes bögrék. Két 250 g-os csomaghoz Klimt festményes bögre, + nálunk aki vásárolt ilyet, az kapott egy vizililiomosat is a pénztár után ha felmutatta a blokkot. (Én már 2 éve gyűjtöm ezeket : ) )
Coraban Schweppes szőlő italhoz adtak poharakat,de nem derült ki számomra,hogy mennyit kellett venni,mert amikor bementünk még csak az üres pult volt,amikor kijöttünk meg nem kérdeztem rá(most már mindegy elven
Tescoban: Millis bögre,Balaton kiváltás és Sole sajtosok voltak. más nem
Tescoban: Millis bögre,Balaton kiváltás és Sole sajtosok voltak. más nem
MInya, ott nem, de tegnap azt mondta a Campona-Tesco előtt a Sole hostessz, hogy ők ma is ott lesznek.
A Sparban láttam ma Dr Oetker puding 5+1 csomihoz kulcstartó van csomagolva: zsiráf, tigris, oroszlán.
A Sparban. Ez lemaradt.
Október 25-től Dove tusfürdő és Dove testápoló csomag (1499Ft) mellé ajándék neszesszer.
Éva magazin mellé táska és knorr zöldségözön van csomagolva, benne papír képkeret,többféle termékminta.
Az októberi Dörmögő Dömötör újságban 14 év alatti gyermekek részére ingyenes állatkerti belépő kupon található.
http://href.hu/x/3qf0
Heineken promo ezen a hétvégén (ma és holnap 9-21-ig) a Tesco hipermarketekben:
6 db 0,5 l-os v. 1 db partihordó Heineken vásárlásakor a hosztesznél ajándékot nyerhetsz:
pendrive, képkeretes kulcstartó , digitális órával egybeépített képkeret, stv
Heineken promo ezen a hétvégén (ma és holnap 9-21-ig) a Tesco hipermarketekben:
6 db 0,5 l-os v. 1 db partihordó Heineken vásárlásakor a hosztesznél ajándékot nyerhetsz:
pendrive, képkeretes kulcstartó , digitális órával egybeépített képkeret, stv
Debreceni Tesco : Milli ,4 db most játszó termék után 1 db bögre (jövőhéten az Interspárban lesznek )
Sole ,3féle szeletelt Sole sajt után választható : Hűtőmágnes ,Sajttűkészlet,Sajtvilla + 50 ft-s kupon amit Sole sajtnál lehet levásárolni + nyereményszelvény amellyel kétszemélyes utat lehet nyerni ...
Heineken ,4+2 sör vásárlása után szerencsét lehet próbálni : Képkeretes kulcstartó , Pendrive,Digitális órával egybeépített képkeret..
Sole ,3féle szeletelt Sole sajt után választható : Hűtőmágnes ,Sajttűkészlet,Sajtvilla + 50 ft-s kupon amit Sole sajtnál lehet levásárolni + nyereményszelvény amellyel kétszemélyes utat lehet nyerni ...
Heineken ,4+2 sör vásárlása után szerencsét lehet próbálni : Képkeretes kulcstartó , Pendrive,Digitális órával egybeépített képkeret..
Szegedi Cora:
Milli (4 milliért 1 bögre. A 4-es back 3-nak számít)
Ajax, mint múltkor.
Milli (4 milliért 1 bögre. A 4-es back 3-nak számít)
Ajax, mint múltkor.
Ezt láttátok már? Nemrég akadtam rá és elég sok ingyencucc van rajta : www.termekmintak.info
http://www.libresse.hu/Pages/Products/OrderSamples.as
px?id=11494
px?id=11494
http://www.awex.hu/vichy/480x500_oligo.html
Ingyenes brossúra +2 termékminta
Ingyenes brossúra +2 termékminta